Астрология - 26 тема

• 31 597
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Ами това им е "страшното" на тежките планети. Като "стъпят" върху гореща точка, често се случва да я нападнат поне 3 пъти. Най-силен е последният трус. Преди това само ни подготвя.
Сега е върху Асцендента и след това 20-30-35 години, ако е по-широк домът, стои в първи дом. Но ще го усетите 1. ако имате планети в 1 дом и 2. ако тежката планета има натални аспекти с тези планети, които ще бъдат събудени.
Гледаме и какво имаме на десцендента, защото там пък ще са опозициите, които Плутон "хвърля" от първи дом.
И като ми кажат, че в нищо не им върви. Едно такова притиснато, потиснато, а на всичкото отгоре и партньорът решил да се бунтува, идеи за разводи, имуществени проблеми, банките, сметките...

Имам позната, която е с квадратура Луна/Плутон в наталната карта.  На опозиция отключва страхови неврози, паник атаки, към каквито винаги е била склонна, но на опозиция стават неудържими. 3 години тази жена спеше на светната лампа. Вечер някой трябва да я изпраща до входа, ако не, не излиза с никого. Някакви страхове й изплуваха и в тъмното не се чувстваше сигурна. Когато я изпращат до входа, не само я оставят там, а чакат тя да влезе и да светне лампата, да дойде асансьорът и чак тогава изпращачът може да си тръгне. И до какво доведе всичко това - отсяване на приятелите. Първо тя намали силно контактите с хора, които не я изпращат в тъмното и второ самите хора решиха, че с кукумицини не им се общува и лека-полека се оттеглиха. Единият проблем е следствие на другия, но ето момент, в който идва и неговият ред да се прояви - чистка на приятелите.
И за да не е всичко сиво и мрачно, тя откри за себе си едни духовни практики и се наслаждаваше на новото си занимание и запознанства покрай това увлечение, доволна, че се среща с хора, които я разбират - йога, карти таро, курсове, онлайн обучения в някакви групи от Прибалтика. Много й допадаше.

Аз съм тази позната 😅
Но нямам транзитен Плутон в напрегнат аспект 🤔

# 541
  • SF
Ами виж си Сатурн и Уран.

# 542
Здравейте! Активна ли е темата?

# 543
Активна е.

# 544
Какво могат да очакват лъвовете (и асцендент лъв) с идващото новолуние в Лъв?

# 545
Зависи от дома, в който ще попадне Новолунието, както и от аспектите, които ще образува Луната с вашите натални планети.

# 546
Зависи от дома, в който ще попадне Новолунието, както и от аспектите, които ще образува Луната с вашите натални планети.
Грешка, попада ми в първи дом новолунието. Никакви аспекти не прави луната, единствено транзитен меркурий прави съвпад с наталната.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 20:44 от Tanya Valcheva

# 547
  • SF
Транзит на Меркурий докато мигнем и той минал. Думи, приказки, някакви мисли, или да ви се забави пратката. Не се развеждаме и не се женим на транзит на Меркурий, ако в картинката няма и някаква тежка планета. Нищо важно и грандиозно не очаквайте. Втори дом ли ви управлява Меркурий?

# 548
Да, на втори дом дева. Надявам се поне да спра да имам толкова разходи, защото напоследък ''парите някак изгарят''.

# 549
Марс в момента е в Дева, може би ви стимулира да правите по-импулсивни покупки.

# 550
Както и южния възел в момента е в дева. И се чудя какво означава, че трябва да оставя стар модел на изкарване на пари, и трябва да се занимавам с нещо ново може би, което да ми носи доходи.

# 551
Както и южния възел в момента е в дева. И се чудя какво означава, че трябва да оставя стар модел на изкарване на пари, и трябва да се занимавам с нещо ново може би, което да ми носи доходи.
Принципно трябва да се видят и останалите планети и аспекти - не само по транзит, но в натала.
Иначе на теория южният лунен възел не се "интересува" особено от материални блага, та може да пречи на задържането им в дома на финансите и ресурсите. Но си вижте и Северния лунен възел, както и 12ти дом, за да се ориентирате по-цялостно.

# 552
Здравейте, влизайки да задам един въпрос виждам нова тема, как съм я пропуснала. Та изчитайки всички 37 страници , ще оставя въпроса . Виждам, че е писано за Сатурн и транзитите му.
Понеже имах перипетии края на миналата година сега погледна къде е бил моя Сатурн.
От 6 човека аз и моята приятелка само лепнахме Малария и лежахме в болница 10 дни, вливки, венозни антибиотици, кортикостероиди и подобни “хубавини”
Първата карта е моята. Сатурн в Риби 8Д, на приятелката ми е в 5Д
Последната карта е моята в деня когато майка ми почина. Сатурн в 1Д
Построих прогресиии транзити.

# 553
Какви поразии биха ми сътворили тези аспекти между транзитен марс в съвпад с натален сатурн(у1)в опозиция с транзитен сатурн в съвпад с нептун. И квадратурата между транзитен ретро меркурий и натален меркурий, управител на 8 натален дом(там е интерсептиран).

# 554
  • SF
Мдаааа... Ето ви пример за едни "лесни" карти, без опозиции, кръстове, Тао квадратури и т.н.
Пък и техните притежатели споделят за поразии.
Като ме попитат "лоша ли ми е картата?" Приказна ти е, но си пий антибиотиците, ако ти ги изпишат и се ваксинирай срещу малария.

Общи условия

Активация на акаунт