Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 712
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Не се изразих правилно - питам за ваучер, който генерирам сама от натрупаните комисионни, а не тези, които са 10% или 20%.
Точно за такива ти отговорих. По принцип срокът им беше 1 година от създаването, но след промените важат до края на тази година.

# 136
Генерираните ваучери от комисионни важат до края на 2025г. Генерирай го, да не ги загубиш, докато чакаш.

# 137
Благодаря ви!

# 138
Предавам се!
Много покани получих, доста пробвах, през мейл също, през инкогнито, през неопетнено устройство, през мобилни данни и ме лови, и лови, че имам съществуваща регистрация.

# 139
  • Berlin
Ами значи имате. Пробвайте да си смените паролата.

# 140
За съжаление и моите комисионни ги заличиха, а имах около 94 лв. Писах имейли и в жест на добра воля ми дадоха ваучер 40 лв. Не съм доволна, но ...

# 141
evhen, предполагам правиш регистрацията с друг имейл, и задължително дай различен телефон от предната регисрация

Има код 30% на избрани артикули - SALE30

# 142
  • Варна
Има код 30% на избрани артикули - SALE30
При мен в приложението никъде я няма тази секция с намалените с 30%

# 143
Тя излиза предварително само при най високо ниво потребители. Довечера ще я виждат следващите и утре всички.

# 144
# 145
  • Хасково
Здравейте, аз също имам два ваучера 10% пише. Правилно ли разбрах че мога да ги обърна в пари ? На мен ми излиза следното съобщение на екрана. Вие как мислите
Имам възстановени 10лв и когато искам да направя поръчка ми дава право да използвам само 10лв не мога да добавя другия ваучер. Също така имаше код за 20 % отстъпка и него не мога да приложа. Защо така се получава, аз ли не правя нещо както трябва ?

# 146
Процентния ваучер не се обръща в пари. Процент от каква сума ще върне? Няма как. Те говорят за други парични ваучери, които се даваха като изпълниш няколко условия.

# 147
Процентите ваучери няма как да ги обърнеш в пари. Можеш само един ваучер да ползваш в една поръчка, т.е. или отстъпка с процент, или 10лв в твоя случай. 20% вероятно е бил за определени категории и не е обхващал това, което си искала да поръчаш.

# 148
в една поръчка може само един ваучер, паричен или %

# 149
  • Хасково
Благодаря за бързите отговори , а  тези 60 лв как мога да ги ползвам

Общи условия

Активация на акаунт