Астрология - 26 тема

• 32 549
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Извинете ме ,астролога не каза нищо подобно ,че някой ще си замине!Просто го имам на запис и ми каза точно това ,което Вие написахте за транзита на Сатурн през 4-ти дом.Не искам да разбирам подобно нещо ,просто навързах нещата!Съжалявам за което Sad

Сатрун е отговорност. Тоест Сатурн през 4ти дом ни учи на отговорност към родителите и рода. Може да са много различни ситуации при които просто трябва човек да бъде отговорен и да помогне на родителите си, или на хора от рода си. Също 4ти дом е и мястото където живееш. Може да е по някаква причина по-студено, по тясно, усещане на някаква тежест заради грижа която трябва да полагаш в дома си. Често може тези периоди да са свързани с оставане по дълго насаме. Тогава в тези моменти оставаш със себе си емоционално, чувстваш собствените си емоции и се свързаш с тях. Така е по ясно, какво ти носи емоционална сигурност. Давайки грижа на хора от рода си и бивайки отговорна за някой, ти разбираш, че трябва да си отговорна и за собственото си емоционално състояние. Тогава изведнъж може да осъзнаеш че не искаш да поддържаш връзка с хора от рода ти които не ти дават емоционална сигурност. Тогава започваш да търсиш стабилност. Намираш стабилност там където намираш емоционална сигурност. Ще ти се наложи да си дисциплинирана, ще ти се наложи да научиш повече за емоциите си.
Това са нещата които винаги ще имаш с транзит на Сатурн в 4ти. И да, те може да са съпътствани и от по трудни моменти, но не непременно.

# 121
  • София
Изключително съответсва за мен - майка ми е осиновена, баща ми си беше вкъши, но не разбираше децата си и не им беше опора и сигурност.
Местила съм се не малко, досега съм приемала шест жилища за мой дом, не включвам квартирите. Имам собствен апартамент, но не живея в него, дори не живея в града, в който е, и ми е някак далечен.
Ааа, сега се сетих, че съм си мислела да направя апартамента си AirBnB. Може би трябва да си го поставя за цел и да го направя.
Понякога астрологията ни сразява с истинността си. Значи за теб, 4ти дом е бащата, и неговия род? Майката е била публичната личност ?, тъй като е била по-често навън, то тя е представяла публичния облик и нея си възприемала като 10 дом, и начина по който и ти представяш публичния си облик.
За апартамента да бъде  AirBnB, със сигурност ще изкяриш Simple Smile

В самата дума AirBnB има въздух, който е и самия Уран по много начини. Simple Smile

Определено смятам, че при мен е бащата. Липсващ макар и не в буквалния смисъл. И винаги съм търсела опора извън дома.
Майка ми беше двигателят на семейството, то се крепеше на нея - това, мисля, че отговаря на определението за публична личност.
Много благодаря за споделената информация!

# 122
  • При децата ми
Това, което се пише в момента за Сатурн в 4-ти и 10-ти дом или негови транзити през тези домове още веднъж потвърждава това, което наблюдавах в картата на близък.

# 123
Сатурн НЕ е в 4-ти дом в тези карти, нито по рождение, нито по транзити.

Сатурн в момента се намира в Риби - и в двете карти Рибите нямат общо с четвърти дом.

Скрит текст:
Това което написахте за транзит със Сатурн доста ме притесни!В картата един астролог го каза !Може ли да кажете Има ли такова нещо?Наисина  много се притесних,защото думите ми бяха има в четвърти дом неприятни аспекти и транзит към Сатурн!Ще пратя моята карта и тази на детето ,където уран е в 4-ти дом!Моля ви ,кажете ми какво виждате Sad

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 01:54 от Не се сърди, човече

# 124
Това ,което разбрах от астролога е ,че в четвърти дом на картата на детето има лоши аспекти и прави квадратура със Сатурн!Нищо повече не каза по въпроса и въобще не можах да разбера какво има в предвид?

Сатурн в момента се намира в Риби - и в двете карти Рибите нямат общо с четвърти дом.
Скрит текст:
Това което написахте за транзит със Сатурн доста ме притесни!В картата един астролог го каза !Може ли да кажете Има ли такова нещо?Наисина  много се притесних,защото думите ми бяха има в четвърти дом неприятни аспекти и транзит към Сатурн!Ще пратя моята карта и тази на детето ,където уран е в 4-ти дом!Моля ви ,кажете ми какво виждате Sad

[/quote]

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 01:54 от Не се сърди, човече

# 125
Скрит текст:
Да ,беше платено!
Не знаех ,че става въпрос за това ,помислих просто ,ме е нещо от сорта на труден период!Тук прочетох ,че всъщност може да е по сериозно.

Това ,което разбрах от астролога е ,че в четвърти дом на картата на детето има лоши аспекти и прави квадратура със Сатурн!Нищо повече не каза по въпроса и въобще не можах да разбера какво има в предвид?

[/quote]

А защо не го попитахте ?! Предполага се, че сигурно сте платила за услугата?
[/quote]
[/quote]
Какво е казал, какво сте разбрала и какво пише тук най-вероятно са три различни неща. Обърнете се към астролога, който е разглеждал картата и ще Ви обясни най-точно.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 01:52 от Не се сърди, човече

# 126
Сатурн е на 6 градуса във Водолей, Уран е на 13 градуса в Телец. Има квадратура между двете планети, но тя е доста слаба. Всички деца родени в този период са с такъв аспект, тъй като и двете планети се движат бавно. Аспектът е продължил месеци.

