Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 765
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Добър да е денят ви!
Стискам палци да минават всички болежки!
Вале някакъв опият не ти ли изписаха? Кодеина не е толкова силен, но на мен ми помогна.
Смърфи какви са страничните ефекти?
Славче добре си дошла! Бързо да оздравяваш!
При нас спря снега да вали, но пък Т падна до -9 и стана супер мазало. Мм почиваше и имахме излизания, та 2дни само на 4х4 можеше. По улиците тишина, спокойствие и много закъсали..... По нашите баири без 4х4 има дни в които не трябва да се излиза.
Иначе аз може да се каже, че съм добре. При мен страничния ефект от тази терапия са поражения по дланите и стъпалата - по цял ден правя вани и мажа със 100 мазила, че да не допусна разкървавявания...... Трябва да издържа месец, тогава е скенера - ако терапията работи, ще стискам зъби, ако ли пък не работи - като спрат лекарствата и страничните ефекти ще минат.....
Как правят снимки на зъб? Тук, когато се е налагало доктора си ми слага една плака в устата, щрака и после гледаме заедно снимката на монитора. Никога не е било болезнено.....

# 76
Ето намерих примерни снимки.
Апарата е подобен

И действията също...

# 77
Лейди, пиша ги добри новини от теб!
Онова, дето го слагат в устата- плаката, не мога да го наместя в правилна позиция в устата.

# 78
Калинка - затоплен зехтин за ръцете. Омазваш хубаво и ги слагаш в ръкавици, докато го попият. И така няколко пъти на ден. В допълнение глицеринов крем, ама от тежките кремове. Може и с урея.
Иначе страничните ефекти при нея са умора, непрекъснато спане и леко гадене докъм 5-6-тия ден. Сега ще видим този път как ще е. Като цяло, казват, че става по-тежко с всяка изминала вливка. Основният й проблем е липсата на апетит, не яде и това е. Кара на протеинови шейкове. Не е от химията това. Не яде от няколко месеца. Вече е свалила доста килограми. В понеделник имам разговор с лекаря й по този въпрос и очаквам да й изпише някакво лекарство.

Мария - е, тийнът ще стане пълнолетен след две години Wink или дотогава тм се очаква да се прибере?

И в Бургас стана студено и вали мокър сняг. Не че ще натрупа, ама е голяма калотия в момента.

# 79
О, Смърфи, живи и здрави ще видим след две години. Определено искаме да поживеем в чужбина, за да се потопим в атмосферата, но ... има време.

# 80
О, Смърфи, живи и здрави ще видим след две години. Определено искаме да поживеем в чужбина, за да се потопим в атмосферата, но ... има време.

Пожелавам от сърце да ви се подредят нещата, както го искате! Hug

# 81
И аз искам в чужбина.Може би не целогодишно,но от време на време.
Имам идея за ваканционен имот е Италия,но засега е само идея.Дамо да е здраве.
   Ходихме на село,взехме си Кати да обядва и спинка.Мама и тати останаха да боядисват дневната и да подреждат.Може би до сряда ще се нанесат окончателно.Има много цветя,от ранна пролет до късна есен е страхотно.Сега е  малко сиво,но скоро ще дойде пролет.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 18:00 от марулета

# 82
Страхотно е, Марулетка! Да си го направят с много любов!

# 83
марулета много красиво!
Смърфиетка дано се намери решение. Важно е да се храни.

# 84
  • София/Севлиево
На такъв апарат последните 3 години имам поне 5 снимки и никога не съм изпитвала какъвто и да било дискомфорт...
На всички болни - бързо да оздравявате.
Аз нещо не мъчи някаква гадна кашлица,но нищо повече.Пия  от сиропите на Росен,но ако не ми мине до понеделник ще ида на лекар.
Марулетка,прекрасно дворче,и къщичката изглежда чудесно.
При нас от сутринта два пъти натрупа по малко сняг и го стопи.Ще ми се да заведем Росен на Узана да се пързаля с шейничка,ама ме е страх да не го разболея.А детето почти не е виждало сняг и никога не се е пързалял.С батко му бяхме неудържими на Витоша...

# 85
Марулетка - абсолютен разкош! Да са много щастливи в нея!

# 86
  • при късмета
Страхотна къща са избрали, браво! Много хубави спомени да натрупат там
Ели, и ти да се оправяш
Смърфи, трябва да прояде по някакъв начин, дано се намери
Мария, в Холандия не е ли малко хладно?
Калинче, дано не се задълбочават страничните ефекти, да си изкараш терапията. При вас като падне сняг, даже не ми се мисли какво е, стой си вътре
При нас има поне 20см. сняг и доста застудя. до сега с мъжа ми миткахме навън, за малко, ама не е хубаво.

# 87
А, аз казах чужбина, не съм конкретизирала, Ма ко!

# 88
Благодаря ви, момичета!
  Техен избор си е,те си плащат,аз само подкрепям. И ще помагам за цветята де.Дворът е озеленяван от специалист,той аерира тревата,поддържа борчета,туи.Сега има две малки за подмяна,на пролет.Има две асми,и малко плодни дръвчета.За тях ще викаме баща ми.Между другото нашите нямат търпение да ги докараме да я видят.И им се прокрадва идея за къща в същото село.Ще видим.
   Хубавото е,това,което децата търсят,да не им наднича никой в двора,искат усамотение.

# 89
На такъв апарат никога не са ме снимали.....
Смърфи сестрата ми обясни, че основното е овлажняването... Алое гел /поема се в огромни количества за секунди/ и после няколко крема на Биодерма.... За сега удържам положението. Следващата фаза е да ми се заличат пръстовите отпечатъци - чудя се какво и от къде да крада JoyJoyJoy
На мен за гаденето ме почват от предния ден с антихистамин /него го пия/ и после поне за 3 дни Metoclopramide 3x10mg/това не го пия/. Добре ми действа нар - почне ли нещо да не се чувствам комфортно и лапвам няколко зрънца... За ден унищожавам един нар, но е освежаващо.
Марулетка Kissing Heart

Лейди, пиша ги добри новини от теб!

От мен само добри новини! Лошите са за доктора, че не става за гадател - времето дето ми даде изтече.....
Сега чакам началото на китайската змийска година, че ми прави предсказание китайски шаман /ама наистина в Китай/.
Според вътрешното ми убеждение китайския шаман, за разлика от доктора ще познае JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт