Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 699
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Някой може ли да ми пусне покана?

# 121
  • Варна
Според Вас "until 27.01" означава ли включително 27-ми?

Защото като броя 14 дни, започвайки с датата, на която съм взела поръчката, 14-тия ден е 26.01, а в профила ми пише "until 27.01".

Някой знае ли, ако в последния ден от срока за връщане генерирам товарителницата, колко дни ще имам, за да оставя пратката в офис на Спиди?

# 122
7 работни дни от генериране на товарителницата трябва да се изпрати

# 123
Връщането на продукт може ли да стане в кутия на Спиди или трябва да се занесе до техен офис?Ако е през кутия как точно се процедира?

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:26 от Ivaa_Iv

# 124
Връщането на продукт може ли да стане в кутия на Спиди или трябва да се занесе до техен офис?Ако е през кутия как точно се процедира?

Аз опитах през кутия и ми даде грешка. Друга дама тук сподели същото. Най-добре в офис.

# 125
От акцията 20%, оказаха се уголемени само с половин номер, не цял, както препоръчват, оставям си 38 - моя номер, 37 ми подпира палеца https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40110992&colorCode=0 … m_code=2129875399
Скрит текст:

# 126
Имах натрупани 20 и няколко лева за създаване на ваучер, обаче днес вече не ги виждам, за да ги осребря. Някой знае ли защо? Знам, че вече не се трупат, но пък защо старите да се губят.

# 127
Имах натрупани 20 и няколко лева за създаване на ваучер, обаче днес вече не ги виждам, за да ги осребря. Някой знае ли защо? Знам, че вече не се трупат, но пък защо старите да се губят.
Аз преди ден ги преобразувах моите във ваучер. Би трябвало да си стоят и да се ползват до края на годината. Да  не са преобразувани автоматично? Провери ли си във ваучерите?

# 128
Писах им и ми отговориха. До вчера съм имала възможност, понеже съм отговаряла на условията. Днес обаче съм загубила 1 реферал и вече не отговарям на условията, затова и не ги виждам. За съжаление не могат да направят нищо, понеже програмата е приключила. Много кофти съвпадение! Здраве да е! Но ако има още някой, който не си е осребрил парите във ваучер, да го направи, че да не пие една студена вода, като мен.

# 129
  • Mostly in my mind
За да пращате от автомат, трябва да се регистрирате в сайта на Спиди. След това се обаждате на нац.телефон да дадете заявка,че желаете да пращате пратки от автомат. Обикновено ви дават права до 24 часа.
След като сте одобрени от профила си създавате товарителница,като при вас, подателя слагате отметка на офис и избирате автомата, в който ще сложите пратката. След това и данните на получателя. Принтирате генерираната товарителница. Отивате до автомата,натискане Изпращане и сканиране баркода,при което ви се отваря вратата. Това е.
Аз така пращам пратки на хора. Предполагам, че с БС е подобно.

# 130
  • София, Манастирски ливади
На мен също ми даде грешка на автомат, а в офис нямаше проблем.
Лолита, когато се генерира връщане нали изпращат товарителница, ако се създаде нова през акаунт в Speedy, тогава как ще се отбележи безплатно  връщане и дали по новия баркод ще свържат с генерираното връщане?

# 131
Къде пише докога важат ваучерите? На мен ми излиза, че препоръчват да си го осребря преди да поръчам. Днес нямам намерение да поръчвам, но не искам и да си го загубя.

# 132
Като влезеш във ваучери и срещу всеки е изписано до кога е валиден. Аз имам два да харча.

# 133
Не се изразих правилно - питам за ваучер, който генерирам сама от натрупаните комисионни, а не тези, които са 10% или 20%.

# 134
  • Berlin
Мисля, че беше поне няколко месеца, като цяло доволно много беше, ако не са го сменили междувременно. Гледам, че октомври съм ползвала такъв ваучер, определено преди лятото го създадох.

Общи условия

Активация на акаунт