Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 38 904
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Плами, супер си го решила!Приятна почивка!

# 166
  • при късмета
Добро утро!

Плами, като дойде много, трябва почивка. Наслаждавайте се
марулетка, преместиха ли се окончателно? На Кати харесва ли ѝ?
Трябва да взема да ставам по-рано, че не смогвам. Гушки на всички Hug

# 167
Добро утро!
Плами, забавлявай се!

# 168
Ооо, да, Мако, преместиха се.Харесва им, и на Кати.Вече не сика да дива у нас, а само на "новата къчка".Има си стая за игра, хубав двор.Когато  е хубаво времето, с кучето си играят много на двора.Има и батут за скачане, абе хубаво е на село.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 17:10 от марулета

# 169
Добър да е денят ви!
Много се радвам за всички вас!
При мен нищо ново.

# 170
  • София
Плами,весело изкарване!

Ау, Марулетке,супер изглежда! Да са много щастливи там!

Лейди, прегръдки за теб🥰

Аз продължавам с разходките , днес с майка ми и детето час и половина , времето е чудесно.

# 171
  • при късмета
Добро утро!

Вале, продължавай в същия дух
Калинче, нали беше на изследване, какво казаха?
Я вижте колко рано съм станала, доста разходки имам днес. Гушки на всички Hug

# 172
Добър ви ден! При нас още си е студено. Нямам търпение да дойде поне март месец. Да се постопли, да грейне слънцето...

# 173
Добра вечер!
Мако какво да кажат Joy тая отрова е хепатотоксична..... дроба пак отива на спиране...намалиха дозата и изписаха Б6.... Ще видим след 3 седмици другите изследвания. Чакам скенера и ще решавам какво да правя.
Значи толкова цигари съм изпушила, че трябваше да имам 2 черни дроба Joy ама не било вярно JoyJoyJoy

# 174
  • при късмета
Ох, Калинче, не стана ли работата с втория черен дроб? А и аз така се надявах Joy Надявам се на добри резултати от скенера
ФБ ми казва, че Вио днес има РД. Те не бяха ли на една дата с Джейми, сега само за Вио сигнализира? Джейми, я да се явиш за уточнение

# 175
Валче, я да питам теб,щото Мако е на високо.По кое време режеш розите?Знам,че е рано сега но кога?

# 176
Права си ма ко

Почерпете се за наше здраве! Вчера беше голямото ми момче днес съм аз.

# 177
Джейми,здрави и щастливи да сте!
Как е студентът?

# 178
  • София/Севлиево
Джейми,здрави да сте с момчето ти ❤️
И при нас много болни,на всичко отгоре едната госпожа на Росен го върна от ДГ за лека кашлица,заведох го при педиатърката и тя ми се накара защо ѝ водя здраво дете за подобна кашлица в това грипаво време,ама поне ми даде бележка,че е клинично здрав(а той има трета сливица и постоянна задна хрема,но засега не искам да му я махаме,иначе аз винаги го улавям,когато е болен и го спирам от градината).Със Слави такова боледуване не е било(а той изкара грипа преди 3 седмици и също още кашля,и аз,и ММ-всички кашляме,аз още от ноември съм така)...Искам зимата да свършва и вече да се свършва и с болестите...

# 179
  • при късмета
Честити да сте, Джейми, здраве и късмет!
Марулетка, почти еднакво високо е тук и София. За мен бяха много странни, официално дадените височини. Много различно се усеща. За розите, ако са стари сортове, се подрязват повечко на есен. Ако са нови, хибридни сортове, на есен режеш така, че да остане за подрязване напролет. От толкова четене, това разбрах. Към края на февруари, началото на март, зависи колко е студено. Аз подрязах малко на есен, че им беше първа година, почти всичко е от резници.  Ще режа основно след месец. Пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт