Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 057
  • 350
  •   1
Отговори
# 300
Как да не е от значение къде си намерил човека... ако си видял определени снимки, които не ти допадат защо изобщо си я заговорил?
Все едно да срещна мъжа ми на див купон, да го видя, че се напива и излиза всеки уикенд по клубове и да се учудвам после ама как така той продължава да бъде пияница? Или да не понасям пушачи и да очаквам, че той ще спре да пуши, защото за децата е вредно?
Пази боже от такива мъже, никога не бих се обвързала с такъв човек, макар че моите снимки са далеч от провокативни или по бански.

# 301
Първо не съм искал да се променя. Тя трябва сама да го направи. Няма нужда да я следя то всичко си излиза наяве постепенно. А до това, за общуването с мъже зависи, как общува. Ако е нормално общуване е ок, но ако флиртува с всеки втори не е. Щом иска някой да се излага, ами негова си работа. Не казвам на никой, как да живе. Просто споделих мнение. Срещал съм жени в бар, кино и прочие и разлика няма. Явно на такива все попадам - късмет. Повтарям споделих мнение.

# 302
Ако все на такива попадаш, не е късмет. Глупост е.

# 303
Ако попадаш все на един тип и то такъв, който уж не ти харесва то проблемът си е в теб изцяло. Промени се ти и това, което цениш, за да се променят тези, които привличаш.

# 304
  • Далечният изток
Мне, не споделяш мнение. Имаш не особено реални очаквания към хората и стоиш насреща им и им размахваш пръст.

Излез от пещерата, 21 век сме...
Казаха ти го вече, но точно това имах предвид и аз - намираш мацка в СМ, харесваш ѝ снимките, дето се чекне и флиртува, и после - ама тя що е такава, трябва да се промени. Не, не трябва само защото ти искаш, това дали можеш да го проумееш?!

# 305
  • София
Много хора се чекнат за кеф, не за свалка. Или пускат снимки, на които изглеждат добре. Кой би си пуснал грозни снимки? С мъж и деца ако е парче пак могат да я свалят. Грешно мислят някои, че обект на свалки са единствено жените, които се предлагат видимо.
Аз от 30 години съм по 4-5, понякога и 10 месеца на плажа. С буркини ли да се снимам? Не, че за мен е проблем като не съм женена, но и като бях бившият никога не е казал звук, не ми е хрумвало, че като човек е във връзка трябва да си изтрие социалните мрежи и да си смени телефонния номер. Това да не е влизане в защита на свидетелите?! Даже монахини снимах лятото на плажа и имат профили в мрежите.

# 306
  • София
Шериф, какво за теб е нормално поведение на обвързана жена? Не трябва да има социални, не трябва никой освен теб да й вижда снимките... Може ли да носи къси поли, например? Да се гримира? Да говори с мъже без ти да присъстваш? Мисленето ти лъха на арабския свят и не съм учудена, че не ти се получава с жените. Просто не си съвместим със западния свят. Смяташ, че една жена, ако не се ограничава стриктно, задължително ще изневери. Това как трябвало коренно да си промени поведението след като се обвърже също веднага извиква асоциации с бурки. Брр.

Иначе аз социални мрежи не ползвам и никога не съм изневерявала. Но от мъже с такъв начин на мислене винаги съм бягала надалеч. За мен те демонстрират пълна липса на самочувствие и доверие, и биха ми изпили живота, за да си укротяват страховете.

А това, че някой няма по-добро занимание от това да обсъжда нечии снимки по бански не виждам защо трябва да е проблем на снимания. Едно време сигурно са обсъждали на Леля Пенка "секси" пеньоара на цветчета. Това, че мъжете по цял ден ги занимават жени, не е и не трябва да е проблем или работата на жените да контролират.

ПП: правя огромна разлика между флиртуване/писане с други (което не е ок) и това да си качваш снимки в СО или да има (олеле малеле) отключен профил (не че и заключен било ок) Rolling Eyes

# 307
То като цяло няма значение кой колко е активен в мрежите и даже колко мъже, респ. жени, му харесват снимките… Айде стига. Проблем идва, ако някой потърси контакт и има ответен отговор. На бая скромни и прилежни моми съм се натъквала и се убедих в благозвучната българска поговорка за тихите води… Иначе прави са хората, Шерифе, няма как едновременно да си клъвнал на тази стръв и да очакваш повече да не ловят риба с нея.
Вярно е също и че от разбиранията ти се усеща един югозиточен полъх. Малко ме плаши човек на 30+ да разсъждава така, ноо разни хора, разни идеали. Wink

# 308
Ако попадаш все на един тип и то такъв, който уж не ти харесва то проблемът си е в теб изцяло. Промени се ти и това, което цениш, за да се променят тези, които привличаш.

Таня Вълчева. То отначало всичко е ок, ама с течение на времето всичко се променя. Ако беше така всичко, нямаше да има раздели и разводи. Авторката, като се е запознала с мъжа си е очаквала едно, ама той е тръгнал по грешния път.

