Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 27 876
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Има толкова имена за момичета, които ни допадат и на двамата с мъжа ми. За момче обаче, въпреки че имаме няколко идеи, които са ок и за двамата, никое не ми е да си кажа "уау, това ще е името" Grinning А той постоянно дава зор да сме били избрали.
И на мен това ми е драмата. За момчета хубаво име за мен..... няма освен 2 те дето сме избрали.

# 571
Ние като видяхме двете черти и вече имахме име за момиче, но сме с момче.Цяла бременност не сме обсъждали мъжки имена, един ден просто казах ,че ще го кръстя с името на ММ и това беше. Всички го приеха ,никой не е оспорвал, даже преди да го бях решила всички го наричаха на баща му. Сега като се замисля ,че мога да го кръстя примерно Валентин …Ми не го усещам…Аз и името на баща му не го на 1000% ,явно съм свикнала с мисълта .

# 572
Ние пък се двоумяхме между две и все пак ММ склони да е това, което на мен повече ми харесва, въпреки че той беше за другото. В деня, в който направихме декларация при нотариус с имената на детето, понеже нямаме брак, баща ми ми каза, че е сънувал другото име, което харесва ММ. И това ако не е някакъв знак 😂 Той няма как да знае за това име, а и не е кой знае колко популярно. Обаче се отказах да го сменяме пак, ще до остане така.

# 573
Успех днес на Анонимна, ако не се лъжа за 17-ти ѝ беше датата за секцио. С теб сме, можеш и ще чакаме да се похвалиш Simple Smile

# 574
И аз мисля, че е днес. Чакаме с нетърпение Hug

Успех днес на Анонимна, ако не се лъжа за 17-ти ѝ беше датата за секцио. С теб сме, можеш и ще чакаме да се похвалиш Simple Smile

# 575
Е то не е добре, но като има, как ще ги спреш. Те започнат ли, каквото и да правиш, все тая.
Може би не е добре от гл.точка да не започне родилна дейност, докато е седалищно, т.е. да са родилни контракции. Всъщност, бебето ако е седалищно, правят ли естествено раждане или директно секцио?
Нашият иначе си е обърнат надолу от началото на 8ми месец, само се мести ту отляво, ту от дясно.

Аз да се оплача, вече толкова вода съм задържала и съм се подула. Мама каза, че така става накрая, за да "омекнат" тъканите и да се роди бебето лесно. Някакъв термин медицински използва, но забравих Grin Мери се днес и се депресирах, миналата седмица началото бях 2 кг по-малко... Как за 1 седмица 2 кг не знам. Накрая ще ударя 20... Иначе визуално изобщо не ми личат, разбира се, не съм изцяло като преди, но не съм и като жена, качила почти 20 кг. Все едно съм качила 5 кг, например, така изглеждам. Много ми е странно с тези кг, хем съм на режими, съобразявам се. Дано да са течности това, а не мазнини...
Поне всички вече родили жени ме успокояват, че не е безвъзвратно. Мама каза, че на 2рия месец след мен и след сестра ми е е била по-слаба от преди да забременее. Аз имах като нейната бременност (с контракции), дано и аз да съм така Grin

При вас как са подуванията?

Мария, стискаме палци да е единичен случай. И браво за реакцията от болницата, че те е чакала сестра и веднага са реагирали. Да не си се протоварила нещо преди това физически или нещо да си се ядосала?
И при мен беше седалищно до онзи ден( вече съм в 36г.с) за изненада на всички се обърна, ако не се беше обърнал докторката каза, че ще е секцио. Отидохме онзи ден на преглед и съответно да обсъдим дата за секцио и оп......той господина застанал както трябва, та сега за моя радост ще чакаме той да си избере дата.
Затова имаш време, може и да се обърне, иначе на мен докторката ми обясни, че и седалищно се раждат, но рядко, защото първо има риск за бебето, второ за теб, особено око таза е тесен.

# 576
Фамотидин - не съм пила, но моята АГ ми предписа Нексиум от 20мг, ама каза че трябва да го пия 7 дни, а не само при нужда. Още не съм стигнала до него, Rennie ме спасява все още при нужда, но най-вече гледам да хапвам често и по малко. Много е странно, имам дни, в които цял ден ме мъчат киселини, имам и такива, в които пък грам нищо ми няма.

Момичета, някоя от вас пила ли е Фамотидин за киселини? АГ ми го изписа, но на листовката пише, че не се препоръчва за бременни, а положението става много тежко. Опитала съм всичко: ябълки, круши, прясно мляко, газирана вода, нео бианацит, гавискон, рени, карикол, нищичко не помага. И хем съм гладна, но знам, че ако хапна е доста вероятно всичко да си върна. Рефлукса и болката между гърдите + паренето могат да ме докарат до рев…

# 577
Успех на Анонимна, дано всичко мине гладко и нормално!
Леле първото ни бебче, колко вълнуващо! 🥰

# 578
На една моя позната бебето се обърна предния ден преди секцио то. Бяха я приели е майчин дом защото не сме от София имаше и дата за секцио бебето беше седалищно а и едро. Ами за изненада се обърна така, че има шанс до последно. И аз чакам с нетърпение първото бебе много се вълнувам. Охх и сега за името да кажа. Моя мъж от както разбрахме, че ще е момиче си каза името даже така я нарича и баткото свикна с това име не съм успорвала името е хубаво пък и не ми идва на ум някое което да кажа "това ще е". Обаче ние сме от малко населено място и преди 3 дни роди едно момиче и гледам сложили нашето име. И сега аз искам да го сменим защото те ще са заедно в градината заедно в училище и вместо по име ще им викат на фамилия. В набора на баткото има 4 деца с името Александър и им казват на фамилия. Обаче бащата е непреклонен иска си това име и не отстъпва. Баткото също кръсти той. Аз бях избрала 3 имена той каза да го сложим на баща ми Николай и аз пак се съгласих та сега незнам какво да правя.

# 579
Момичета, благодаря за куража!
Нашето малко чудо излезе на бял свят тази сутрин.
Пожелавам успех на всички предстоящи мами. Когато го видите забравяте за всичко. 🩵

# 580
Честито!!! Heart Да е жив и здрав Константин и само да те радва! Simple Smile

# 581
Пожелавам успех на всички предстоящи мами. Когато го видите забравяте за всичко. 🩵

Честитооо!!!!! Да е жив и здрав.
Как мина, добре ли се чувстваш? Разкажи, ако е удобно 🤗

# 582
Честит Константин!

Да е здрав, щастлив и обичан! И да поведе една голяма и щастлива банда бебета в темата Wink

# 583

Да е жив и здрав юнак ви. Да расте с късмет и упоритост и да постига успехи във всичко, с което се захване. Бъдете здрави и вие,като родители даряващи го с много любов.🍀🍀🍀

# 584
Честито бебче! Да е здрав и много да ви радва! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт