Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 790
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Джейми, ама облизах се от кафето ти! Все си мислех, че ще напишеш, че черпиш по някакъв повод, а такъв във поста ти е само последното  виждане със свекървата преди 3- 4 години. Simple Smile

# 106
  • София/Севлиево
Добро утро.
Да ви кажа честно като живеехме в София имам чувството,че се виждахме по-често със свекървата, отколкото откакто съм тук...

# 107
Добро утро!
   Познавам гаджетата на сина, май всичките.Настоящата ми е най-на сърце, бих казала,е я обичаме.Когато дойде в нас, къщата грейва-много слънчево и лъчезарно дете. Строява го моичкият,нали живеят заедно.Но, за разлика от предишната,вижда и усещам,че детето ми е щастливо и спокойно.Това е най-важно за мен.
    Да ви кажа и тъща не  е лесно да си.Както би казал Божинката , като свекърва, ама тъща.
  Аз съм поставила ясни граници от началото, дала съм да се разбере кое се толерира и кое не в моя дом.Доколко може да ми се качат на главата. Но те моите деца са "дресирани" половинките им ги следват. И си живеем в сговор и разбирателство.
     Кой ме питаше за големите и къщата- утре ще им слагат климатик и ще се пренасят официално. Засега отоплението е на камина с въздухоотводи, но е по - ангажиращо. Иначе топли яко,онзи ден за два часа стопи и бяхме по тениски.Щерката ходи през деня там, зетя май и той в обедната почивка си ходи.Вечер спят у нас , заради Кати. 
    Току-що подарихме на приятелка, от групата на беститата ми , 3 дни с нас в Италия.Нямам търпение, досега се вълнувахме с другите-билети,нощувки, ще бъде епично.Много се вълнувам.

# 108
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, добре, че ми каза, нямаше да ми хрумне. Аз имам още от концентрата, но като тръгна да го търся, сигурно щях да звъня на човека. Като готови компреси не знам как действат. Течността има ефект
И мен не са ме представяли. Познавахме се много преди това. И майка му даже познавам, макар никога да не ми е била свекърва. По изцепки, сестра му се опитваше да заеме достойно мястото на майка им, но бързо беше сложена на място. Свекъра откъм действия не се дъни, от време на време изплещи нещо, което вдига нервите на мъжа ми, но и той отдавна видя на къде духа вятъра и гледа да се съобразява. Не винаги му се получава. Майка ми и тя се опитваше да ми дава акъл едно време, но и там не се получи. Предимно Шефа като беше бебе ми късаше нервите. Обаче като не го видя 2 месеца и се наложи бързо да реши кое ѝ е по-важно, да ми налага някакви отживелици или да си вижда внука. Аз ще съм идеалната свекърва, няма да давам акъли за нищо, а за внучето ще чакам инструкции и каквото кажат те. Ще разбера коя ще е снахата сигурно, като я спомене и не я харесам, още преди да съм я видяла Joy
При нас е страшна поледица. Вчера само до околните магазини ходих и стигнах на тулупи и аксели. Днес трябва да ходя до пазара. Дават го от четвъртък да се затопли, дано

# 109
  • София
Добро утро, мили момичета!
Пиша ви от болничната стая. При мен се наложи спешна операция на дисковата херния. Вчера наобяд ме приеха и следобяд   ме оперираха.
Ще ви разказвам по натам,засега стискайте палци да се оправям бързо.
Прегръщам ви!

# 110
Вале, важното е, че всичко е минало! Стискам палци!
Добро утро!

# 111
Валка,важно е всичко да е минало добре!Успешно възстановяване!Бубка как е?

# 112
  • Бургас
Валка,да се оправяш бързо ти пожелавам!
Много се намъчи,дано всичко е зад гърба ти!

# 113
  • при късмета
Добро утро!

Вале, бързо да се оправяш! Ако имаш нужда от нещо, насреща съм. Знам, че мъжа ти няма да те остави, но и с Бубка трябва да е някой. Ако нещо трябва, не се притеснявай да звънкаш
Станала съм по нощите аз. Трябваше ми бележка от докторката на Шефа и тя го нагласи с контролен преглед и изследвания.

# 114
И аз съм от ранно кукналите.Станах да уча, че днес имаме тест по АЕ, а не съм учила.Децата ходят на къщата и ми зачислиха Кати, а с нея е леко трудно.Обаче като ме види ,че съм отворила бумагите и ме пита какво правя.Казвам , че уча и тя взема лист и химикалка и тя учи с мен.Даже започна да вкарва много на място думички на АЕ, които е научила от разни песнички.
    Като я вземам от детска ме посреща с думите Хелоу, баба.
    Отиваме в Италия с 4 дружки, другия месецПодаряваме на едната 3 дни с нас в Милано послучай РД. После следва Испания, с другата юбилярка.Голямо вълнение и голям кеф, а вчера,докато запазвахме билети и нощувки беше толкова емоционално и готино! Рожденничката не знае къде отива, само че е в Италия.Ще разбере на гейта.

# 115
Добро утро!

Вале, да минава вече и бързо да се възстановиш!

Марулетка - стиснати палци за изпита!

# 116
Смърфи, мерси!Как е мама?

# 117
# 118
Валенцето бързо възстановяване!

# 119
  • при късмета
Добро утро!

Вале, как си?
марулетка, взела си теста, сега само за Италия ще мислиш
Ангелчето за пореден път ме спаси, с подарък в последния момент
Даваха от днес да се вдигат температурите, а вали сняг. Както са заледени тротоарите, сега над леда има пресен сняг, не на толупи и аксели, а не знам как ще се придвижваме. Трябва обаче да го изтърпим, че иначе няма вода.
Ще щъкам днес насам, натам. Гушки на всички HugHug

Общи условия

Активация на акаунт