Лъвица. Може да има социални мрежи, зависи, какви са снимките, къса пола не, не обичам гримирани жени - фен съм на естествената красота. Не трябва да слага бурка. Аз съм сигма и не ме интересува дали съм съвместим със запада или с юга. Имам си свое мнение и не държа никой да ме следва. Това е форум и споделих мнение. Всеки си избира, как да живее. Съвместния живот не е, като живота без партньор.

Дарби. Съгласен съм, но и преди го казах в друга тема, мислех си, че ще й дойде акъла. Е не е дошъл и аз си тръгнах. Разни хора, разни идеали.

# 309
  • София
Съвместния живот не е, като живота без партньор.

И защо да не е? И свободните хора не са в някакво постоянно очакване да се свалят с някого. Моето поведение и като съм обвързана, и като не съм, е едно и също. Приятели и познати имам и от двата пола, като съм във връзка или като бях омъжена, мъжете познати приятели си дружаха и с мъжа/гаджето. Пък и като работата на човек е свързана или е била свързана с контакти с много хора, изтриваш тези хора и не им казваш здравей, защото си зает ли?

# 310
  • София
Шериф, тогава си търсиш жена, която качва само "прилични" снимки, не носи къси поли и не се гримира. Изказването за идването на акъла е изключително арогантно - все едно, който не мисли като теб, няма акъл. Ето, аз също не харесвам хора с мислене като твоето, но просто не се събирам с такива, вместо да чакам да им "дойде акълът" и да се пъна да ги променям.

Иначе, има разлика в поведението ми сега, когато съм обвързана, спрямо когато не съм била, но ключът е в това къде теглиш границите. Да, няма да тръгна да се свалям с мъже, но не, няма да се крия от света, ега някой мъж да не ме забележи. Ако мъжът ми се притеснява, че обличайки лятна рокля съм тръгнала да му изневерявам, значи е идиот.

ПП: Шериф, а на плаж жената пускаш ли я?

# 311
Шериф, тогава си търсиш жена, която качва само "прилични" снимки, не носи къси поли и не се гримира. Изказването за идването на акъла е изключително арогантно - все едно, който не мисли като теб, няма акъл. Ето, аз също не харесвам хора с мислене като твоето, но просто не се събирам с такива, вместо да чакам да им "дойде акълът" и да се пъна да ги променям.

Иначе, има разлика в поведението ми сега, когато съм обвързана, спрямо когато не съм била, но ключът е в това къде теглиш границите. Да, няма да тръгна да се свалям с мъже, но не, няма да се крия от света, ега някой мъж да не ме забележи. Ако мъжът ми се притеснява, че обличайки лятна рокля съм тръгнала да му изневерявам, значи е идиот.

ПП: Шериф, а на плаж жената пускаш ли я?

А сама си отговори, че сега не си така, защото си имаш мъж от, който очакваш сериозни неща - браво. Явно не четеш коментарите ми - можеш да си в чувал и пак да въртиш очи и да флиртуваш. Тук не говорим за плаж - естествено, че може да ходи на плаж по бански, но да показва, че си има мъж и да държи на него, а не да ходи по плажа и да си върти опашката и да се оглежда за някой друг. Не съм чакал да й дойде акъла, тя трябва да е наясно от самото начало, че живота с партьор не, като без него. И за в бъдеще, ще знам, какво да гледам, но винаги началото е розово. След това идва ежедневието и всичко постепенно се разкрива. Въпросът е дали от двете страни, ще има напасване на характерите. Аз  съм такъв, че за една секунда се напасвам, към човека. За мен няма проблем в това.
Никой не е казал да се криеш от света. Излизай с приятели и роднини - няма проблем. Да признавам си, че нямам голям опит с любовта, защото преди това съм бил жени неангажиращо. Но съм си взел поука.

# 312
Според мен, човек който си върти опашката винаги ще си я върти. Помисли защо те привличат именно въртиопашки. Би трябвало човек да има някакви критерии за партньор и по това да се води като качества, които го привличат, освен физическо привличане.
Аз пък откакто си имам мъж се чувствам още по-спокойна и свободна да се обличам както искам. Преди се притеснявах да не дойде някой навлек, а сега като съм с него и не се притеснявам, не само къси поли, но и панталонки и грим, за него се глася и ми е приятно.

# 313
Бояна. Не говоря за приятели и колеги. С тях е ок, но и сред тях може да има някой таен обожател.

Таня. Пак казвам, че в началото е всичко ок и няма, как да знаеш дали е въртиопашка. С времето макар и седмица да е, ще го разбереш. Много хора се събират и живеят с години и след това се оказва, че 5 години примерно преди раздялата единият е изневерявал. Ами за паралелните връзки нещо да кажеш? И там са хората в лъжа с години, докато един ден не се разбере истината.

# 314
А може би трябва да се откажеш изобщо от отношения.
С тази параноичност и недоверие не си за тази работа.
В живота няма нищо сигурно.
А в отношенията още повече.

Общи условия

Активация на акаунт