Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 093
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
  • Далечният изток
Съмнявам се брачният консултант да успее да повлияе на нарцистичната философия - добре че аз те направих човек, без мен за нищо не ставаш и ако не съм аз, никой няма да те погледне..

# 211
Любопитко13, ти защо смяташ, че жена ти ти изневерява? На базата на какво правиш тези изводи?

# 212
  • Далечният изток
Ами питахме още оня ден, ама отговор няма...

# 213
Няма и да отговори.
Или ще пише как има подозрения.
Всъщност е напълно възможно той да е изневерявал и нали го е правил и решил, че и тя го прави и това го влудява Grinning

# 214
  • Далечният изток
Помислих си го. Като се знам какъв съм инженер.... В смисъл - като се знам аз какви ги върша... Joy

# 215
Любопитко, ще си навлечеш тежки здравословни проблеми, тормозиш не само жена си, а тровиш и себе си. А на бас, че имаш вече високо кръвно, висока кръвна захар или нещо друго, и си във възрастта на инфарктите, ходи се изследвай, спортувай и намали напрежението.
Познавах един, защото вече не е между живите, докара си скоротечен рак, едно към едно същите разсъждения и побъркваше всички около него и себе си с неконтролируем гняв, ако не може да се наложи.

# 216
Любопитко, ще си навлечеш тежки здравословни проблеми, тормозиш не само жена си, а тровиш и себе си. А на бас, че имаш вече високо кръвно, висока кръвна захар или нещо друго, и си във възрастта на инфарктите, ходи се изследвай, спортувай и намали напрежението.
Познавах един, защото вече не е между живите, докара си скоротечен рак, едно към едно същите разсъждения и побъркваше всички около него и себе си с неконтролируем гняв, ако не може да се наложи.

"женените мъже живеят по-дълго" Laughing

# 217

от ергените и по-малко от жените си, защото отровата сами си я сипват, индианска поговорка😉

# 218
Нека си сипва човека. Явно му е вкусно. Драма куин.

# 219
Но не се знае, дали изобщо искат! Satisfied

# 220
Но със сигурност им се струва по дълго Simple Smile

# 221
"Но за сметка на това ..."
Продължете изречението

# 222
Продължете изречението
...по-мъчително

# 223
Продължете изречението
...по-нещастно.

# 224
  • Далечният изток
Е айде сега, то пък големи мъченици ги изкарахте горките...

Общи условия

Активация на акаунт