Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 27 908
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
37+2, никога не съм усещала такова нещо, нито е засичано. Нещо като втвърдяване само в едната част на корема (горе вдясно) се оказа главата на бебето, понякога се надупва в противоположната част. След хранене, при дълго ходене или стоене права или при определени пози ме боли точно където е черния дроб, но не мисля че са контракции, защото винаги е на едно и също място и е точно както понякога боли далака или ч. дроб след бягане.

# 556
Оф да ви питам нещо. Казахме на всички как ще се казва бебето преди месец и даже имаше разправии за изказвания на хора за името и тн. 2 ма човека ме питаха сигурно ли е и аз казах да 😂И сега си говорим за друго име, изобщо много ме е яд че така взехме да разказваме, че сме решили… Никога не бих направила тази грешка отново да си казвам името на бебето. Просто ни е първо бебе и ….
Та мисълта ми е какво ако го сменим, какво мислите вие ? 😅😅😅

# 557
Аз, ако бях на вас, нямаше да го сменя. Винаги на някого нещо няма да му харесва. А в крайна сметка вие си го кръщавате това детенце. Ако на вас ви харесва, абстрахирайте се. Ние затова на никого нищо не казваме, защото много се изнервяме.

Оф да ви питам нещо. Казахме на всички как ще се казва бебето преди месец и даже имаше разправии за изказвания на хора за името и тн. 2 ма човека ме питаха сигурно ли е и аз казах да 😂И сега си говорим за друго име, изобщо много ме е яд че така взехме да разказваме, че сме решили… Никога не бих направила тази грешка отново да си казвам името на бебето. Просто ни е първо бебе и ….

# 558
Аз казвам името като ме попитат, обаче изобщо не ме интересува мнението йм.
Който иска да слага име на някой - да си ражда, да си вземе домашен любимец... Изобщо не е мой проблем, че приятелката ми иска нещо по чуждестранно, че друг иска по-старомодно и т.н.
Имам и случай с приятелката ми: веднъж ми каза за едно име, че много грозно, а месец след това ми го препоръча. Не й казах. Посмях се.
Ай да са живи и здрави и да не ми дават наклон Simple Smile

# 559
Аз не бих го сменила. Изобщо не ме интересува кой, какво мисли, кой какво искал. Като начало аз 9 месеца го нося, аз ще го раждам и само аз си знам какво ми е коствало. Това че някой има претенции за името на моето дете си е негов проблем. Ние не сме го казвали на никой това си е някакво мое суеверие. Изобщо не поддавам и на някакви вмятания от рода на: ми то по традиция трябва да е кръстено на еди кой си, ама няма ли да е хубаво да го кръстите еди как си, толкова ще се зарадва. Ами не! Ще си го кръстя както си искам.

# 560
Да абсолютно е така. Въпроса не е в това, че евентуално ще го сменим заради мнението на хората, ами защото си харесваме и още едно име. Обаче казахме на всички първия вариант… и в този ред на мисли споменах, че даже имахме разправии за изказването на други хора за първото име (че буквално и родини и приятели разбраха) и сега, ако наистина искаме да го сменим питам няма ли да е много странно. Не бих сменила името на бебчето заради това кой какво казал за него, че виждам че така се подразбра. 😊

# 561
Благодаря ви са споделеното! Определено се поуспокоих!
Грам не съм се интересувала от мнението на околните за името, казвам си, който ме е питал. Не бих го сменила, заради други хора
Корекция : щом не е заради други хора, а просто сте наклонили везните към другото име, решението си е ваше. Няма значение, че сте обявили едно, а после сте решили друго

# 562
Според мен няма никакъв проблем да го смените.  Като се роди го представяте като Х и това е.

# 563
Ако сте харесали повече друго име, сменете го и готово. Какво значение има, нали бебето не се е родило още? Някои даже сменят имена и на вече родено дете.

# 564
Така представен въпроса. Решението е ваше, не трябва да си мислите “какво ще си кажат хората”, все пак вие сте родителите и вие си решавате.

# 565
Благодаря вии 🤗

# 566
Вече сте родители и такива неща трябва да не ви вълнуват. Тепърва ще се появяват хора с мнение за всичко. Правете каквото смятате добре за вас и детето, другите хора и мнението им нямат значение

# 567
Момичета, някоя от вас пила ли е Фамотидин за киселини? АГ ми го изписа, но на листовката пише, че не се препоръчва за бременни, а положението става много тежко. Опитала съм всичко: ябълки, круши, прясно мляко, газирана вода, нео бианацит, гавискон, рени, карикол, нищичко не помага. И хем съм гладна, но знам, че ако хапна е доста вероятно всичко да си върна. Рефлукса и болката между гърдите + паренето могат да ме докарат до рев…

# 568
  • Варна
Момичета, някоя от вас пила ли е Фамотидин за киселини? АГ ми го изписа, но на листовката пише, че не се препоръчва за бременни, а положението става много тежко. Опитала съм всичко: ябълки, круши, прясно мляко, газирана вода, нео бианацит, гавискон, рени, карикол, нищичко не помага. И хем съм гладна, но знам, че ако хапна е доста вероятно всичко да си върна. Рефлукса и болката между гърдите + паренето могат да ме докарат до рев…
Не ми е познат, но и аз съм така с киселините. Искам да спя седнала. Ужасни са, за сега необианацид по половин ме спасява, докато заспя.
37+2, никога не съм усещала такова нещо, нито е засичано. Нещо като втвърдяване само в едната част на корема (горе вдясно) се оказа главата на бебето, понякога се надупва в противоположната част. След хранене, при дълго ходене или стоене права или при определени пози ме боли точно където е черния дроб, но не мисля че са контракции, защото винаги е на едно и също място и е точно както понякога боли далака или ч. дроб след бягане.
И аз съм в 37 гс не съм имала контракции, при мен в ляво такова дупене пада.... явно не му е съвсем тясна "боксониерата" мърда си се доста.
Сменяйте. Тъкмо ще изненадате всички. И ние с 2 имена, на 100% не го усещам "моето име", но не харесвам и други, та явно ще свиквам и аз.... Иначе повечето знаят,че ще се казва така. Никой не е реагирал кофти. Само дето аз не го усещам много това име...ама да, явно е до свикване.

# 569
Има толкова имена за момичета, които ни допадат и на двамата с мъжа ми. За момче обаче, въпреки че имаме няколко идеи, които са ок и за двамата, никое не ми е да си кажа "уау, това ще е името" Grinning А той постоянно дава зор да сме били избрали.

Общи условия

Активация на акаунт