Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 38 896
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Браво, Марулетка! И за резултата, и за усилията!

Аз съм в София, имам задачки за вършене. Май ще ходя на лекар, че кашлицата ми след грипа не минава, а и нещо гърдите ми не са наред.

# 151
  • София
Привет!
Ма Ко, много силно ми препоръчаха един център в Надежда, не е по каса обаче. Но ако са поносими цените, ще ходя там.
То има още доста време. Края на февруари чак.
Днес ми свалиха конците,всичко е наред.
Чувствам се добре, ходя на разходки. Имам малко болки в мускулите, но те са по скоро от залежаване две седмици. Всеки ден увеличавам разходките. Болния крак малко се спъва на неравности, но то е от загубата на чувствителност в долната му част. Там още е изтръпнало, още пръстите не мога да го движа, но професорът каза, че това ще мине доста бавно, след колко три месеца. Прогнозата му е , че напълно ще възстановя чувствителност. . Благодарна съм, че навреме се оперирах, е, можеше и по рано,но нали все се надявах да мине.

Марулетке, с малко закъснение- да е здрава и щастлива щерката!
Браво за английския!

# 152
Добър да е денят ви!
Марулетка браво!
Вале възстановителния период не е бърз, но всеки следващ ден е по-добре Kissing Heart
Аз отибам да ми вземат кръв, че почивката свършва.........
Мако мисля, че е 26-ти, ама те китайците я посрещат 1 седмица, та не знам Joy

# 153
Марулетка, браво! ЧРД на щерката. Здрава да е и щастлива!
Вале, браво и на теб!
Смърфи, прочетох, че смучене на "зрънца" карамфил помага за кашлица. И за кръвната захар било добре. Мисля да пробвам.

# 154
  • София/Севлиево
Тук съм,но няма какво да кажа(нито да се оплача,което е много добре) .
Засега сме здрави,кой на градина,кой на училище,някои на работа,а аз се опитвам да разчистя къщата.Засега на Роско предадох някои дрехи и играчки към една приятелка.Трябва моят гардероб да разчистя, което е много трудно...

# 155
  • при късмета
Добро утро!

Карен, в темата само ти си вкъщи по тази причина
марулетка, учи си английския като искаш, какви въпроси ще задават хората, не зависи от теб. Браво за оценката!
Смърфи, всички, които изкараха грипа покрай мен, се оплакват от остатъчна кашлица. Явно е нормално, но не е приятно. Аз съм с остатъчна кашлица още от бронхита, вече 2 месеца
Вале, аз разбрах, че търсиш в квартала. Майка, като търсеше физиотерапия след второ влизане в болница заради кръста, първо мислеше да ходи в болница Люлин, даже документите си беше подала. Междувременно разбрахме, че в ортопедията в Горна баня вече има физиотерапия. Преди не беше като отделение, а само за пациенти на болницата, след операции, ако има нужда. След 2 пъти в болница, физиотерапия и санаториум, мислеха, че проблема е в дископатията и нервите на кръста, лекар от физиотерапията категорично отхвърли да е двигателен проблема и я насочи към ангеолог. Да, има дископатия, но проблема с обездвижването на краката беше именно в запушени и стеснени кръвоносни съдове. Невролози и ортопеди в две болници, в Иван Рилски и 4 километър, не го разбраха, терапевта ѝ реши проблема окончателно. Ангеоложката де, но той я насочи натам. В ортопедията вече има физиотерапия и за външни пациенти и заради случая на майка ти я препоръчвам. Отделението е ново, от 2 години, съответно апаратурата е нова, даже един от апаратите, не знам кой точно, е втория в страната, другия е във Варна, но там работещите с тези апарати, са тясно специализирани. И работят с касата, майка си отиде там с документите от болницата, за дископатия си влиза в пътеката физиотерапията
Гушки на всички неспоменати, аз си допих кафета и ставам по задачи Hug

# 156
Добър ден!
Уча си аз английския и ич не ми дреме.
   Децата ми много ми се кефят, а за мен това е едно от важните неща.На 50 животът не спира, напротив-време е за нови знания,умения, преживявания.

# 157
  • София
Ма Ко, търся в Люлин или някъде съвсем удобно с градски транспорт. Например пред нас спира 108 и до Надежда с него ще ми е супер.
Аз излизах на разходка с приятелка, много хубаво така. 🥰

# 158
  • при късмета
111 отива до ортопедията без прекачване, не знам колко ти е удобно да го хванеш обаче

# 159
  • София
Да,знам, ходила съм за Мими така преди години до там, не ми е удобен когато съм с детето. Той се пълни много, особено с роми и не ми е никакъв вариант.
Имам вече добри отзиви за Медова вече, вариант ми е. Но продължавам да търся

# 160
Ма Ко, доверен ревматолог имаш ли?

# 161
  • при късмета
Ма Ко, доверен ревматолог имаш ли?
Последно ходих при Милев от Софиямед. Беше ми препоръчан. Не знам дали точно доверен бих го нарекла, но с един преглед видя цялото положение абсолютно точно. На цялото тяло, не съм ходила за конкретна става, а за цялостен преглед. Само в единия блок на болницата е, този, който се води в Младост, но и на кабинет в поликлиниката в Люлин е от време на време
Вале, нямам опит с Медива, ако са добри би било добре, защото са близо. Малко преди операциите на Шефа, се заговорих с едно младо момче, рехабилитатор,  на опашка във Фантастико, така разбрах, че там има. Но на него така и не се наложи да търся

# 162
Ма Ко, работи ли с направления?

# 163
  • при късмета
Да, цялата болница (и двата блока) и поликлиниката към нея (при нас е поликлиниката, само кабинети има, без стационар) работи с направления

# 164
  • гр.Варна
Моля да ми се извинят отсъствията.
Ей ме:grinning:
От работа в къщи и пълна въртележка. Не съм виждала внучката 3 седмица вече, че  ололо нас с ММ много болни и грипа е страшен. Не желая да рискувам да заразя детето.
И тъй ми писна от всички глупости и тъпотии напоследък, че днес пристигнахме в Пампорово до неделя:stuck_out_tongue_winking_eye:
Трябваше сина да бъде с ММ, но не успя със задачите за университета и.... теглих една българска и ей ни.

Общи условия

Активация на акаунт