Астрология - 26 тема

• 32 570
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Моят съвет е да не смесвате двете астрологични направления с техните правила за анализ и двата Зодиака в едно, ще се получи пълна каша с неверни изводи.

Да, приемам насоката, аз и питам за западната, за която важи положението. Не се изразих точно, но  планетата по Западния хороскоп,е в най-лошата си позиция по достойнства. Как мога да се ориентирам за влиянието ѝ и дали все пак има и позитив, след като няма компенсиращи хармонични аспекти, а само един 9 дом, в който може би се чувства добре, но не и по знак?

# 136
Здравейте,
Бихте ли погледнали нахалната ми карта и как са нещата с партньорските отношения. Имам едно дете и съм без партньор от 5 години.

# 137
Може ли само кръгчето от картата? И ако може от astro-seek за да се виждат градусите. Таблиците не са нужни.

Здравейте,
Бихте ли погледнали нахалната ми карта и как са нещата с партньорските отношения. Имам едно дете и съм без партньор от 5 години.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 07:57 от ..

# 138
Може ли само кръгчето от картата? И ако може от astro-seek за да се виждат градусите. Таблиците не са нужни.

Здравейте,

Здравейте,

# 139
Моля за консултации по натален и прогностичен хороскоп да се свързвате директно с астролозите. Имаме си професионални астролози , както и тема за препоръки.

# 140
Ако търсиш връзка погледни в кой знак се намира Марс и Юпитер и търси такива партньори

# 141
Да, приемам насоката, аз и питам за западната, за която важи положението. Не се изразих точно, но  планетата по Западния хороскоп,е в най-лошата си позиция по достойнства. Как мога да се ориентирам за влиянието ѝ и дали все пак има и позитив, след като няма компенсиращи хармонични аспекти, а само един 9 дом, в който може би се чувства добре, но не и по знак?

Оценява се цялата карта.
Зависи дали раждането е дневно, нощно, в каква фаза е Юпитер и куп други неща.
Само по есенциална слабост не се правят преобладаващо негативни изводи.
Позицията по знак е вторична, в традиционната астрология силата на влияние се оценява и по други показатели.

# 142
  • София
Може ли да споделите, какви събития може да се очакват, когато Сатурн преминава през 5-ти дом? По-малко време за забавление, проблеми в отношенията с децата и какво положително може да донесе?

# 143
Може ли да споделите, какви събития може да се очакват, когато Сатурн преминава през 5-ти дом? По-малко време за забавление, проблеми в отношенията с децата и какво положително може да донесе?

Може и бременност и раждане. Сатурн е поемане на отговорност.
При мен сега е в 6ти и ме остави без работа, обаче за 5ти въобще не си спомням какво беше 🥲

# 144
Знам, че не се правят, но няма други съществени аспекти, затова наблягам на слабостта и позицията в картата. Интересуваше ме конкретната позиция и дали може да се каже още нещо за нея, цялостната картина съм я разгледала, терми, триплицитети- също. Както и да е, беше ми полезно да не правя грешката да примесвам падение и предполагам изтощениe, както е по индийската астрология, за което благодаря. Успех на всички с трудни транзити в този период, а  и трудности изобщо.

# 145
  • София

При мен сега е в 6ти и ме остави без работа, обаче за 5ти въобще не си спомням какво беше 🥲
Мисля, че най-трудното положение на Сатурн е, когато премине през 8 дом. При мен това точно приключи и последните ми две години бяха пълна каша.
Уран ще участва в конфигурацията на пълнолунието на 12.02. Само неприятни изненади ли се очакват от него или може и да са приятни?
Това пълнолуние е в точните градуси на слънчевия ми знак и се чудя как ще го усетя 🙂

# 146

Мисля, че най-трудното положение на Сатурн е, когато премине през 8 дом. При мен това точно приключи и последните ми две години бяха пълна каша.
Уран ще участва в конфигурацията на пълнолунието на 12.02. Само неприятни изненади ли се очакват от него или може и да са приятни?
Това пълнолуние е в точните градуси на слънчевия ми знак и се чудя как ще го усетя 🙂

Каква събитийност имахте през 8ми?
Моето слънце е там, което означава, че Сатурн ще направи съвпад 😬

# 147
  • София
Аз се върнах назад 22 г., когато Сатурн е бил в моя 8-ми дом. Само като видях годината.....нищо чудно, че помня много точно събитията от този период. Големи трансформации и изпитания.

# 148
  • София
Аз се върнах назад 22 г., когато Сатурн е бил в моя 8-ми дом. Само като видях годината.....нищо чудно, че помня много точно събитията от този период. Големи трансформации и изпитания.
Да, и при мен така, даже още не мога да се отърся от всичко случило се, въпреки че Сатурн вече е в девети дом.
Огромни сътресения и промени в личния живот, приятелските отношения и кариерата. Да не забравя, че започна ударно в здравето първо, там беше огромно изпитание, но го преодолях бързо.

# 149
Имам Слънце, Нептун и Юпитер на върха на 7 дом между Стрелец и Козирог и сега този стелиум  ми прави квадрат към тях. Отделно в момента имам и Плутонов и Марсов квадрат, та се чудех дали това би могло да е предпоставка за раздвод, тъй като отношенията с половинката са крайно обтегнати.

Общи условия

Активация на акаунт