Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 238
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Забравих имениците, извинете ме!
Да са живи и здрави и много радости!

# 46
  • София/Севлиево
Имало нова тема...Честити да са ни именниците и рождениците от последните дни.И лека вечер.

# 47
Шшшшшат....шшшшшат....шшшшш...ат/това е шум от лопата ринеща снега/
Така ни е затрупал снега, че чак не съм разбрала за новата тема Smiling Imp
Пропуснах празниците, ама вие си знаете, че съм шматка....

Мако да ти е здрав, щастлив и успешен момъка!
Вале и това ще мине - боли, боли па спре. Важното е да бягаш от лошите мисли, пък другото бягане е лесно Kissing Heart
Смърфи стискам палци за втората вливка!
Марулетка честити да са новодомците!
Ангелче Nature High Brightness
Ванка добре дошла! ...... май имаше и още, ама и те ще разберат, че съм хахо, но и те са добре дошли!
Мария и след 30г. пак на Банско да празнувате!
Джейми, Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Аз съм вече с 2-ри номер коса, обаче какви веждаци съм отпрала..... Не се бях поглеждала в огледалото сигурно от 2месеца.... Като се видях днес и хлъцнах Joy като войводски мустаци... Та днес това ми беше важното занимание Joy обаче мм каза, че не се притеснява - щял да се притесни само ако моите брада и мустаци станели по-големи от неговите..... JoyJoyJoy
Та такива ми ти работи с мойта буйна младост!

# 48
Аааа, дръж здраво снега при вас, Лейди! Тук такъв искам само за Коледа. Айде, от мен да мине и за годишнините ни по зимните курорти. Иначе- мерси. Wink

# 49
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, нали не ти ринеш сняг? На същото мнение като Мария съм за него. Мен веждите веднъж са ме дразнили адски много. Като се преместихме, още всичко беше в кашони, аз виждам един косъм, точно по средата и стърчи като рог. Докато излезе несесера ходех като еднорог, много ме дразнеше
Това да ни е кусура Hug
Резервирах за Гърция, сега мъжа ми планира изолацията на вилата, това остана последното, изискващо повече време, че да можем да планираме нещо друго. То не, че работа няма да остане, но изолираме ли, вече ще е друго. Явно няма да има момент, дето да отидем и да се изтегнем на люлки и шезлонги, ама
Гушки на всички, аз си допивам кафето и подхващам задачи. Главата още ме носи, ама ще го преживея

# 50
Добър да е денят ви!
Аз имам пълна забрана да излизам от вратата на вън Joy Дългун и мм се оправят. Сега чакаме полярна буря, ще падат още температурите..... Вчера ходихме да водим Дългун до Шефилд - то там друг свят, но е по на юг от нас и няма много сняг и студ.
Та докато си седя вътре задачата за днес е да си изчистя 4-те шкафа в кухнята, че след бурното готвене за всички празници и те станаха мазало....

# 51
Ма ко, къде ще почивате в Гърция?
Лейди, наплети още 1-2 шапки. Тия шкафове сега ще ми развалят дзена. Хич няма да ги мисля моите. Имам още ден и половина отпуска.

# 52
Уж кариес само.... още не ме е пуснала упойката. До тук два зъба умъртви зъболекарката за месец, а не ме е болял.

# 53
Е, как така, Джейми? Могло ли е по някакъв начин да се избегне?

# 54
Не тя днес беше по шокирана от мен. Пет минути се увещвахме дали да е с упойка ( това ми е най- неприятната част) и после ме изпраща и ми заяви че вече няма да ме пита да стискам очите да не виждам иглата. А предстои и вадене на мъдрец и то не от нея, а от хирурга при който работи.

# 55
Добре си се почнала с новата година. Пожелавам бързо и безболезнено да е.

# 56
  • при късмета
Добро утро!

Ма ко, къде ще почивате в Гърция?
Където обичайно, Халкидики. Мислехме тази година да сменим малко, но похвалихме хотела на едни приятели и айде, пак там
Джейми, не си единствена. При мен често се е случвало да е уж кариес, но като се отвори зъба да е плупит. И при мен често процеса от долу нагоре, без да го усетя
Калинче, спря ли да вали при вас?
Смърфи, как върви при майка ти?
Вале, как си?
Съсипва ме главата, този път яко ме тресна мигрената, ама се пооствествам вече. Свърши ми дрогицата, та трябва да се разкарвам пак до личната. Зелените рецепти май не може електронно, още не съм опитвала откак смениха системата. Ще разбера
Трябва и вратичките на шкафовете горе да направим, че да подхвана мъжа ми с корнизите.
Гушки на всички, хайде на отчет да кажете какви ги вършите Hug

# 57
  • София
Ма Ко, зле съм. Ужасни болки, никога не съм мислила, че може да има подобна болка. Лекарите казват да лежа,да пия лекарства и да чакам да спадне отока, който е огромен.  Много държа на болка аз,  считай щом с глас рева сутрин за какво иде реч. Направо ми е неудобно да го напиша, но сутринта се изпуснах преди да вляза в тоалетната, от болка не успях да стигна.

# 58
Леле, Вале, не минава ли този оток? Ужас...

Майка я приеха днес за втора вливка, стиснете по един палец.

# 59
  • София
Леле, Вале, не минава ли този оток? Ужас...

Майка я приеха днес за втора вливка, стиснете по един палец.

Лекарите казаха, че няма шанс да мине за толкова малко време, огромен е.

Всичко да е наред с майка ти , Смърфи😍

Общи условия

Активация на акаунт