Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 16 980
  • 350
  •   1
Отговори
# 345
Мнем, аз зарязвам Не ме зарязват мен.
А такъв "турчин" като теб надали средно интелигентна към умна жена ще допусне до себе си.
Така че - дишай, някоя амеба ще ти върже.

# 346
И ще зарежеш цяла една жена, само заради някакви снимки?
А я си представи, че е последната, която е искала да бъде с теб и си изпуснал всички гари и спирки.
Аз наистина не познавам жена, а имам мнооого познати и приятелки, която би стояла с такъв, като теб.

# 347
Откога бързата адаптация към хора е някакво качество достойно за самохвалство?
Така както е изтъкнато се нарича безхарактерност и нагаждачество по-скоро, и не е много повод за гордост.
+1/2, защото има и по-лош вариант - манипулаторите, когато изграждат токсична връзка в началото бързо се адаптират, за да оплетат жертвата в мрежите си. После показват ужасното си лице.

# 348
Някои психолози твърдят, че имало два типа мъже. Едните били неуверени и много държали да са първите на жената. Другите били уверени и искали да са последните.
Твърдо отказвам да повярвам, че през 2025 в България има млад мъж с мисленето на Шериф Плами. Наистина някой се гъбарка с форума.

# 349
Мнем, аз зарязвам Не ме зарязват мен.
А такъв "турчин" като теб надали средно интелигентна към умна жена ще допусне до себе си.
Така че - дишай, някоя амеба ще ти върже.

Не съм турчин, ама много си повярва. 😂😂😂

Хепи док. Ей така. Ще си изпуснеш спирките, ама само ако не си ок.

Biborana. Не съм от тия, просто гледам да се напасна бързо, към човека и изискванията му за да е по-леко и за двама ни. Принципно се адаптирам бързо, към всичко - климат, хора и абсолютно всичко. Но, ако видя, че отсреща няма желание за напасване с мен си тръгвам бързо. 

Динчо. Всеки си има свое мислене. За едни е нормално, а за други не е.

# 350
Авторът на темата отдавна намери отговорите, които търсеше.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт