Астрология - 26 тема

• 32 618
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Транзита на Сатурн през 5ти ми донесе много сериозна връзка. При мен беше и възврат.

# 151
Сатурн е дневна планета и не е толкова "лош" в дневна карта.
През 5 дом донесе връзка. Преди да влезе в 7-и приключи и започна нова.През 8-ми- задълбочаване на отношения, съвместно съжителство.

# 152
В хорарна карта за определяне дали Луната е без курс не се взимат под внимание трансатурнови планети, нали?

Повдигам си въпроса, ако някой е запознат. 😊

# 153
  • При децата ми
През 5 дом донесе връзка. Преди да влезе в 7-и приключи и започна нова.През 8-ми- задълбочаване на отношения, съвместно съжителство.

Кои са дневните и нощни планети?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:31 от Hrispa76

# 154
В хорарна карта за определяне дали Луната е без курс не се взимат под внимание трансатурнови планети, нали?

Повдигам си въпроса, ако някой е запознат. 😊
Да.

# 155

Кои са дневните нощни планети?
Дневни планети са Слънце, Юпитер и Сатурн.
Нощни - Луна, Марс и Венера.
Това определя сектата-при дневно раждане, Слънцето е водещото светило и е в горната хемисфера, т.е разположено в 7 - 12 дом.
Съответно Луната при нощно раждане, разположена от 1-ви до 6-и дом.
Най-общо казано, добре е другите 2 планети от сектата да са от страната на светилото си.

# 156
Много интересно. А това нощно/дневно в символичен смисъл ли е? Защото Слънцето ми е в 8 дом, Луната в 3, получава се и двете. И напук, всички останали планети са в отсрещното полукулбо.

П.С. Като препрочетох, разбрах какво точно казваш. Сори Simple Smile нещо се бях объркала

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 09:15 от Cafe

# 157
Аспект тригон между две планети, но разходящ ( точно на 0°) като положителен ли се тълкува? В случая между Марс и Сатурн, програмата ми го дава в синьо, значи би трябвало да е + аспект Grinning

In4ey,чак днес влязох в темата, благодаря за отговора! Ще го задържат на работа,но с по - малко пари.

# 158
  • SF
Трионът е хармоничен аспект. Но зависи от програмата. Има такива, в които напрегнатите аспекти са в синьо, а хармоничните в зелено или червено.

# 159
Здравейте!В натална  карта на дете може ли да се види родителя кой дом управлява, 4 или 10-ти?Как може да се разбере ?Родителите с децата живеят в чужбина,не се отглеждат от баби и дядовци.Майката няма особена привързаност към родители и баби и дядовци.Бащата е имал силна връзка с баба си и дядо си.До ден днешен му е мила селската къща.Има ли как да се види това в картата на децата ?

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 06:11 от Kornileb

# 160
  • SF
Вероятно майката е по 10-и дом, бащата по 4-ти, но това не е астрология, а предположение по преразказ.
Това, че майката не звъни ежедневно вкъщи, не говори непрекъснато за дома и колко й е мъчно, не значи, че не страда по майка и баба. Просто така изглежда на околните, но как всъщност стоят нещата, само тя може да сподели. Може пък да е дистанцирана по някакви причини, което не означава, че няма род и събития по 4-ти дом.

# 161
Майката не е привързана бито към собствената си майка нито баба но ми е интересно в картата на децата може ли да се определи кой родител в кой дом е ?Благодаря

Вероятно майката е по 10-и дом, бащата по 4-ти, но това не е астрология, а предположение по преразказ.
Това, че майката не звъни ежедневно вкъщи, не говори непрекъснато за дома и колко й е мъчно, не значи, че не страда по майка и баба. Просто така изглежда на околните, но как всъщност стоят нещата, само тя може да сподели. Може пък да е дистанцирана по някакви причини, което не означава, че няма род и събития по 4-ти дом.
[/quote]

# 162
За анализиране на една карта, по каквато и тема да бъде, то първо се определя,
дали е дневна или нощна.
В дневна карта естествен сигнификкатор на бащата е Слънцето, със съответните конфигурации, а в нощна карта Сатурн, отново как е разположен, какви конфигурации има....
За майката естенствен сигнификатор е Луната в дневна карта, и Венера в нощна карта отново със съответната оценка как са разположени, в какви конфигурации са с другите планети и т.н..
Освен това 4 дом е домът, където детето живее, и може да се приеме управителя на 4 дом да описва бащата, а
управителя на 10дом- майката....
Това е сложна тема, и за хора, които нямат необходимите знания в традиционната астрология, е по-добре да не се захващат,защото може много неправилно да изтълкуват, както позициите, така и конфигурациите, които имат планетите.

# 163
Възможно ли е проблеми със съда на роднина да се види в моята карта? Кои планети участват ,?

# 164
  • SF
Адвокатите са по 7 дом. Значи имаш брат с проблем с адвокати, това е твоят трети дом и броиш 7 от трети. Но по-добре гледай в неговата карта, защо в твоята. Ти имаш ли отношение към това дело. Ако имаш и те касае, гледай за себе си, не за роднина.

Общи условия

Активация на акаунт