Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 27 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, благодаря за куража!
Нашето малко чудо излезе на бял свят тази сутрин.
Пожелавам успех на всички предстоящи мами. Когато го видите забравяте за всичко. 🩵
Да е много здрав и благословен малкия Константин. А на мама бързо възстановяване. Ако е удобно да питам колко мериха бебето на последния ехограф и даде ли голяма разлика?

# 586
  • Варна
Честит да е Константин! Жив и здрав. На теб бързо възстановяване.
Започвам да добавям родените бебета на първа страница.

# 587
  • България
Пожелавам успех на всички предстоящи мами. Когато го видите забравяте за всичко. 🩵

Да ви е жив и здрав!
Пожелавам да се радвате на всяка негова стъпка, на всеки смях и всяка дума. Нека озарява живота ви с безкрайна любов. 💙

# 588
Честито първо бебче в темата ни! Blue Heart
Нека малкият Константин бъде жив и здрав и много да ви радва. А на теб бързо възстановяване, Анонимна.

# 589
Честито, Анонимна!
Много здраве и щастие на цялото семейство!

Аз да се оплача. И на мен ми свърши бебешкото олио, с което си мажа корема и започнах да ползвам олиото, което съм купила за бебето. На Бебо е. Е, няма такава смрад. В момента на мазане - нищо. След известно време е ужас. Разбрах по трудния начин. Падна къпане и пране. Бях решила, че потта ми е започнала да мирише толкова зле.
Та тези, които сте с Бебо, проверете вашите как са, защото аз лично няма да си вмирисвам бебето на това нещо. Дано проблемът е само при мен.

# 590
Честита малка рожба!🤍Нека отрасне с много любов, здраве и успехи! Анонимна на теб бързо възстановяване🫶🏼🙏🏼

# 591
Честитооо бебче Константин Blue Heart Само да си кажа, прекрасно име сте избрали, слабост ми е хаха! Grinning  Heart Да ви е жив и здрав! И бързо възстановяване!

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 13:00 от InYan238

# 592
Честито бебе и от мен! Радвайте се и бъдете много, много щастливи!

# 593
Честито щастие! 🩵
Нека Константин бъде здрав и има безгрижно детство. Най-хубавото тепърва предстои. 🩵💙
А на теб бързо възстановяване! 💖

# 594
Да се оплача след снощен скандал със семейството на ММ по повод къде ще раждам не съм мигнала и ми трепери всичко от нерви. По този повод има ли позволени успокоителни в това ни състояние или да се надявам до довечера да не разстрелям някого? 😤

# 595
Мента, глог и валериана разрешават сироп ако ти действа..

Не се ядосвай, това си е твое решение, те като раждат да решават.

# 596
Стреляй.
От сега ги постави на място. И ще се успокоиш без лекарства.
Че ми идва да съм вулгарна...хахаха

Да се оплача след снощен скандал със семейството на ММ по повод къде ще раждам не съм мигнала и ми трепери всичко от нерви. По този повод има ли позволени успокоителни в това ни състояние или да се надявам до довечера да не разстрелям някого? 😤

# 597
Честита радост ! Нека расте здрав, силен и добър. Да ви прави щастливи и горди родители! 🌹⭐🍀 Бързо възстановяване!

# 598
Стреляй.
От сега ги постави на място. И ще се успокоиш без лекарства.
Че ми идва да съм вулгарна...хахаха

А те нещата ескалираха до там да ми обясняват да си събирам багажа и със все детето да вървя на майната си с извинение... така че не знам как точно ще успея да си успокоя нервите. А съм две-три седмици преди термин и последното до което ми е да си търся квартири и т.н...абе някакъв тотален филм на ужасите...🫤

# 599
Тия хора акъл нямат. Какъв им е проблема с болницата?

Моите свекъри надуваха тъпан да съм раждала в бившата Тина Киркова, даже развиваха теории, че много ларж го раздаваме с частна болница. Grinning Ама аз раждам веднъж и смятам, че си заслужава да се чувствам ОК на място, на което на мен ми е комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт