Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 38 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Честита да си, Джейми! Честит да е и сина! Весел празник!

# 181
  • София
Марулетке,аз режа наесен повече и напролет малко ги кастря. Но тази есен за първи път пропуснах, ще режа напролет живот и здраве.
Тотално ще трябва да променя нещата с цветните ми лехи вече, ще насадя много от оная високата зелена трева , която завзема веднага мястото. Досега на цветята отделях много грижи и основно наведена, свърши тая .
Днес ходихме на разходка в парка, разходих гела за два бона😄.

Джейми, здраве за теб и вчерашния ти рожденик!❤️

Елислава, бързо ви оздравяване!

# 182
Честити да сте Джейми Kissing Heart
Много здраве, късмет и успехи!!!

# 183
  • при късмета
Добро утро!

марулетка, честит рожден ден, здраве и сбъднати мечти!
Вале, а как ще издържиш да не чоплиш в градината?
Смърфи, обади се
Ние оформихме ръбовете на вратичките и ги закачихме. Само една остана. Омаслявам с цветното и безцветно масло и приключваме. Ей, много бавно вървят нещата, като ходим за уикенд.
Имам да си взимам пратка, да пазарувам и да ходя до данъчното да подам 2 декларации и вкъщи да изчистя подовете. Ох, тези понеделници
Гушки на всички Hug

# 184
  • София
Добро утро
Ма Ко, лекарите казаха, че мога да си чопля,даже е препоръчително. Казаха, че не трябва да се  чувствам като инвалид в никакъв случай, просто с особено внимание и грижа за тялото.Клекнала. С колан. Без усукване на тялото. Ще внимавам много. Никакви тежко. Ангел ще ми помага . А и ще намаля работата. За радост вече има измислени много неща . Ще мулчираме, няма да плевя. Имаме машина за копаене. Като мулчираме добре няма плевели и няма прекопаване.  Никакво тежко , това е основата.
Цветята ще трябва да редактирам. Ще посадя някакви вечнозелени и едни треви също, защото иначе там си е плевене.

Дами, някоя от вас има ли робот за прозорци да даде мнение?

# 185
  • при късмета
Аз имам робот за прозорци. Спечелен тук, от форума, Бюти му е марката. Води се за прозорци и баня, ама на гладките плочки не се справя много добре. За прозорците обаче съм доволна. Имам прозорци до тавана и може да си представиш, особено отвън как се чистят. Преди без мъжа ми изобщо не можех да ги измия. По инструкции трябва на едната кърпа да пръснеш препарат, другата суха и го пускаш. Аз обаче си минавам прозореца с ръчен уред за прозорци, доста го овлажнявам и после пускам робота. На ръка се справям по-бързо от него, ама както казах за отвън е идеален. Ако искаш мога да ти го дам за проба

А за мулчирането ще трябва да ми обясниш подробно. Стъпка по стъпка, какво да направя. И ние на вилата сложихме поливна система, върши перфектна работа, ама с тревата не мога да се преборя.

# 186
Благодаря,Макич!

Гледаме се с Кати,защото е болна.Майка й отиде до града да върши работа,а Кати я изпраща и нарежда" аз ще гледам баба,защото няма кой.А тя не може да стои сама.И после ,като стане време за обяд,тя ще си отива,няма да папка у нас

# 187
  • София
О, Марулетке, честито!
Здраве и късмет!

# 188
Честита да си, Марулетка! Здраве, обич и много пътешествия!
Вале, толкова да мразя миенето на прозорци, че хич няма да ги удостоя с робот.

# 189
марулета много здраве и късмет пожелавам

# 190
Марулетка много здраве, много дестинации, много любов ти пожелавам Kissing HeartHeart

# 191
Благодаря ви,момичета!

# 192
Добро утро на всички.
Навън е слънчево и ще е топло. Днес имам годишнина, 30 години от сватбата. Чудя се кога минаха?

# 193
  • при късмета
Добро утро!

Ванка, честита годишнина, да сте заедно още дълго!
Калинче,  последно днес била китайската нова година, да видя гоблен Joy
Аз пак се успах
Гушки на всички Hug

# 194
Добър ден. Късно ми е за кафе, взимам само гарнитурата.
Ванка, горчиво!
Лейди, и аз чакам гоблена.

Общи условия

Активация на акаунт