Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 795
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Пратете малко сняг насам моля.Малкия все още не се е пързалял,а много иска.Има едно място, където става чудна пързалка,ама като няма сняг...Най-близко ни е Узана,но пак са около 3 часа път в двете посоки и не си заслужава...
Вале,бързо възстановяване ти желая.

# 121
Добро!
 И при нас сутринта валя сняг.
  Валка, как си?
  Макич, с тест и без тест аз никога не спирам да си мисля за Италия.Сърцето ми е там.Искам да си купя къща и там да си откарам до края на живота си.

# 122
  • София
Здравейте, момичета!
Ако всичко е наред, утре се прибирам. Стискайте палци.

# 123
Пратете малко сняг насам моля.Малкия все още не се е пързалял,а много иска.Има едно място, където става чудна пързалка,ама като няма сняг...Най-близко ни е Узана,но пак са около 3 часа път в двете посоки и не си заслужава...
Вале,бързо възстановяване ти желая.
По-миналата седмица младежите, които следя  ходиха на Узана, и те са във вашия район.

# 124
  • София/Севлиево
Да,на Узана е много хубаво,но трябва да сме там преди 10,за да хванем слънцето,че точно където е детската хубава пързалка около и след 12 става доста сенчесто (и студено).Само дето не можем да се организираме,за да сме там по това време.Слави го водихме 2021-ва като се роди Росен и после още веднъж следващата зима.Но все към обяд стигнахме,а като си познавам децата (че и мен) само малко време на студ и ще сме болни поне седмица...

# 125
  • при късмета
Добро утро!

Вале, надявам се всичко да е наред и да се прибереш днес
Аз, ако можех бих изпратила снега и студа на другия край на планетата. Шефа преди много обичаше и чакаше снега с нетърпение. Сега му е безразличен
Имам да стягам багаж за вилата, ще ходим утре и следобяд излизане с една именничка. И по-рано да се оправя с обяда, Шефа има нулев час.
Гушки на всички Hug

# 126
Валче, дай някакъв знак,иначе ще те тормозя в месинджър

# 127
  • София
Вкъщи съм, момичета, благодаря ви!
Добре съм физически. Ходя, докторите ми дадоха инструкции, мога да се разхождам колкото искам в следващия месец и да лежа. Никакви седене почти не трябва да има около месец. Има движения, които са ми напълно забранени първия месец, а и по принцип трябва да избягвам. Навеждане, усукване.Изписаха ми специални колан с бандаж, та ходихме в ортопедичния магазин да го вземем. Ще го нося като не лежа.
След месец мога да се върна абсолютно към нормалния живот, без да вдигам тежко, да намаля до минимум навеждането и да не седя твърде продължително.
Ще се опитам да се стабилизирам психически.
По време на операцията са открили стара травма на гръбнака, която би могла да донесе проблеми в бъдеще, но ще се опитам да не мисля за това, защото иначе ще откача съвсем.
Много ви благодаря че ме мислите!

# 128
  • София
Здравейте! Случайно открих темата! Надявам се да ме приемете към компанията. Аз съм съм си у дома! Гледаме се с майка ми Simple Smile

# 129
Валка,вече всичко ще е наред!
   Карен,добре дошла!

# 130
  • Бургас
Добре дошла,Карен!
Спокойно е при нас.

Валка,пази се,чадо!Никаква аеробика и гимнастика!

# 131
  • София
Благодаря Ви ,момичета! Blue Heart

# 132
Вале, Славето добре го е написала! Да я слушаш!
Здрасти, Карен!

# 133
  • при късмета
Вале, да се оправяш бързо. Има ограничения, ама няма как. Само не знам дали доктора знае, че имаш домати да садиш и това с навеждането няма да го спазваш много Joy Сега сериозно, с усукването много, ама много внимавай. Не трябва да го правиш при никакви обстоятелства. Нито през възстановителния период, нито по - нататък.
Добре дошла, Карен, ако искаш представи се малко, деца, мъж, животни и т.н. Само, ако искаш де, но тук сме любопитни
Мръднахме с приятелка именничка за малко до заведение, прибрах се току що и искам да си легна. А трябва да си опека баничките за вилата и да правя гюведжета за вечеря. Ще чакам готвача да се прибере

# 134
Валенцето ще слуша лекарите. Доматите мъжът и ще оправи, ами ония четирикрак началник как без навеждане ще гушка. Шегата настрана, ама ще почиваш сега. Бубка сигурно не се отделя от теб?
Karen Clark добре дошла.
ма ко докога ще готвиш ти? Връчвай ключовете за кухнята на шефа.
Тук е такъв студ. Днес се наложи да остана малко повече та с автобуса в 15:30 си тръгнах. Минах на пазар и в Лидл така ме ядоса касиерка... Писах в контактната форма надявам се да вземат мерки.
 Тази вечер сме на фрикасе и крем карамел, утре ще направя руло Стефани.

Общи условия

Активация на акаунт