Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 738
  • 762
  •   2
Отговори
# 165
пробвах и двете, но ми превежда само хелп секцията..... не че ми пречи английския, но ми е странно - и тел и комп са ми с бг меню и просто го предпочитам.

надявам се е на бг сайта, като цяло?? щото и името и адреса си въведох на бг при първата си поръчка

# 166
  • Варна
И при мен е на английски.

# 167
Да, явно само секцията с въпроси има превод, останалото е на английски.

# 168
Вчера получих кашон с липсващо яке. От 7 неща , 6 са тук , а якето го няма. Писах веднага първо на английски , после през поръчката в приложението и на български. Повече от 24 часа нямам отговор . Поръчвам често и досега не е имало проблем, след колко време отговарят обичайно ?

# 169
Най-често в рамките на 24 часа отговарят, но се е случвало и след 2 дни.

# 170
  • Варна
Някой има ли впечатления от якетата на Marc Cain Sports?

# 171
ок значи Simple Smile
а име и адрес за доставка на бг ли сте ги въвели?

# 172
  • Berlin
По принцип всичко се изписва с латински букви. Ако изпращате писмо в чужбина адреса на кирилица ли ще го изпишете? Това, че сайтът предлага превод, не означава, че четат кирилица.

# 173
мислех, че са като about you и answear... ами писала съм ги на кирилица нещата, да видим. а не мога да си оправя името, адресът вече го сложих на латиница.

# 174
  • Варна
Моето име е на кирилица.
Адресът на латиница.
Получавам си пратките.

# 175
мислех, че са като about you и answear... ами писала съм ги на кирилица нещата, да видим. а не мога да си оправя името, адресът вече го сложих на латиница.

Bestsecret  не е български сайт. Това, че може да се преведе е опция в браузера...

# 176
Здравейте, имам въпрос относно връщането на стоки. За първи път връщам и не съм наясно - никъде в процедурата по връщането не ми поиска да напиша сметка, по която да върнат парите. Как точно е организирана тази част?

# 177
Връщат по картата с която сте платили.Да съм по точна по сметката ,която е зад нея.Ако например сте сменили картата в този период,ще я получите пак там.

# 178
Стига да не сте закрили сметката…

# 179
В какъв срок връщат парите?

Общи условия

Активация на акаунт