"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 951
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Пусни един кръвен тест и ще си изясниш въпроса.
Мислих,че ще ми дойде пред уикенда. Днес пък е почивен. Дали не е по-добре да отида на ехограф

# 196
Ехографа няма да покаже нищо, най-сигурно е кръвния тест в момента. Реално нямате закъснение още, ако до утре не ви дойде, вече ще имате ден закъснение, в случай, че цикълът е 34 дни.

# 197
  • София
На ехограф се ходи след поне 2 седмици закъснение.
Единствено кръвният е 100% сигурен.

# 198
Здравейте.Имам една питанка.
Последния ми цикъл беше на 28.01. Цикъла ми е около 29-34 дни. Към днешна дата още не е дошъл. Имам симптоми като ПМС. През почти целия февруари сме правили опити. От няколко дни се тествам,но все отрицателно. Възможно ли е дори и при 34 дневен цикъл все още теста да не отчита?
Пуснете си един кръвен тест(ЧХГ) ,той на сигурно ще покаже .

# 199
здравейт момичета имам следния казус ..
Последно ми дойде на 5.02. по календар овулация на 15,16,17,18 … като на 18 ти имаше бебеправене ..
Трябваше да ми дойде по календар днес на 3.03. но винаги ми идва ден два по рано никога не ми е бил точен цикъла ..
Вчера направих тест който беше отрицателен и го правих вечер моя грешка ..
днес сутрин реших спонтано пак да направя вън бях била кафе и отново отрицателен ..
Цикъл цял ден няма ..
Преди 4,5 дена имах тъпа болка долу в ляво и си остана само напрежение в кръста ..
Въпроса ми е имали мами който са имали отрицателни тестове и после положителен и дали не е толкова рано че теста да не хване чхг ..
Извинявам се за дългия пост просто винаги когато съм имала съмнение после ми е идвало но не и този път ..

# 200
Здравейте, според вас това изпарителни ли са? Първият тест е със следобедна урина(правен е вчера), вторият е с днешна сутрешна.
Благодаря предварително!

# 201
Здравейте, според вас това изпарителни ли са? Първият тест е със следобедна урина(правен е вчера), вторият е с днешна сутрешна.
Благодаря предварително!
Според мен е положителен,утре повторете теста и си пуснете ЧХГ .

# 202
Здравейте,

Преди 2 дни имах положителен тест за бременност. Вчера посетих лекуващия ме лекар и тя установи, че нямам околоплодно сакче, но за сметка на това има доста течност в C.D. Взеха ми кръв за да изследваме ЧХГ, но съм доста притеснена, не зная какво да мисля имате ли представа какво може да се случва Sad

# 203
Здравейте,

Преди 2 дни имах положителен тест за бременност. Вчера посетих лекуващия ме лекар и тя установи, че нямам околоплодно сакче, но за сметка на това има доста течност в C.D. Взеха ми кръв за да изследваме ЧХГ, но съм доста притеснена, не зная какво да мисля имате ли представа какво може да се случва Sad

От вчера до днес няма ли резултат от кръвния тест? Обикновено излизат на същия ден.

# 204
Pumkin, няма, цял ден ме мъчат да проверявам … направих отново тест от аптеката преди малко, положителен е, повече ме притеснява тази течност. Търсих много из форума. Има само една дама от 2018 писала за подобен проблем, но не се е развила темата.

# 205
Pumkin, няма, цял ден ме мъчат да проверявам … направих отново тест от аптеката преди малко, положителен е, повече ме притеснява тази течност. Търсих много из форума. Има само една дама от 2018 писала за подобен проблем, но не се е развила темата.

Течността не е проблем. Това е абсолютно нормално след овулацията.

# 206
Не мога да повярвам, че на чхг му трябва повече от 1 - 1.5 дена макс да излезе. Иначе и аз знам като Лютиче,че тази течност е нормална след овулация. Бих те посъветвала да спреш с уринарните тестове и да си изчакаш чхг, ако е положителен тестът - след 48 часа да го повториш в същата лаборатория. Ако се удвоява, ще знаеш,че за момента нещата се развиват нормално и може да отидеш на преглед 10тина дена след закъснение. Може да пуснеш и прогестерон,ако сега не си, защото е важен в начална бременност да я поддържа. Най-вече търпение ти пожелавами положителен резултат.
ПС: ако е удобно, би ли споделила в коя лаборатория пусна?

# 207
Туко що излезе- 317 е, в СМДЛ Александра, пусна ми го лекуващата лекарка. Много ви благодаря за подкрепата! Страхотни сте !!!

# 208
Здравейте, мами
Моля за мнение , теста от снимката дали е положителен. Направен е 1 ден от датата на М. Т.е на 1я ден от закъснението. Бедата черта се появи , почти веднага.

# 209
Положителен е, честито. За по-сигурно си пуснете ЧХГ. Може и прогестерон, да видите дали е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт