Островът на любовта - bTV Plus

• 15 564
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
Нищо чудно в следващите сезони вече да има.
Не ми хареса новия на пръв поглед, но да видим.
Трина нещо започна да ме дразни, искам Синко да си остане двойка с Кашай.

# 211
Еп. 6 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62947/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-6

Да, Синко явно е всеобщ любимец, видно е и от анкетата. Аз в този сезон не успявам да харесам почти никого, освен Синко и Кашай. Тамън видиш хубава жена и си казваш "ще й стискам палци" и само като й пуснат визитката, където показва толкова неморално и разюздано поведение (учудвам се, не се ли срамуват, че и родителите им, и цяла Америка слушат тези сексуални "подвизи"), направо ми се отщява да гласувам за подобна персона. Все ми се ще някое по-скромно момиче. Но явно в този формат такива няма.

# 212
  • София
Този новия Айзея на прима виста не ми харесва.

Най-интересното от последните два епизода ми е триъгълника между Синко, Трина и Каш. Синко колкото повече се мотае толкова повече ми олеква. Един мъж много лесно прави разликата и знае коя е жената, която го ‘пали’ А той буквално започна да ги разиграва и двете.

# 213
За мое съжаление, защото харесвам Кашай, Синко иска да е с Трина, и е крайно време да вземе категорично решение.
На мен тази игра ми е леко неприятна, не си представям да се лигавя с шест мъже последателно.

# 214
  • София
Епизод 7
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62948/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-7

Синко избра Трина, но да видим сега как ще го каже на Каш и как ще се държи. Това за мен е много важно.
Трите нови момичета не ми харесаха. Ли-Йен обаче също е хвърлила мрежата си към Синко. Брей този Синко, но да бивш футболист, с много силна мъжка енергия, а и от него лъха на стабилност. Разбирам защо поне три от дамите са хлътнали по него (сигурно са и повече, но някои не си го казват).

# 215
Много ме ядоса Синко, от километри си личеше, че клони към Трина, и трябваше по-рано да каже на Каш. И според мен Трина го преследваше - опитва се да го целуне, хваща го под ръка, сяда близо до него, и други такива трикове....
За новите не знам, на пръв поглед не ме дразнят. Дано Кори си намери момиче, защото ми изглежда много добричък.

# 216
# 217
  • София
Ами стана белята...
И Синко (най-вече) и Трина носят вина. Синко явно само на думи е много силен, но се покри. И аха аха да говори с Каш и тя ги видя и разбра всичко. Не се прави така.
И Каш все пак малко преигра. Айде, от 10 дена са там... Но в случая съм на нейна страна.

Тези игри дето ги играят с такива целувки, смучки, хапене, облизване на крака, смучене на пръст на крак със сметана и т.н. вече станаха традиция. Прави ми впечатление колко много са освободени американците и изобщо не им пука. Тези неща у нас никога няма да се случат. И по-добре според мен...

# 218
Епизод 9 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62950/sezon-3/love-island-sezon-3-epizod-9

В анкетата е добавен Айзея. Но ако има и още нови казвайте, че още не съм гледал последните 3 епизода Grinning

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 13:11 от diziler

# 219
  • София
За какакво изобщо влизат тези новите?
Вече трети сезон гледаме едно и също и едно и също. Нито един нов/нова не е пробил.

Жалко, мислех, че Джереми и Ейми ще са силна двойка, най-малкото защото са ми много красиви, но явно няма привличане от страна на Джереми, който и се държи като задник и послъгва всички. Най-вероятно скоро ще си тръгне.

Кашай порева порядъчно и намери утеха в Айзея.
Джавони показва лоялност към Оливия, но и двамата са яко фейк.

# 220
Така е, никой от новите не е успял досега, но пък заради такива двойки като Джереми и Ейми (между другото много ме яд за тях, Джереми излезе голямо дърво), явно се вкарват нови, за да има преразпределение.
От този сезон победители виждам Кира и Уил, другите не са ми стабилни и имат издънки.

# 221
# 222
  • София
И двамата нови ми харесаха, добри попълнения.
Джавони нищо чудно да изгори при следващото обвързване.
Коя е девственицата? 🤔 Кашай?

# 223
И на мен ми харесаха, интересно преразпределение ще бъде утре.
Горкия Кори, жал ми е за него.
Може и Кашай да е девствената, или Кира?

# 224
Еп.11 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62984/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-11

Още съм на сериите от уикенда, не мога да наваксам. Тия хора дори и през уикенда не спират да качват епизоди, няма насмогване Grinning
Удивлява ме това викане на висок глас "имам съобщениеее", вече трети сезон. Как не го промениха? Хем трябва да се каже на висок глас, хем другите трябва да реагират възторжено, да ръкопляскат, викат и дюдюкат. То просто вече е смешно. Можеше във всеки сезон да измислят различен начин за възвестяване на ново съобщение.  И с тия два хаштага накрая...
Този сезон изобщо не ме грабва откъм хора. Само локацията е топ.

Общи условия

Активация на акаунт