Астрология - 26 тема

• 31 627
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Луна без курс може да показва, че нещата остават такива, каквито са, т.е. няма развитие.
Проблемът е, че вашите сигнификатори са в отвърнати знаци, няма приемане и аспект между тях – към настоящия момент има слаб интерес, отношенията са в стагнация.

Имах подобен въпрос за едно познанство, което не се разви във връзка. Една среща, след която само лъжливи обещания за следваща – и всеки път се отлага без обяснения.

Бях пуснала хорар дали това е краят, без да сме се карали обаче. Мисълта ми беше по-скоро дали пак ще ми пише.
Луната беше без курс и в последния градус. Оказа се, че не е толкова тънкообиден и след един мой игнор реши да пише пак, но ситуацията се разви по обичайния сценарий – само обещания за срещи и след това покриване и оттегляне. Така сработи Луна без курс – не беше окончателно прекъсване на комуникацията, а продължи по същия начин като преди – без никакво развитие. Към настоящия момент не контактуваме повече от месец, т.е. няма интерес. Но може пак да се появи, пак да обещае нещо и пак да се покрие.

# 586
Ние от години сме ту така , ту иначе, но досега никога не си бяхме казвали нещо остро. Новолунието си каза думата. Но ще видим, може да има някаква комуникация , и аз не вярвам да се развият положително нещата, но може да се присети...
А това така ли е, че ако аз " размърдам" ситуацията с някаква комуникация, се променя динамиката между нас и мога да правя нов хорар?

# 587
  • София
Не се ли навлиза прекалено много в енергията на партньора? Едно е веднъж да се направи синастрия а друго е постоянно да се пускат карти и да се търси начин "как да се излъже" партньора с помоща на астрология. Такава измъчена връзка е урок и за двамата партньори - а именно каква не трябва да бъде връзката. След приключване на урока, и всичко се разпадне в следващата връзка нещата ще са изградени по друг начин и при двамата.

# 588
Да, при всяка промяна в ситуацията може да се зададе нов хорар.
Ако няма промяна, няма и смисъл да се задават по много пъти едни и същи, повтарящи се въпроси.

# 589
Здравейте , някой има ли наблюдение върху проявлението на Лилит в синастрия .
Точен градусов съвпад на
Лилит /Ж , 12 д /
със юлв /М , 9д/в Лъв .

Ще изчакам мненията ви  и ще споделя моите усещания след това  🫠

# 590
Доколкото ми се вижда е било на върха на трети дом при мен? Какви други аспекти трябва да са активни, за да се види дали е окончателно? Такова нещо от години не ми се е случвало, да изпитвам такъв шок, унижение, мъка едновременно... Хем съм изненадана, и не знам какво съм направила, хем човекът беше груб без видима причина, хем ми е мъчно, че казва, че това е краят и не мога да го асимилирам...

Здравейте , видях , че сте раждана седмица преди сина ми ✨️и това ме предизвика да добавя коментар  -  доколкото видях  , Новолунието в Дева при вас е било на К 3 , но  ни виждам хубаво дали К3 е в последния градус на Лъв или в 0* на Дева / първия ми поглед ме насочи към Лъв , но логиката ме накара да анализирам Меркурий , който резонира на описаната ситуация  / .
Меркурий е в процес на лечение  от марсовите спонтанност , несъобразяване или прибързано говорене / или каквото е при вас /  , и сега е неудовлетворен наистина .

Венера транзитира през вашия 1 д .

Неприятно е приближаването на Лилит през вашия У 5 д , Плутон , което  е вероятно да се отрази неприятно на усещането ви за удоволствията и сърдечните преживявания  .

Съвпада на тези двете променя сериозно енергийното поле на родения  , защото касае най- фините пластове на полето  

Отделно от това видях , че Юпитер  сега опонира Нептуна ви , което насочва към идеята за нереалистични очаквания в партньорството в последните месеци  .

Най- вероятно вашето поведение е било продиктувано от някаква ваша критичност или самокритичност , останала в душата от други преживявания и това , вероятно  е предизвикало партньора ви .

Изборът  на душата ви е да направи трансформацията си в сегашната инкарнация чрез преживяванията в тази свера от живота и се изисква крайно отговорно отношение към партньорствата , вероятно без много да се реете в небесата и без да проявявате себичност , а да проявявате високия потенциал на женската природа на козирожката " събраност " , отговорност по женски , за да дадете стабилна основа в партньорствата .
Но това така или иначе ще се случи , предвид посоката на възлите от Рак към Козирог

Всичко тече , всичко се променя .
Най- важно е да се запази самоуважението

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 09:56 от румид

# 591
Благодаря! Нашите отношения винаги са били трудни, с напрежение, с изпитания за егото, уважението... Отдавна усещам, че сякаш той ми е един урок. Затова и мисля, че ще има връщане назад, да се провери научен ли е урока Simple Smile

# 592
  • София
Благодаря! Нашите отношения винаги са били трудни, с напрежение, с изпитания за егото, уважението... Отдавна усещам, че сякаш той ми е един урок. Затова и мисля, че ще има връщане назад, да се провери научен ли е урока Simple Smile
Не е задължително урока да се провери научен ли е със същият човек. Връщането назад ще бъде както до момента е било. По-добре да проверите имате ли важни аспекти за изцяло нова връзка в следващите месеци отколкото да се ровите във тази ситуация търсейки сламка за която да се захване. Блокирате си вашата собствена вибрация за отваряне към нова връзка по този начин.

# 593
Здравейте,

Ще се радвам, който откликне с мнение по този хорар: Как ще го приемат децата в първия учебен ден от неговата група?
Ще започне с лек смут и напрежение (може би нормално за деня) но след това ще има приемане и някое дете ще прояви активност към него ?

Като майка съм доста напрегната и благодаря на всеки, който може да даде мнение и съвет по темата.
Благодаря сърдечно!

# 594
За сина си ли питаш? Малко се обърках, като четох формулировката на въпроса.

Той е представен от екзалтирал Юпитер, в един от благоприятните домове, така че според мен има добър потенциал да се справи и да се адаптира в училище.

А Луна без курс може да показва, че притесненията са излишни, т.е. нищо лошо няма да се случи.

# 595
За сина си ли питаш? Малко се обърках, като четох формулировката на въпроса.

Той е представен от екзалтирал Юпитер, в един от благоприятните домове, така че според мен има добър потенциал да се справи и да се адаптира в училище.

А Луна без курс може да показва, че притесненията са излишни, т.е. нищо лошо няма да се случи.

Да аз питам за сина си.
Благодаря ти Sotis
Той ли трябва да бъде активен в запознанството или към него ще подходят активно?

Просто вълненията са ми повече.

# 596
По-скоро той, нали е в знак на достойнство и същевременно в кардинален знак.
Ако Юпитер беше близо до МЦ, щеше да е още по-силно представен.

# 597
По-скоро той, нали е в знак на достойнство и същевременно в кардинален знак.
Ако Юпитер беше близо до МЦ, щеше да е още по-силно представен.

Децата са представени от Меркурий нали?

Това, което всъщност ме интересува е да няма изолация.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 16:32 от Twinklestar

# 598
Като общ сигнификатор на децата и подрастващите се гледа Меркурий, да.
Иначе твоето дете, за което питаш, е по 5 дом. Това и ти го знаеш.

Неговият сигнификатор е много силно поставен, не е изгорен, не е ретрограден, източен, далеч от Слънцето – няма как с такъв есенциален статус да бъде изолиран.

# 599
Като общ сигнификатор на децата и подрастващите се гледа Меркурий, да.
Иначе твоето дете, за което питаш, е по 5 дом. Това и ти го знаеш.

Неговият сигнификатор е много силно поставен, не е изгорен, не е ретрограден, източен, далеч от Слънцето – няма как с такъв есенциален статус да бъде изолиран.

Добре благодаря.
Няма аспект между Юпитер и Меркурий и затова, ама аз не разбирам все пак и затова питам. Simple Smile
А Луната в случая е общата атмосфера ли ?
 Не съм аз

Общи условия

Активация на акаунт