Островът на любовта - bTV Plus

• 15 571
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
Падам от смях с този дублаж аз, не ме дразнят, но ми се струва, че не винаги преводът е точен.
Има нещо общо между Денислава и Шанън да, но нашето е по-хубаво. 😉

# 196
То тия преводи са.... като слушам, нонстоп казват ooohh my God, най-вече жените. И постоянно в дублажа: Бооже  мой, божичко, Боже моооой. Това е във всяко изречение. Сега гледам финала от сезон 2. "Много яко" го чух сигурно сто пъти. Всичко е cool, amazing, wow .... страхотен речник имат. Едно нормално, смислено, дълго изречение не чух.  Пишейки това пак чувам "Боже мой, изглеждаш страхотно", wow се превежда "еха". Излиза Сели и тя казва на Джони "Изглеждаш страхотно".  Кейлъб казва на Джъстин "Уау невероятна си, страхотна си", тя отговаря "изглеждаш страхотно". Богат речник, ум да ти зайде. За "имам съобщениеееее" е ясно, че са инструктирани.

Хубаво си е предаването, но ми се ще малко да спрат с превземките, да не ги дават нонстоп голи. Поне чат пат да ги дават и по ти-шърт, дето се казва.  Музиката да не гърми толкова, защото заглушава репликите. Васил Бинев да спре да се превзема в дублажа. Но... искам твърде много.

Епизод 3 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62943/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-2

# 197
  • София
Хм, превземките на Бинев са един път.

Мислех си, че Синко и Каш ще са силна двойка, ама май Синко изпитва влечение към Трина.
Кира и Уил са първата двойка, която се целуваше по нощите преди сън.

Малее тази новата Ейми е толкова изкусително секси. Какво е това чудо, частен готвач? :о

# 198
Не разбрах защо на Джавони казват Джовани в дублажа? Нали е Javonny?

# 199
И аз това се чудех.

# 200
  • София
Ами толкова им е компетентността. Очевидна грешка от недоглеждане.
Но този Джавони аз очаквам да е сред първите тръгнали си. Нали го чухте, никога не се бил влюбвал и забърсвал яко маци. И какво очаква? Да се влюби в риалити формат? Хахаха.
Има се и за паралия и за нещо повече с тези инвенстиции в недвижими имоти. Доста неугледен вид има също така и е доста отпуснат. Дано Оливия му бие шута.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:03 от Diavolo

# 201
Много е готина новата Ейми, най-много ми харесва от жените даже.
Този сезон ми е по-интересен засега от втори.

# 202
ИМА НОВА АНКЕТА, горе под заглавието.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРЕДНАТА АНКЕТАТА ЗА СЕЗОН 2:

Сели: 19.1%
Конър и Джони: 17%
Кирстен: 10.6%
Карингтън и Джеремая: 8.5%
Джъстин: 6.4%
Макензи и Тре: 4.3%
Кейлъб и Джеймс: 2.1%

Без гласове: Калвин, Кейтлин, Мойра, Рейчъл

# 203
  • София
Нацвъках доста имена този път, не като в предните два сезона:

Джереми, Уил и Синко от момчетата и Ейми, Кашай, Кира и Трина от момичетата.

# 204
Аз гласувах за Синко и Кашай само.

Еп.4 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62945/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-4

Днес двоен епизод.

# 205
  • София
Епизод 4
Скрит текст:
Джош се държа отвратително. Лекенце.

Джереми и Ейми биха били ужасно красива комбинация, а така ще се разчисти пътя на Синко + Трина.

Синко уж има влечение към Трина, ама целува Кашай в леглото...

Даа, супер:
Ейми и Джереми са двойка, стискам им палци.
Кира и Уил - също много силна двойка.

Изненада, Трина не е със Синко. Но се радвам за Кашай.

Ех, Шанън Шанън. Русо и наивно. Унижавай ме, обичам те.

Иначе очаквано до голяма степен, Кристиан да си тръгне. Той влезе за купона само и така и не си намери никоя вътре, а и жените вътре не го приемаха сериозно.
Надявах се и Джавони да излети (освен Джощ) ама явно Оливия ще си го котка на сигурно и така между капките може да се промъкнат напред.

# 206
Аз още не мога да им запомня имената. То едно ли е, две ли са...
Но добавих трите нови "убавици" към анкетата. Така че който иска може да гласува повторно и за тях, изтривайки предния си вот.

# 207
  • София
Да, евентуално мога да гласувам, но по-нататък.
Тепърва ще ги опозная новите момичета в следващия епизод.

# 208
Много интересен епизод беше.
Скрит текст:
Джош постъпи отвратително и въобще не очаквах Шанън да му прости.
Джереми и Ейми са страхотна двойка, дано се задържат до края, много ги харесвам и двамата.

# 209
Епизод 5 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62946/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-5

Този новият, дето дойде с хеликоптера много нежен бил, хахаха. Учудвам се, че в това риалити няма еднополови двойки, все пак е САЩ. При форматите на ТЛС си е повече от задължително, поне по една от всеки сезон.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:05 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт