Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 16 984
  • 350
  •   1
Отговори
# 315
А може би трябва да се откажеш изобщо от отношения.
С тази параноичност и недоверие не си за тази работа.
В живота няма нищо сигурно.
А в отношенията още повече.

Няма да се отказвам. Знам, че има свестни за мен жени и се ориентирам, към тях вече. Да съгласен съм, че няма сигурно, но и има сигурно. Просто явно трябва да придобия някакъв опит за да се науча.

# 316
На колко години си?

# 317
  • София
А сама си отговори, че сега не си така, защото си имаш мъж от, който очакваш сериозни неща - браво. Явно не четеш коментарите ми - можеш да си в чувал и пак да въртиш очи и да флиртуваш. Тук не говорим за плаж - естествено, че може да ходи на плаж по бански, но да показва, че си има мъж и да държи на него, а не да ходи по плажа и да си върти опашката и да се оглежда за някой друг. Не съм чакал да й дойде акъла, тя трябва да е наясно от самото начало, че живота с партьор не, като без него. И за в бъдеще, ще знам, какво да гледам, но винаги началото е розово. След това идва ежедневието и всичко постепенно се разкрива. Въпросът е дали от двете страни, ще има напасване на характерите. Аз  съм такъв, че за една секунда се напасвам, към човека. За мен няма проблем в това.
Никой не е казал да се криеш от света. Излизай с приятели и роднини - няма проблем. Да признавам си, че нямам голям опит с любовта, защото преди това съм бил жени неангажиращо. Но съм си взел поука.

Чета те, но явно не осъзнаваш как звучат изказванията ти, поне в някои части. И така можеш да отблъснеш доста жени.

Бояна. Не говоря за приятели и колеги. С тях е ок, но и сред тях може да има някой таен обожател.

Например това. И какво като има обожатели? Ако жена ти си е на мястото, това няма да има никакво значение, защото тя изобщо няма да им обръща внимание. Докато шавливата жена сама ще си намери повод, дори никой да не й дава такъв. Не можеш да опазиш човек, който е склонен да изневери. А този, който не е, не се налага да го пазиш, той просто не го допуска.

Нормално е да не искаш жена ти да флиртува и да се оглежда за други мъже. Съвсем друго е да очакваш, че живота й ще се върти около това да се пази от мъжко внимание. С правилната жена ще разбереш, че второто не е проблем, защото ще си сигурен в нея независимо от всичко. Но затова е нужно ти самият да си уверен, и в себе си, не само в нея. Иначе браво, че се ориентираш да търсиш жени, които импонират на вижданията ти. Друг правилен ход няма. Но си личи, че още нямаш нужния опит, и затова се възмущаваш, че не всички ти пристават на разбиранията за живота.

# 318
  • София
Бояна. Не говоря за приятели и колеги. С тях е ок, но и сред тях може да има някой таен обожател
Даже и не тайни има, и какво? След 30 години изведнъж ще станат мой тип? То и най-грозния звяр да си избрал за жена ще си има обожатели. И ти сигурно имаш обожателки, значи имат вкус.
На мен не ми е било проблем да съм екстремно ясна с мъжете и изобщо никой не ми нахалства и не ми се предлага втори път, пък дали са обожатели няма лошо

# 319
За информация на шерифа: и най-кротката и вярна жена на света да намериш, с необосновани ревност, съмнения и обвинения можеш да я подбутнеш да ти изневери. Та, монетата има две страни.

Дотук разбрах, че бъдещата ти жена не може да носи късо и да се гримира, средата й трябва да е контролирана, свободното време вероятно също, за да си спокоен. Че коя свестна жена ще се навие така да я задушаваш и защо най-вече?

# 320
За информация на шерифа: и най-кротката и вярна жена на света да намериш, с необосновани ревност, съмнения и обвинения можеш да я подбутнеш да ти изневери. Та, монетата има две страни.

Дотук разбрах, че бъдещата ти жена не може да носи късо и да се гримира, средата й трябва да е контролирана, свободното време вероятно също, за да си спокоен. Че коя свестна жена ще се навие така да я задушаваш и защо най-вече?

Късо може ,но не прекалено късо да се вижда отдолу. Разбира се, че трябва да съм сигурен в нещо преди да я обвиня. Свободно време винаги може да има. Не съм от мъжете, които искат жените да сам им робини.

# 321
На мен ми стана интересно да видя цялостна натална карта на човека, кое го кара така да действа, но надали ще си каже, може би само възраст? И не мисля, че човекът е много млад, дори не мисля, че става дума за ''опит в любовта'', а чисто и просто житейска наглса и философия, което идва от самия него като характер и възприятия.
А това, че си бил с жени неагажиращо на мен ми прави много лошо впечатление, един вид преди да си с някого може да си нямал никакъв морал, но да няма много къса пола... това е абсолютно фалшив морал, който ненавиждам. Човек има определен вид ценности и разрибания, и те не се сменят кой знае колко с годините и опита. Или трябва нещо много трансформиращо да се случи, за да стане, което е болезнено.
ПС.. като бях дете един познат на баща ми срещнал майка ми на улицата вечерта отивайки на работа (тя е мед сестра и дава нощтни смени ), и й казал, че била твърде нагласена за работа. Grinning И после питал баща ми как може да я пуска вечер да работи..... същият беше женен за кратко, но се разведе, защото ''няма как да търпи жена, която пие наравно с него'', вечерта седнала на масата да му прави компания за ракия.. Grinning, над 50 г е и е сам, много терсене човек.
Дай го малко по-широкоскроено, търси качества.. ако се облича с твърде къси дрехи преди да сте двойка, нима очакваш да изхвърли дрехите си щом веденъж се обвърже? Има най-различни хора, не е нормално да попадаш на въртиопашки, ако ужким не харесваш такива... просто ти харесват явно физически, а после се оплакваш ама как така.