# 127
Безкрайно благодаря!

Сатурн е на 6 градуса във Водолей, Уран е на 13 градуса в Телец. Има квадратура между двете планети, но тя е доста слаба. Всички деца родени в този период са с такъв аспект, тъй като и двете планети се движат бавно. Аспектът е продължил месеци.
[/quote]

# 128
  • София
Да ,беше платено!
Не знаех ,че става въпрос за това ,помислих просто ,ме е нещо от сорта на труден период!Тук прочетох ,че всъщност може да е по сериозно.

Няма сериозен астролог, който да гледа карта на дете преди да навърши поне 7 години. Неписано правило е, че детски хороскоп не е желателно да се разглежда - защо е така нека кажат опитните астролози.
При предишното Ви включване преди време Ви обясниха, че изчисленията за продължителност на живота са много сложни и трудоемки, освен това система за такива прогнози има във ведическата астрология, а не забелязах от предишните мнения днес някой да я владее.
Обясниха Ви и че всякакви прогнози само по аспекти е несериозно да се правят и наистина не мога да разбера защо е тази паника. Моя близка почина преди 2 седмици и няма нито един аспект от обсъжданите по-горе.
Не искам даже и да коментирам факта, че сериозните течения в астрологията работят основно с планетите от септенера и с лунните възли. Уран, Нептун и Плутон са поколенчески планети и в личния хороскоп имат ограничено действие. Това, че в астро психологията разтягат локуми и вие се припознавате в тях въобще не значи, че тълкуват правилно хороскопа ви.
И последно - за прогнозиране на събития се изисква много точен час на раждане и събитието трябва да е активирано в поне 4 вида карти - рождена, годишна, прогресии и дирекции или разни други от ведическата астрология.
Затова, успокойте си душата и не се занимавайте повече с този въпрос. Или се обърнете към сериозен астролог - тука пишат няколко, но днес явно решиха, че е безмислено да се включват в излишни разговори. Напълно ги разбирам.

# 129
Безкрайно ви благодаря за изчерпателния отговор!Извинявам се на всички ,ако съм прекалила в притеснението си.Бъдете здрави 🙏

Да ,беше платено!

[/quote]

Няма сериозен астролог, който да гледа карта на дете преди да навърши поне 7 години. Неписано правило е, че детски хороскоп не е желателно да се разглежда - защо е така нека кажат опитните астролози.
При предишното Ви включване преди време Ви обясниха, че изчисленията за продължителност на живота са много сложни и трудоемки, освен това система за такива прогнози има във ведическата астрология, а не забелязах от предишните мнения днес някой да я владее.
Обясниха Ви и че всякакви прогнози само по аспекти е несериозно да се правят и наистина не мога да разбера защо е тази паника. Моя близка почина преди 2 седмици и няма нито един аспект от обсъжданите по-горе.
Не искам даже и да коментирам факта, че сериозните течения в астрологията работят основно с планетите от септенера и с лунните възли. Уран, Нептун и Плутон са поколенчески планети и в личния хороскоп имат ограничено действие. Това, че в астро психологията разтягат локуми и вие се припознавате в тях въобще не значи, че тълкуват правилно хороскопа ви.
И последно - за прогнозиране на събития се изисква много точен час на раждане и събитието трябва да е активирано в поне 4 вида карти - рождена, годишна, прогресии и дирекции или разни други от ведическата астрология.
Затова, успокойте си душата и не се занимавайте повече с този въпрос. Или се обърнете към сериозен астролог - тука пишат няколко, но днес явно решиха, че е безмислено да се включват в излишни разговори. Напълно ги разбирам.
[/quote]

# 130
Здравейте, моля за съвет относнo една конкретна позиция- Юпитер управител на 9дом, разположен в самия него, но силно дебилитиран, в 0 градус на Козирог, без благотворни аспекти. Предвид темите, които касае, възможни ли е трудностите да са около висшето образование, опасности при пътуване, или пък нещо, свързано с децата и поколението? Поне домът е ок, но макар и бенефик, има ли и позитивно влияние в толкова слаб за него знак? Извинявам се за изолирания въпрос предвид, че нещата се разглеждат холистично.

# 131
  • София
При мен транзитът на Сатурн през 4-ти дом се прояви положително и отрицателно. В началото на транзита направих мечтания ремонт вкъщи. В края му татко почина.

# 132
Здравейте, моля за съвет относнo една конкретна позиция- Юпитер управител на 9дом, разположен в самия него, но силно дебилитиран, в 0 градус на Козирог, без благотворни аспекти. Предвид темите, които касае, възможни ли е трудностите да са около висшето образование, опасности при пътуване, или пък нещо, свързано с децата и поколението? Поне домът е ок, но макар и бенефик, има ли и позитивно влияние в толкова слаб за него знак? Извинявам се за изолирания въпрос предвид, че нещата се разглеждат холистично.

Есенциалната слабост не е достатъчно условие за всякакви злини по темите, които управлява.

Това по коя система е, понеже споменахте за "дебилитиран" /термин от ведическата астрология/ – по сидерален или по тропически Зодиак е в първи градус на Козирог? Щом управлява 9ти дом, значи имате Стрелец на върха, а Юпитер в Козирог е вътре в дома. Значи ще да е по западна астрология.

# 133
Точно така, Сотис, по западната е. Във ведическата е в Стрелец, много по-добра позиция, но там нямам  познания и не опитвам. Може би е по-правилно да кажа в падение тогава, бях чела, че в първите градуси - от 0 до 2, е най-зле.

# 134
Моят съвет е да не смесвате двете астрологични направления с техните правила за анализ и двата Зодиака в едно, ще се получи пълна каша с неверни изводи.

Общи условия

Активация на акаунт