Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 788
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Калинка, само така! Щом удържаш положението, супер! Но имай предвид за зехтина.
На майка й изписват една торба с лекарства, тя си ги пие, но все пак тялото трябва да се изчисти от отровите. Това за нара е добра идея, ще й купя. Проблемът е с това нейното неядене, но ще го измислим и него.

# 91
Лейди, не спирам да ти се възхищавам и да си ми еталон за несломим дух!Евала,момиче!
  В кажи Тод има ли гадже?Как е студентския живот?
  Моят син днес сми пише,че му е излязла програмата за 2 семестър и планира "самоубийство".Разбира се,черен хумор.Интетесни,но тежки нАуки-корпоративни финанси,счетоводство и още нещо.Всичко това го вълнува много и му е интересно,но не да се яви на изпит.
   Не си дойдоха тази седмица,в столицата сняг.
   Големите планират утре да спят в къщата,но без дребосъчето.Да тестват системата за отопление.

# 92
  • в сърцата на децата <3
Добро ви снежно утро, момичета! Доживяхме и тука да видим сняг Grinning

Лейди, ама обичам те, бе! Ти си ми примера в живота как чувството за хумор, самоирония и позитивизма могат да бъдат начин на живот какъвто и да е той. Докторите хич не ги бива да отгатват Wink
Марулетка, не успях да видя къщата, но си я представям уникална! Да споделиш как е била първата им нощувка.
Смърфи, виж Фрезубин за майка ти. Чудеса прави това нещо с хора, които не се хранят. Майка ми е същата - стопи се наполовина, яде едва-едва (вчера се похвали, че изяла ЦЯЛА филийка с шипков мармалад), но не иска да пие "такива неща" (особено злояда е). Не е гадно на вкус, като млекце е. Свекъра миналата година от почти отписан го вдигна до степен сега да си ходи на работа (и пак започна с ракията, естествено).
Ма ко, как е главата в снежното време? На вилата ли сте, ще можете ли да се приберете днес?
Ели, оздравявай!
Славче, как си?

При мен нищо особено. Пооправих си "офиса" Grinning Обикновено пускам машините и се прибирам на топло вкъщи, но сега с тези заготовки трябва да съм там непрекъснато. Което на външна температура не е оферта за цял ден. Та си примъкнах газовата печка (уау, това чудо действително стопли 40 квадрата работилница на гредоред без изолация и със стара дограма!), на детето стария стол (че преди това висях права като кон) и сега не е тегаво да си стоя там колкото трябва. От вчера правя осмомартенски дървени картички, магнитчета, разни нещица смесена техника... Абе гледам да не скучая Grinning

Гушки за всички неспоменати, заминавам да бачкам!

# 93
Браво, Лейди! Готова ли си с гоблена за новата година?

# 94
  • при късмета
Добро утро!
 Не сме на вилата, Ангелче, докато затоплим, трябва да си ходим. Голяма благинка е подовото и това, че можем да го пуснем от тук, преди да тръгнем, но му трябва доста време и не загрява колкото камината. Ама добре, че не станаха нещата да го вържем към водната риза и трябваше да е отделно все пак.
И тук и там е доста снежно. Комшиите са се качили, значи няма проблем да се добереш до вилата.
А ти като не можеш да стоиш мирно и работиш даже като кажеш, че ще почиваш, защо чак сега си осигуряваш отопление в работилницата? За шилото и торбата, сигурно за теб е измислено Joy
Калинче, Kissing Heart Банка нямате ли наблизо ? Иначе около теб, най-много някоя овца да откраднеш Joy Много ти се радвам
Вчера, уж си бяхме тук, но за вечеря беше пица. Днес трябва да готвя

# 95
Добър да е денят ви!
Най-накрая се разтопихме, вече е 2гр. Nature Star2 Сега следват наводненията JoyJoyJoy

Гоблена не е завършен - малко остана и мисля до 26-ти да е готов, обаче тая дивотия с дланите е ужасна. Ръцете и краката са подути само отдолу и трудно свивам в юмрук, както и финната моторика ми бяга, ама ще го довърша!

В банките кеш няма..., ама се замислям за пощенския офис, че там изплащт пенсиите на тези, които ги искат в кеш Imp

Дългун за сега гадже няма, обаче бившата /от преди 7месеца/ една сутрин така му крещя по телефона - с майка само се споглеждаме. Като свърши разговора питаме какво става и той казва, ами ровила из инстаграма му и го видяла с разни мацки.... Че като го емнахме с майка - коя е тази бе, как има смелост да ти крещи, с какво право, ти пък - как може да й мълчиш и да стоиш да ти крещи.... Накрая Дългун се хвана за главата и хукна към залата за бокс JoyJoyJoy
Там пък друга драма - трябваше да ходи на състезание в края на месеца, обаче нямало достатъчно участници в неговата категория и я премахнали. Сега или трябва да свали 3кг, или да качи поне 10... Той е 2м/76кг - каза, че и двете са му невъзможни и няма да участва.
Вчера ходи на спаринг с местна знаменитост, добре го е поутупал, с 10кг по-тежък. Ама иначе доволен, че му казал - ти си първия, който ми издържа 3 рунда.... Викам - браво сине, юнак си - да стоиш да те млатят... Ама може пък да му се наместят чакрите и да му дойде акъла в главата JoyJoyJoy

# 96
Ох,ма, Калинке,хахахаха!Иначе за таз девойка, как си позволява да държи сметка на момчето ни?!Ама ха!

# 97
  • Бургас
Ай,чак аз се ядосах!
Тя знае ли с колко лели ще си има работа?
Голям сладур е Тод!Той е над тези неща!:smiley:

# 98
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, разсмя ме. Като бъдещи свекърви обаче, трябва да свикнем, че ще увикват от време на време синовете. Мъжете развиват една такава, избирателна глухота и ако не викаш от време на време, изобщо не чуват. А и трябва да вземете предвид, че на Дългун всяка бъдеща, ще има цели 2 свекърви. Joy Да покажеш гоблена, като го завършиш
Шефа се прибира като торнадо, рано, рано му събуди. Започна да ме отпуска главата, сега обаче усещам врат, кръст, глезен и тазобедрена става. Цялата съм се омазала
Вале, ти до къде я докара?
Гушки на всички Hug

# 99
А аз гледам филма за Мария Калас и се чудя що си го причинявам. Много е депресиращ.
Ма Ко, какво мажеш на болните места?

# 100
  • при късмета
Поморийския крем, който се води масажен. Като го купувах човека ми обясни как да го ползвам за ревматични болки заради времето. Ако съм много на зор и концентрата за компреси ползвам (него не видях в сайта, там не бях влизала доста време и има много промени), ама сега е у майка

# 101
Мария и аз ти се чудя Joy
Мако тя тази госпожица е единствената, която ми беше представена и О Боже кава изненада - веднага не я харесах JoyJoyJoy Ще съм много люта свекърва Smiling Imp

# 102
  • София/Севлиево
А, момичета,ще сме добри свекърви и още как...Аз също съм единствената,която ММ е представял на родителите си(пък хич не бяхме дечица,моя милост на 21,той на 26).Още помня как се ошашка свекървата, защото той казал на баща си,че ще ме води при тях,а пък татко забравил да каже на майка (много ги обичам и двамата и те са ми като истински родители,но темата ще стане много дълга)...

# 103
  • в сърцата на децата <3
Добро утрооооо! Сняг имате лЕ си?
Вале, вЯсни се кажи как си, поотпусна ли те?
Ма ко, сега от тая течност има само готови компреси, изтормозих ги аз да ми дирят Grinning
Мария, аз пък хванах да чета "Хищникът. Жертвите в харема на Кадафи" - питайте ме и мене що си го причнявам. Искам да го изровя тоя, да го възкреся и лично да го обеся на червата му. А не съм стигнала средата на книгата още...
Марулета, как са децата в новия дом?
Ели, когато ММ ме представи на техните, шока беше еднакъв и от двете страни. Той казал "идвам с приятели за уикенда, ще ходим на Световното" (в Банско нали все има някакви първенства) и тъй като обикновено ходи с отбор юнаци, техните очаквали обичайните 5-6 момъка Grinning Но се изсипахме Киро Македонеца с приятелката му и аз със сина им Grinning Те хората не знаели, че сина им има приятелка, той ще ме представя... После казаха, че първото им впечатление било, че съм твърде слабичка. От тогава упорито се старая да не оставям такова впечатление у никого Grinning
Гушки на всички, отивам да правя мекициЙ на челядта за училище!

# 104
Добро утро!

Хайде от мен кафето тази сутрин. Днес сме с автобуса, в Бургас няма и следа от снега, а на село добре, че са преспичките та не съм идеално кална.
Интересна тема сте подхванало. Свекърва! Титла!
Ами живот и здраве два пъти ми се пада да ставам. Големият до момента не е представял девойка, има време. Тук в Бургас случайно го видях веднъж за минута и даже не я огледах добре( мъжът ми се подиграва),  най- важното е да се разбират с която си избере. Моята я познавах преди да се запозная с мъжа ми. Не сме били приятелки и преди това, не станахме близки и после. Сега поддържаме в ФБ приятелство и ако погледне отстрани човек, който не ни познава ще каже че сме в прекрасно отношения. Последно се видяхме преди три или четири години.

Общи условия

Активация на акаунт