Астрология - 26 тема

• 31 576
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
Може би Марс в 7-ми дом?

# 16
А за любовни приключения - имала съм само едно и то си продължава. Така че, това е доста грешно.

Клиширани трактовки не са общовалидни за всички.

# 17
Това е наталната карта, която ми генерира един безплатен онлайн туул. Ако ви е интересно. Simple Smile

# 18
Венера (управител на 7ми дом – партньорите) в един знак с Марс в 10ти дом (управител на Асцендента – Вие), без напрегнати конфигурации със злосторници – тук се чудя с какво се обосновават предположенията за нараняване/загуба на партньор.

# 19
Е, успокоихте ме още повече!
Много благодаря за отделеното време и внимание! Hands Pray

# 20
Е, успокоихте ме още повече!
Много благодаря за отделеното време и внимание! Hands Pray

Като цяло избягвайте хора , които са толкова категорични. Молитвата например, може да промени много негативните събития.

# 21
Може да е vertex-a в 8 дом. Имам го в моята карта и познавам още две жени с такава позиция , които са имали преживявания на косъм от смъртта. Аз не съм астролог и не твърдя, че при всички се случват такива неща.

# 22
Вертекс е фактор с третостепенно значение, но в съвременната психологически ориентирана астрология го ползват като допълнителен фактор в синастриите и партньорската астрология. Сам по себе си, в натална карта, той НЕ е партньорски/брачен сигнификатор. Така че такива неща като развод и загуба на партньор няма как да се определят по него. И още по-малко е свързан със събития, които засягат нашето лично здраве.

# 23
Това е наталната карта, която ми генерира един безплатен онлайн туул. Ако ви е интересно. Simple Smile

Аз си мислех, че става въпрос за Марс в седми дом и Уран в пети, примерно. А то какво било.

Не знам как вашата позната е видяла много любовни авантюри. Управител на 7-ми дом е в 10-ти, Сатурн е в 5-ти дом, оста 1-7 дом е във фиксирани знаци. Тази карта сочи тъкмо обратното - малко и стабилни връзки, не виждам склонност за смяна на партньорите.

# 24
За "много любовни авантюри" вероятно е гледала Венера и Марс в един знак – в книгите пише, че дава повишена сексуалност, оттам и повече на брой любовни връзки. Но с такива съвпади познавам и моногамни хора.

# 25
Здравейте, забелязвам, че в момента Луната ми е на МЦ, Сатурн е в съвпад с тях, а Юпитер прави квадратура. Мога ли да тълкувам тези транзити като период на кариерна промяна. В солара Юпитер ми е също върху МЦ. , а Сатурн в съвпад с тях. 🤔

# 26
  • София
Много добра дискусия се получи с хороскопа на Терана Simple Smile

А какво се разбира под многожество любовни авантюри?
Това е доста субективно мнение.

Тази жена не ми се мисли какво щеше да напише с У7 в 12 дом и ретроградна венера, както съм аз Laughing

# 27
Какви са сигнификаторите на образованието в натала? По-специално за това какъв ученик ще си? Как ще се разбираш с учители и съученици?
 За начално образование?

Благодаря.

# 28
Какви са сигнификаторите на образованието в натала? По-специално за това какъв ученик ще си? Как ще се разбираш с учители и съученици?
 За начално образование?

Благодаря.
За ранното образование втори дом, управителя и планетите в него бих погледнала.

# 29
Начално образование е 3 дом, висше - 9 дом.

Общи условия

Активация на акаунт