Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 812
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Джейми, сега погледнах на лаптопа и ми показва, че вън в момента е 5 градуса. Хич не му вярвам. И на мен ми е много студено. От работа съм у дома.

# 136
Аз пътувах за София, но май пак ще се връщам в Бс в началото на седмицата. От отбивката за Карнобат до отбивката за Пловдив беше нон-стоп мъгла. После малко слънце и хайде пак мъгла. Малко като в песента на Т.Колев: "ха, и след мъглата, пак мъгла".

# 137
Сутринта беше -6 в Бургас стана -3. Сега го дава 1 ама не му вярвам.
Смърфиетка как е майка ти?

# 138
  • при късмета
Аз уж, наблизо бях, но като излязохме от заведението, докато се прибера измръзнах. Навън ли беше много студено, вътре ли много бяха затоплили не знам, но много студено ми стана. Мъжа ми като си затръгва от работа, вика с брат ми се разбрахме да пием по бира, стягайте се. Аааааа не, аз тъкмо се прибрах. Шефа и той отказа и сега приготвя гюведжетата, предпочете тях пред вечеря навън.
Смърфи, ще кръстосваш страната известно време.

В неделя Гората.бг ще раздават медоносни, плодни и паркови дръвчета в Петрич и Сандански

# 139
Джейми, ако ядеше, нещата щяха да са много добре... Ама не яде, кожа и кости е, а химията й помага. Но водим голяма борба с това ядене. Тук ще направя малко консултации, защото в Бс нещо не съм доволна.

Ангелче, тя само на фризубин кара от месеци, но сега и тях не иска да пие. Има и ускорен пулс от химията, та ще търсим и кардиолог сега. Нейният онколог не ми отговаря...

# 140
  • в сърцата на децата <3
Валенце, да си почиваш и да слушаш докторите! Оздравявай!
Ма ко, днес и тук си беше "баси бахъра" цял ден. Уж слънце пече, ама снега не мърда Grinning
Смърфи, едно мога да кажа - не ти препоръчвам прехвалените доктори от онко болницата в Панагюрище. Бяха отписали мама още преди 2 години. За Александровска... Дори не ми се говори, че няма да се изразявам културно. Надявам се да намериш адекватен лекар... Мама от новата терапия е с ниско кръвно и болки в костите, ама поне не прави тежките алергични реакции, които правеше към платината. Не яде, но и фризубин отказва дори да опита. И вода пие по 100 мл на ден. Майчето ти ако поне течности приема - има опции да ѝ добавиш разни полезности с тях.
Карен, добре дошла!
Джейми, да не те отчайвам, ама надали ще има ефект писането. Поголовно нямат персонал.

Гушки на всички неспоменати!

# 141
  • при късмета
Тук и слънце няма, без витамин Д сме от много време. Мрачно, мъгливо, облачно, редуват се от повече от седмица
Ангелче, много се хареса подаръка

# 142
Добър да е денят ви!
Вале у дома и стените помагат Kissing Heart Бързо възстановяване!
И при мен е 2гр.... Заледено е и не мога да правя разходки... Скоро ще съм с прическата на Патрашкова Joy
Сега съм в седмицата "почивка" и страничните ефекти намаляха, та се чувствам къде, къде по-добре.

# 143
И при нас е 2 градуса, но аз ги чувствам като -8. Искам да се стопли, че да се размърдам малко.
Лейди, а цвят избрала ли си за косата?
Ма Ко, до къде я докарахте на вилата?
Вале, дишаш ли?

# 144
  • при късмета
Борим се да направим и сглоби чекмеджета за единия шкаф. Стискайте палци да ги преборим и да започнем вратичките, че окончателно да я подредят тази кухня

# 145
  • София
Привет. Дишам, ходя, и навън излизахме, много се пазя, но лекарите казаха, че трябва да ходя ако се чувствам добре и аз го правя. И вкъщи трамбовам.Общо взето лежа или ходя, нищо друго.
Ма Ко, търся добър физиотерспевт в Люлин, помагай!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:58 от Валенцето

# 146
  • при късмета
Нямам лични впечатления от кварталните. Има в болница Люлин, в 6ти, мненията са противоречиви, едни ги хвалят, други не. Има физиотерапия и в това с/у Фантастико, Медива ли беше? В Люлин от личната знам, че апаратурата им е нова, модерна и добра, но задкормилните устройства не знам. Вержи е кинезитерапевт, но тя през деня не работи и във вторник ще пътува за не знам колко време, баба й не е добре.

# 147
  • при късмета
Добро утро!

Извадила съм дневника и всички имате отсъствия. Как ще ги извинявате, не знам Joy
Вале, намери ли физиотерапевт?
Калинче, днес ли е китайската нова година? Ако е готов гоблена, да го видим. По китайските зодии е моята година, да видим как ще цъфна и вържа
Айде на кафе и отчет

# 148
  • София
Здравейте, не знам как ще се извиняват отсъствия! Joy Аз съм си в къщи, защото се гледаме с майка ми и днес ще се къпем Wink не съм чела цялата тема,дали има други като мен!

# 149
Добър ден!
   То пък и да имаме някое и друго неизвинено не е голяма беля.
  Бачкач аз , ядосвам се с едни неща от колегата, дето е сътворил. ДОвечера сме на гости на щерката ,вчера имаше РД.Дрелоса не е на градина ,кашля.
  На оня тест, дето ви надух главите, имам А+, което е супер.Три грешки,едната не чух долре на упражнението за слушане, другите две супер тъпи,от бързане. За тях ме е яд. Но като цяло съм доволна.Това си е 6 по нашата скала.
   Писна ми да отговарям на въпроси- е за кво ти е тоя английски на тия години? Еми за мене си , искам да надградя, да движа мозъка, да чета на английски,да слушам интервюта, подкасти, и т.н., когато пътувам да се оправям сама.

Общи условия

Активация на акаунт