Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 16 984
  • 350
  •   1
Отговори
# 330
Флирт поведение ок, но те уверявам, че ако е атрактивна една жена няма нужда от къса пола, за да точи някой лиги по нея. Трябва да имаш доверие на жената, с която си, иначе ревността ще ти е най-малкия проблем. Тая жена ще ти роди деца, ще ги възпитава, ще разполага с парите ти и ще те води към успехи или провали. Полата, та полата, гледай по-глобално с изискванията.

За да й имам доверие, тя ще трябва да ми докаже сама дали мога да й вярвам, както аз доказвам, че може да ми се има доверие.

Лъвица и happy doc. Щом ви го позволяват мъжете ок.

# 331
  • Somewhere far away
[
. Щом ви го позволяват мъжете ок.
Лол... ти в кой век живееш?

# 332
[
. Щом ви го позволяват мъжете ок.
Лол... ти в кой век живееш?
Нали вече уточнихме, 19 век
Замислих се, че такъв човек не би си пуснал и жената на почивка сама, нито на бар, нито с приятелки..
Наскоро бях 12 дни на почивка сама с колежки, та това сигурно е немислимо за такъв човек.
Еми, трудно се живее с такъв.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:17 от happy doc

# 333
  • София
Флирт поведение ок, но те уверявам, че ако е атрактивна една жена няма нужда от къса пола, за да точи някой лиги по нея. Трябва да имаш доверие на жената, с която си, иначе ревността ще ти е най-малкия проблем. Тая жена ще ти роди деца, ще ги възпитава, ще разполага с парите ти и ще те води към успехи или провали. Полата, та полата, гледай по-глобално с изискванията.

За да й имам доверие, тя ще трябва да ми докаже сама дали мога да й вярвам, както аз доказвам, че може да ми се има доверие.

Човек не се доказва като му наложиш ограничения, а като му дадеш пълна свобода. Ограниченият човек ще се научи да те лъже, нищо повече, даже на ограничения ще се съгласи човек, който още като дете е свикнал да го мачкат и да лъже.
Свободните хора не изневеряваме никога, защото ние сме избрали да сме с някого, а ако връзката ни е приключила го казваме и след радяла се заглеждаме или не по някой друг. Според мен бъркаш в концепцията, иначе си прав и всеки иска вярност. Или почти всеки.

# 334
...Тая жена ще ти роди деца, ще ги възпитава, ще разполага с парите ти...

Много си жестока! Сега половината от мъжете във форума ще ги тресне инфаркт. Laughing

# 335
Момичета, сега сериозно, отварайте гардеробите още днес и унищожавайте, повтарям-унищожавайте, всички дрехи, от които се вижда плът!Предлагам да започнем да щурмуваме магазините за бурки, абаи и т.н.... На която колкото и позволява мъжа!
Премахвате всички мъже от приятели! (няма значение дали са ви братя, братовчеди, чичовци, вуйчовци и т.н.)! Препоръчително е и жени, които имат мъже - да не вземе някой от тях да надникне! Трийте всички снимки - ако са много, имам две предложения - премахвате профила ИЛИ започвате от онази, която е харесана от най-много мъже! Профила си го правите заедно с мъжа ви и, разбира се, задължително паролата - да не вземе някой да ви пише! Ако ви позволи мъжа - можете и личен да имате, НО не мислете, че можете да качвате лични снимки! Профилна снимка с надпис: "имам си мъж", носи бонус точки за доверие. Хубаво е и веднъж на ден да споделяте пост и стори със същото съдържание.
След което(това е само за тези без бурките) да отидем и да си татуираме на челата "Имам мъж", и ако все пак някой дръзне да ни погледне... да не дава Господ, носете си огнестрелно или хладно оръжие... Натам знаете... 😂
Това е най-нормалното нещо, рецепта за щастливи взаимоотношения!

П.С.1: Ако тези предложения ви се струват налудничави - не ставате, не сте лоялни и не може да ви се има доверие! И изневерявате на мъжете си!
П.С.2: Според мен Шерифът си прави социален експеримент от типа: "Попитахме сто човека...", защото аз друго обяснение нямам.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 19:59 от darbie9596

# 336

П.С.2: Според мен Шерифът си прави социален експеримент от типа: "Попитахме сто човека...", защото аз друго обяснение нямам.

Разбирам, че ти е непонятно мисленето и поведението му, но едва ли е експеримент.
Има си и такива хора.
Ето, виж темата  която дадох.
Трагедия пълна.

# 337
Експеримент или не, мислене като Шерифското го има, реалност е, има жени-жертви. С право потребителките реагираха.

Беше писал за "лошо мислене". Няма такова, има различно (от твоето). Време е да пораснеш, разбереш и приемеш.

# 338
Експеримент или не, мислене като Шерифското го има, реалност е, има жени-жертви. С право потребителките реагираха.

Беше писал за "лошо мислене". Няма такова, има различно (от твоето). Време е да пораснеш, разбереш и приемеш.

Приемам, каквото си поискам. Пораснал съм отдавна, разбрах доста неща.
И да имам изисквания ,и ако не се изпълнят аз също няма да изпълня отсрещните. Бързо се адаптирам, към човек и нямам проблем да се променя заради човека, но видя ли, че отсреща няма и малък опит за напасване на характера - сбогом. Тръгвам и не мрънкам. Иначе си живейте, както искате, снимайте се, както искате. Не се налагам на никой. Изказах мнение и това е. Всеки има право да живе, както иска. Аз просто исках да се уверя нещо и се уверих. Повече няма да изпадам в спорове. Нека всички след, като прочетат този коментар да спрат да ме споменават и да се ориентират да помогнат на авторката. Благодаря за разбирането. 🤝

# 339
Не се налагал, но искал изискванията да му се изпълняват Joy

# 340
Откога бързата адаптация към хора е някакво качество достойно за самохвалство?
Така както е изтъкнато се нарича безхарактерност и нагаждачество по-скоро, и не е много повод за гордост.

# 341
Откога бързата адаптация към хора е някакво качество достойно за самохвалство?
Така както е изтъкнато се нарича безхарактерност и нагаждачество по-скоро, и не е много повод за гордост.

От днес. Напротив характер е. Ти не се ли напасваш с твоя човек? Или ти търсиш точно копие на себе си? 😂😂

Елора. Не се налагам във форума, изисквания всеки има. Или може би ти нямаш?

# 342

А аз такъв не бих си позволила за мъж.
Хубаво е мъжът да го е грижа и да дава малко територия към жената – всички мъже си пазят жената. Но да ми позволява каквото и да било ахахахаха.
Тук говорим за някаква крайна форма на мачизъм явно.
Ако съм на жена ти, нарочно ще си пускам провокативни снимки. Само, за да те дразня.

# 343

Хубаво е мъжът да го е грижа и да дава малко територия към жената – всички мъже си пазят жената. Но да ми позволява каквото и да било ахахахаха.
Ако съм на жена ти, нарочно ще си пускам провокативни снимки. Само, за да те дразня.

Ще направиш и те зарязвам. Няма да си последната. Хахаааа

# 344

Недейте да се поставяте в това положение, моля Ви😀

Общи условия

Активация на акаунт