# 322
  • Пловдив
Цитат
Късо може ,но не прекалено късо да се вижда отдолу. Разбира се, че трябва да съм сигурен в нещо преди да я обвиня. Свободно време винаги може да има. Не съм от мъжете, които искат жените да сам им робини.

Един съвет от батко
"В живота има моменти ,когато е по добре да замълчиш ........защото колкото повече ровиш едно лайно , толкова повече то мирише"

Тезата ти е горе долу в правилната насока..................но и също толкова далечна.Избора дали ще вземеш жена със снимки и последователи е лично твой.
Избора дали монахинята ще ти изневери  а танцьорката на пилон не ..........техен и ти нищо не можеш да направиш за да спреш това.

Ако разгледаш форума ще видиш жени , който са смачкани от мъжете си , не са виждали секс от месеци и въпреки това не изневерят. Ще видиш и мъже , които са обожавали жените си , давали са всичко от което се нуждае една жена и са им изневерели.

И можеш да си сигурен ,че това няма общо със снимките и дължината на полите. Да може да ти да даде насока на теб дали искаш жената ти , да е обект на погледи.Дали самата тя има нужда от външна валидация .......но дали ще ти изневери или не ....колкото има , толкова и няма връзка.

# 323
Как си представяш, че можеш да казваш на друг човек какво може и какво не може да облича? За какъв точно, се мислиш?

# 324
  • София
Неугледните и нехаресвани жени много повече изневеряват и не подбират. Та си представям ревнивеца повел изневеряващ каликандзер с дълга пола и без профил в мрежите. И ми става едно весело 😁😎

# 325
Права е Бояна, че за всяка жена има обожатели – тайни, явни – всякакви. Където и да се озове една дама, навсякъде ще има поне 1 човек, който да я намира за привлекателна и най-малкото ще я зяпа Grinning Така че, Шерифе, свиквай. И това е най-нормалното нещо на света. Приятелят ми, например, първи ги вижда тези неща и искрено се забавлява, даже ми се чуди защо толкова им се изнервям на наглостта на зяпачите. Когато се случи обратното – да загледат него, и случайно го забележа (като кон с капаци съм по принцип) на мен пък ми е забавно.
Но в нашата връзка и двамата сме на мнение, че човек, ако реши да стъпи накриво, не можеш да го спреш, затова не се тровим с излишна драма.
Относно облеклото – той си ме харесва като се облека с къси рокли/поли и т.н., като си се нагримирам и направя косата(последните две са всеки ден). Аз имам стил все пак и пошлостта не ми е по вкуса, никога няма да тръгна с нещо, което има толкова плат, колкото попивателните кърпи на мивката, както и няма да допусна лицето ми да е по-шпакловано от стените вкъщи. Grinning Но това, разбира се, не е откакто съм във връзка, а по принцип.
Не съм съгласна, че човек си променя характера, когато е във връзка – поуляга малко, но си е същият като преди, така че си подбирай партньорите навреме, а не очаквай вълшебства. 😉

# 326
Първо, щом към мен има изисквания, ще имам и аз. Дори и не ангажиращите са имали изисквания, към мен. Аз съответно на момента съм се променял, но когато аз имам изисквания - не може. Но, като цяло всеки има някакви изисквания, към партньора си. А по отношение на изневярата  - не е нужно да има такава просто, ако няма разбирателство - раздяла, а после и на главата може да си ходи.
А по отношение на зяпането и обожателите - да гледат и харесват, но ако решат да пристъпят, към действия - тя да ги игнорира. Да не ги провокира с деколтета, къси поли или с флит поведение.

# 327
  • София
Флирт поведение ок, но те уверявам, че ако е атрактивна една жена няма нужда от къса пола, за да точи някой лиги по нея. Трябва да имаш доверие на жената, с която си, иначе ревността ще ти е най-малкия проблем. Тая жена ще ти роди деца, ще ги възпитава, ще разполага с парите ти и ще те води към успехи или провали. Полата, та полата, гледай по-глобално с изискванията.

# 328
  • София
Ако съм с деколте, то не е за да провокирам някой ухажор, а защото ме кефи и се харесвам облечена така.

# 329
Аз нямам една  пола в гардероба си, ама имам много последователи,приятели и фенове в социалните. Качвам снимки, мъжа ми праща сърца и той се кефи...не трепери човека, че ме харесват чужди мъже, спокоен е някак си.
Това според Шерифа,  сигурно е голям разврат, не знам, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт