Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 229
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ееее, Вале, дръж се. Стискам палци!
Смърфи, и за твоята майчица стискам палци!
Джейми, ти, как си?

Добър ви ден!

# 61
  • при късмета
Стискам палци, Смърфи
Вале, хубаво ли провериха корените на самите нерви? То ясно, че измененията в прешлените и дисковете са проблем, но и самите нерви могат да имат отделен проблем, освен затискането от измененията. Има ли кой да ти смени лекарствата или вдигне дозата, връзка с лекарите имаш ли след изписването?
Не слагай топло, само това ще те посъветвам, като неотменен и сигурен съвет. Много хора правят тази грешка. Ако са затиснати мускулни влакна или спазъм на мускул работи, но ако проблема е в нерв и напълно противопоказно. Какво прави топлото - разширява. Като разшири вече възпаления и разширен нерв, той се затиска м/у прешлен и диска още повече, защото място няма. Все едно да искаш да вкараш въже в ухото на игла.

# 62
  • София
Всичко ми провериха, ма Ко. На ЯМР се вижда ужасно отекло. И ЕМГ ми правиха. Не искам да мисля че нещо са сгрешили. Искам даде доверя и да чакам. С няколко лекари говорих. Едно и също казват. Поне вече имам чувствителност на пръстите на крака и мога да ги мърдам.

# 63
  • при късмета
Тогава може да си спокойна и ти остава само да слушаш и чакаш

# 64
Вале прегръдки момиче!
Смърфиетка палците са за майка ти.
Аз съм добре затворихме го и този.
Скрит текст:
Значи ако някой ми беше казал за изтезания при правенето на зъбна снимка щях да се смея. В сградата на зъболекарката в съседство има лаборатория. Имаше една леля не беше от най-любезните, но се ядваше. С дребното доста снимки сме правили. След това ми беше удобно при Славчето да ме снимат, та днес  тази нова леля буквално ме изтезаваше 5 минути. Тя нито обясни какво да направя само ме натискаше и крещеше... После споделих с зъболекарката и тя каза, че и други пациенти са се оплакали. Определено ще се разхождам   ако трябва следваща снимка.

# 65
Джейми, разбирам те. Освен, че си загубих една сребърна обица, която се наложи да сваля за снимката, изглеждах ужасно- слюнката ми течеше, не можех да стисна някаква си "камера" между зъбите, не разбирах какво ми казват да направя. Ужасно беше.

# 66
Добро утро!Стискам силно палци за всички!
   Децата почват днес пренасянето,мислят до следващия уикенд да да се нанесли и заживели там.ММ не е виждал къщата,днес след работа ще ходим.Квти се вълнува,каза,че баба ще спи на диванчето в новата къЧка,а дедко при нея .

# 67
Добро утро. На работа съм. Изпратих ММ за Нидерландия, мрън.
Вале, намаля ли болката? Лейди, как са нещата? Смърфи, майка ти как е?
Джейми, теб те пиша оздравяла.
Ма Ко, взе ли рецепта?
Марулетка, ще чакаме снимки.
Хубав ден, момичета?

# 68
  • Бургас
Здравейте,мацки!
За много години!Да сме здрави ние и семействата ни!
Върнах се на 7 вечерта,но бях много зле.Явно Ковид ме лепна.Чак сега ми падна Т и не кашлям зверски.Отпаднала съм и нямам вкус.
Вале,какво ти е на кръста?Пропуснала съм.Дано те вдигнат скоро на крака.Милата!
Джейми,при нашите снимки ли е изтезаваха така?Не разбрах при коя точно лаборатория си ходила.Познавам шефовете и на двата рентгена долу.Ако искаш,ще сигнализирам.
Смърфи,как е майка ти?Още ли си в БС?
На всички,които не съм споменала стискам палци да минават болести,ако има.Ще се върна да чета,че много съм изтървала.Иначе ние прекарахме чудесно.Да не беше този вирус накрая!

# 69
Добро утро!
Славче оздравявай!
Не при вас са супер, в Меден рудник в поликлиниката до Резвая е тази особа.
Днес го пишем дъждовен к мързелувам още, имам 100 неща, но до обяд освен една супа друго не мисля да правя.

# 70
Къщата се изпразни,сядам да си уча по АЕ,че скоро ще имаме сериозен тест.Ксто свърши работа ММ отиваме до селото да видим къщата.

# 71
Добро утро. Харесвам съботните. Има тишина и спокойствие. Хубав ден на всички.

# 72
  • при късмета
Добро утро!

Ей така е при нас и още вали
Славе, добре си си дошла! Да ти минава бързо
Мария, изобщо не стигнах до личната вчера
марулета, много е важно, че Кати се радва. Шефа хич не понесе добре преместването, но беше по-голям
Джейми, дано не ти се налага скоро
И аз трудно правя зъбни снимки. Имам много силни позиви за повръщане и нищо не може да влезе в устата ми. Налага ми се веднъж на няколко години, а лаборантката ме е запомнила, може да си представите.
Ние почиваме и този уикенд. Гушки на всички останали Hug

# 73
Добър ден!

Славе, добре си дошла. Може и да не е ковид, а някой от местните им вируси или грип. Аз изкарах грип А и въпреки, че отдавна се водя здрава, все още нямам сили и все ми се спи. Още съм в Бургас, тук ще съм още известно време.
Майка е все още в болницата, вливките са минали и утре ще я изписват. После започват страничните действия. :cry

Марулетка - дано да ти разрешат да ни покажеш къщата!

Мария - напълно те разбирам за тм! Не мислиш ли да се местиш там?

Джейми - дано с това приключи зъбната история!

Тук вали, а трябва излизам. Вярно, че ще съм с колата, ама тъкмо я бях измила...

# 74
Смърфи, абсурд да се местя. Имам тийн на 16 години.
Славе, оправяй се бързо!

Общи условия

Активация на акаунт