Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нещата, които аз си взимам от Nyx са по- евтини от Лили. Матовите червила, моливите за устни. В лили са около 17, тук - 15. Скоро сигурно ще има купон и на ДМ лайв за NYx.

# 691
Гелът е топ, само него ползвам като втора стъпка. При ребрандирането беше изчезнал и тогава минах на alverde sensitive, който също не е лош. Този се завърна преди празниците, в приложението обаче не се виждаше голямата разфасовка, но го имаше в магазините, сега отскоро е видим и онлайн.

Има ли разлика със старата версия?

# 692
  • София
Оф, добре, ще го взема. Навихте ме.
Имам един талон за достигната сума и ще ми излезне безплатен. Погледнах му състава, чуден е.

Има физически щанд на Nyx в Мол София

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 20:12 от The Catcher in the Rye

# 693
Balea имат нов дезодорант или поне аз го виждам за първи път. 😁 Веднага го грабнах, много хубав аромат.

# 694
Отдавна го засичам дезодоранта, но не съм го пробвала.

# 695
  • Deutschland
Имам го от миналото лято. Хубав е, плодов. Май всички дезодоранти на Балеа харесвам 😂

# 696
Аз почти нищо не си купих с талоните, яко съм заредила дезодоранти и лосиони за тяло, течни сапуни..
Купих си едно балсамче за устни с кокос, което харесвам, разбира се Плекс олиото 😅, течен сапун за майка ми, измивно гелче на Бебо и една четка за Парса, която беше в outleta.

# 697
Момичета, коя от хвалените спирали на Мейбълийн е подходяща за чувствителни очи, без да се размазва? Ползвам от хипоалергенните на Белл, но не ми допадат като ефект.

# 698
  • Русе
ДПШ на Balea  как до ползвате ? Редувате го 1 път седмицата с него ,другият пък като миете косата с друг шампоан или го ползвате само него 1-2-3 седмици ? И след него ползвате ли обичайните продукти маска или серум ,крем за коса ? И какво трябва да забележа като резултат?

# 699
дпш се ползва 1-2 пъти в месеца
изчиства от различни натрупвания в косата, напр. от силиконите и т. н.
аз го ползвам обикновено преди боядисване
и след него ползвам всичко следващо както обикновено
не забелязвам особен резултат или поне нещо, от което да си кажа "уау!", просто се надявам да върши онова, което обещава като почистване на косъма

сдобих се с маската от лидл с арган (не помня точно в коя тема беше похвалена)
едва изрових един брой в цялата купчина с маски - добре сме се инфлуенснали и се е изчерпала в магазините
ползвах я веднъж, не е никак лоша - благодаря на който я препоръча

# 700
Писах голямо ревю за плекс серията прехвалената на балея, но се ядосах и го изтрих... Единствено мога да кажа, че това е гола вода, косата ми не усеща сложила ли съм си маска, серум и олио или не съм.. С тънка и фина коса съм и няма никакво предозиране и омазняване, а тя дори не е и боядисвана... Водичка в шишенца. Пазя бележката и връщам продуктите. Мен ще ме е срам дори на майка си да ги подаря..Голямо НЕ! На балея.

# 701
Благодаря, имах точно такива очаквания. Аз съм с много тънък косъм, който се нуждае от истинска грижа и нещо ме съмняваше, че ще я открия в Балеа.
На Ревокс предполагам не е по-различно?

# 702
Не съм ползвала аз ревокс. Дори не знам какви продукти за коса предлагат. Ей така съм се задръстила у дома с продукти за коса. Взема нещо и не е кой знае какво и започва да застоява в шкафа. А много ми е жал да изхвърля двайсет шишета примерно ... Ако започна да връщам..подозирам, че в дм ще ме намразят. Много ми е неудобно да върна три продукта накуп сега..

# 703
  • Пловдив
Изобщо не би ме било срам да върна нещо, което не ми върши работа, а и си е в тяхната политика.

# 704
Много хубаво, че има Nyx в Дм Simple Smile
Ама сега ще се изкушавам по-често 🤭
Харесвам много моливите им за устни, а тази контурираща палитра ми е любима. Свърших я и може би ще си я подновя

Общи условия

Активация на акаунт