Астрология - 26 тема

• 31 682
  • 758
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Попитах за Марс, защото от месеци се уговаря важно събитие в моя живот. Аз очаквах да се случи в ретроградността на Марс, въпреки че астролози казват, че не е добре, но нямах избор. Отложи се няколко пъти, трябваше да се случи миналия понеделник, но по стечение на обстоятелствата пак се отложи за този. И се чудех дали е свързано с това, че Марс става директен и за това се осъществява сега?

# 211
  • SF
Възможно е да е свързано с Марс, но може и да не е. Не всички събития от 20 декември до днес се отложиха по няколко пъти. Зависи при тебе как е поставен Марс и дали е управител на събитието.

# 212
Здравейте!

Имате ли поглед върху транзит на Юпитер върху южен възел?

Точно наскоро слушах при чуждестранен астролог с потвърден професионализъм как бележи един опасен момент, тъй като човек е склонен към някакъв тип саморазрушение.

Никакво саморазрушение нямаше при мен, когато Юпитер мина през Южния възел миналата година. От всичкото отгоре имах и Сатурното завръщане малко по-рано. Но вижте цялостната картинка. Какви други аспекти ще образува Юпитер, какви прави междувременно транзитният Сатурн?

Само от един транзит не е удачно да се съди.

# 213
  • София
Възможно е да е свързано с Марс, но може и да не е. Не всички събития от 20 декември до днес се отложиха по няколко пъти. Зависи при тебе как е поставен Марс и дали е управител на събитието.
Медиум цели са ми в Овен, а Марс ми е 11 дом. Преговорите вървят от откомври. Става въпрос за работа.

# 214
Според мен ретроградният Марс има общо с тези отлагания, щом ви е управител на 10-ти дом. Преди две години, когато ретрограден Марс ми преминаваше в 10-ти дом, трябваше да започна един проект, който не стартира, докато не приключи ретроградното движение.
Миналата година през декември месец четири пъти ми пропадаха ангажименти на работа.

# 215
А Венера вече в сянка ли е ?

# 216
Да, от 28 януари.

# 217
И аз съм с луна в 4-ти дом дева и също нямам силна връзка с майка си но също така нямам такава и с бабите 😂

Solaris, на мен астролог ми е казвал (ти го познаваш), че Луната в шести дом е робски показател, служиш на другите и може да пречи на издигането в обществото. При мен Луната също е в шести дом, в Козирог, но пък имам други, както той ги нарече кралски показатели и на тях се дължат успехите ми.
Някой знае ли кога утре Марс става директен?
[/quote]

Моята Луна е в 4- ти  дом в Дева. С майка ми , нямам силна връзка.Но с баба ми определено Simple Smile По майчина линия.
[/quote]

# 218
Марс от сутринта  е стационарен.

# 219
Здравейте!

Имате ли поглед върху транзит на Юпитер върху южен възел?

Точно наскоро слушах при чуждестранен астролог с потвърден професионализъм как бележи един опасен момент, тъй като човек е склонен към някакъв тип саморазрушение.

Никакво саморазрушение нямаше при мен, когато Юпитер мина през Южния възел миналата година. От всичкото отгоре имах и Сатурното завръщане малко по-рано. Но вижте цялостната картинка. Какви други аспекти ще образува Юпитер, какви прави междувременно транзитният Сатурн?

Само от един транзит не е удачно да се съди.

Да, разбирам. От гледна точка на разположение има и добър момент, че прави точен до градус тригон с асцендента този съвпад. Знам, че аспекта на самия възел няма огромно отношение. Иначе първия аспект след съвпада също е положителен.

Моя приятелка претърпя супер неочаквана раздяла тези дни, при точния съвпад сега с нейния южен възел, само че от асцендента. Аз гледам доста внимателно във всяка сфера да стъпвам сега, защото предишното преминаване действително се вкарах в измислени от мен проблеми, които имаха и последствия доста време след това.

Порастнала и помъдряла уж, цели 12 години по-късно. Ама със сигурност още много имам да поумнявам тепърва 😂

# 220
  • При децата ми
Колко време продължава стационарната фаза /от днес до кога/ на Марс и кога излиза от сянка?

# 221
Ретроградната Венера влияе ли повече на тези, на които Венера е управителка на картата?

# 222
Ако венера ми управлява 4 дом, какво мога да очаквам по време на ретогрдна фаза? Някакви забавяния по дом или да ми се развали някой уред? Ще влияе ли на партньорските отношения?

# 223
Колко време продължава стационарната фаза /от днес до кога/ на Марс и кога излиза от сянка?

Марс излиза от точните градуси на 5ти Май, а е в самият знак до 17ти Юни. Ще направи един неприятен квадрат с Уран на излизане.

# 224
Ретроградната Венера влияе ли повече на тези, на които Венера е управителка на картата?
Не бих казала, на мен ми е управител на хороскопа, но пък Марс доминира и обикновено неговите ретрогради ми се отразяват по-сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт