Астрология - 26 тема

• 31 555
  • 758
  •   1
Отговори
# 30

.
Здравейте, предварително се извинявам за по-персоналния въпрос , но имам следната дилема и се чудя дали има връзка с предстоящата смяна на възлите, изминалите и предстоящите затъмнения във връзка с наталната ми карта.
От края на септември , може би даже от лунното затъмнение на 18 септември 2024г започнаха едни страшни тревожни и натрапчиви мисли, супер негативни настроения, страхове, тревожност, безсъние доста имах в периода от края на септември 2024 до около края на октомври 2024, бях податлива с две думи на много тревожни мисли, които рефлектираха върху всичко. За жалост, се проявяват от време навреме и досега, като се понаучих да не им обръщам толкова внимание. Доста ми е напрегнато и тези първи дни на януари, сякаш съм станала по-чувствителна и раздразнителна и се тревожа за най-малкото нещо. По принцип имам предразположеност, но не чак така. Чела съм, че влиянието на Сатурн е трудно върху Луната ми.Ще се радвам на някой отзовал се. 😊

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:21 от mihaela0101

# 31
Начално образование е 3 дом, висше - 9 дом.

Ето ви един личен пример :
Меркурий в трети дом във Водолей - завършила съм гимназия с хуманитарен профил и усилено изучаване на два чужди езика.

# 32

.
Здравейте, предварително се извинявам за по-персоналния въпрос , но имам следната дилема и се чудя дали има връзка с предстоящата смяна на възлите, изминалите и предстоящите затъмнения във връзка с наталната ми карта.
От края на септември , може би даже от лунното затъмнение на 18 септември 2024г започнаха едни страшни тревожни и натрапчиви мисли, супер негативни настроения, страхове, тревожност, безсъние доста имах в периода от края на септември 2024 до около края на октомври 2024, бях податлива с две думи на много тревожни мисли, които рефлектираха върху всичко. За жалост, се проявяват от време навреме и досега, като се понаучих да не им обръщам толкова внимание. Доста ми е напрегнато и тези първи дни на януари, сякаш съм станала по-чувствителна и раздразнителна и се тревожа за най-малкото нещо. По принцип имам предразположеност, но не чак така. Чела съм, че влиянието на Сатурн е трудно върху Луната ми.Ще се радвам на някой отзовал се. 😊
Картата, която сте поставили е без данни, а на въпроса ви без използване на прогностични методи е невъзможно да се отговори. Транзитите не са метод за прогностика.

# 33

.
Картата, която сте поставили е без данни, а на въпроса ви без използване на прогностични методи е невъзможно да се отговори. Транзитите не са метод за прогностика.

Тези ли?

# 34

Меркурий в трети дом във Водолей - завършила съм гимназия с хуманитарен профил и усилено изучаване на два чужди езика.

Благодаря, но засега искам да видя основното Simple Smile
А какъв фактор може да определи дали ще учиш в частно училище или строго профилирано, а после да кажем в”престижно” висше училище ?

# 35

Благодаря, но засега искам да видя основното Simple Smile
А какъв фактор може да определи дали ще учиш в частно училище или строго профилирано, а после да кажем в”престижно” висше училище ?

Учила съм в две висши училища в България, колеж в чужбина и по-висока квалификация по специалността в чужбина - девети дом в Лъв без аспекти. Sotis ми е правила ректификацията за точен час на раждане. Ако бъркам нещо с аспектирането да ме поправи.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:59 от •MERA•

# 36
  • София

Тези ли?
Скрит текст:

Дата на раждане, по възможност точен час и място на раждане - данните, с които сте построили картата си

# 37
  • SF
Здравейте, забелязвам, че в момента Луната ми е на МЦ, Сатурн е в съвпад с тях, а Юпитер прави квадратура. Мога ли да тълкувам тези транзити като период на кариерна промяна. В солара Юпитер ми е също върху МЦ. , а Сатурн в съвпад с тях. 🤔

По Луната не може да правите прогнози за кариерна промяна. Тя ще остане в тази позиция няколко часа. В Солара и Юпитер, и Сатурн са в съвпад с МС?
По принцип се гледа целия солар и там се вижда каква е "темата" на солара. Вижте къде са осите 1-7 и 4-10, в кои натални домове попадат. На мен така ми е много трудно и недостатъчно, за да кажа дали ще смените професия или само компанията, в която работите. Кариерна промяна като повишение ли имате предвид? С Юпитер и Сатурн в съвпад с МС е възможно. Този аспект подсилен ли е от друга планета?

# 38

Ето го солара, благодаря !

# 39
Здравейте,
Търся астролог, който да е добър. Естествено не очаквам чудеса и някакво гадаене. Просто прогноза за годината и моите си потенциали. Била съм при астролози преди и някои бяха добри, други просто говореха общи неща и разчитаха повече на психологически методи.
Не намирам нищо за Мишел Никлева. Гледах ведически хороскопи, но и там съм на никъде. Не намирам и това си е.
Отзиви и предложение биха били изключително полезни 💕

# 40
Zoya Tomova 674711
Препоръчвам Лилия Тодорова за прогноза по няколко астрологични направления , включително и споменатата от теб - Ведическа .

# 41
Отзиви и предложение биха били изключително полезни 💕
има тема, препоръчай астролог, препоръчвам да я прочетете

# 42
Как може да се тълкува реципрочни управители на 6 и 7 дом? Управителя на 7ми е в 6ти, както и този на 6и е в 7ми, че партньорът ти може да е твой колега, или твой шеф, или какво е общото с работата в партньорскит отношения?
Ако управител на 10ти дом е Марс, който сега е ретрограден сигурно е много лоша идея да се сменя работата точно сега, или да се остава без такава?

# 43
Как може да се тълкува реципрочни управители на 6 и 7 дом? Управителя на 7ми е в 6ти, както и този на 6и е в 7ми, че партньорът ти може да е твой колега, или твой шеф, или какво е общото с работата в партньорскит отношения?
Ако управител на 10ти дом е Марс, който сега е ретрограден сигурно е много лоша идея да се сменя работата точно сега, или да се остава без такава?

Всеки знак, освен управител по знак има и управители по триплицитет, по екзалтация.., но първо се започва от това, дневна или нощна карта гледаме и тогава се определят сигнификатори на различните теми от живота. Темата е сложна и дълга... но конкретно във вашият случай управителя на 7 дом мисля, че не е сигнификатор на партньора. Между управителите на 1 и 7 дом трябва да има някаква връзка.
Без карта  няма как да се отговори.

# 44
Ретроградният марс, който в момента ми е в 12 дом транзитно, не само че прецака съня ми, но и ме остави без работа почти, с такова ужасно напрежение, че искам да напусна, а трябва да си изработя предизвестието, и не знам как ще издържа на това напрежение. Никога преди не ми е било толкова зле на работа, и да не мога да спя със седмици!
Има ли по-трудна позиция от ретро Марс в 12 дом? Може би само изгорена ретроградна Венера в 7ми дом, с асцендент Везни.... хората с такъв Марс в натала непрекъснато ли се чувстват така? Вече ме е страх нещата дали ще се оправят и след него.

Общи условия

Активация на акаунт