Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 768
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
Зависи от модела.Ако не препоръчват номер нагоре,вземаш точен.Получих това Л размер,отговаря си .Имам на AIM,то е XL.

# 226
Мерси. Ще изчакам значи. А появяват ли се размери? Пуснала съм за известие няколко, следя и други, но не виждам особено движение..

# 227
Мерси. Ще изчакам значи. А появяват ли се размери? Пуснала съм за известие няколко, следя и други, но не виждам особено движение..
Ако някой върне,да.Иначе ново зареждане, много рядко.

# 228
Ако някой върне,да.Иначе ново зареждане, много рядко.
Понякога се появяват отново, ако се върне, може би или не се вземе от количката определено време. Не съм запозната много, защото поръчвам от една седмица за първи път.
Колко е доставката за връщане?

# 229
Безплатна

# 230
Благодаря!
Сега изтеглих документа за връщане, но ще мога да я пусна в понеделник. А виждам, че на товарителницата на Спиди, която се показа пише “взета на 08.02. 2025, дали ще ми я приемат

# 231
  • София
Благодаря!
Сега изтеглих документа за връщане, но ще мога да я пусна в понеделник. А виждам, че на товарителницата на Спиди, която се показа пише “взета на 08.02. 2025, дали ще ми я приемат

Да, ще я приемат!

# 232
Джипсито си отговарят, аз обаче винаги си взимам един номер по голям и ми седи по добре..че ръцете ми са дъълги 😉

# 233
Кога получавате точките си? Аз вече имам 3 поръчки, за които не са ми начислени точки, а е минал периодът за връщане.

# 234
Здравейте, дами
Регистрацията в сайта все още ли става с покани? Защото ми излезе опция за регистриране чрез потвърждение на мейл, но се притеснявам да не е уловка.
PS регистрирах се с покана, благодаря на всички, които ми изпратиха.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 15:08 от m@ria

# 235
Здравейте,

след колко време получавате парите си по сметката за върнати продукти?

# 236
Здравейте,

В понеделник върнах пратката, днес получих съобщение, че парите са възстановени и в следващите няколко дни ще бъдат по сметката ми.

# 237
  • Стара Загора
Има код за 20% отстъпка за определени кампании.

# 238
Здравейте,

В понеделник върнах пратката, днес получих съобщение, че парите са възстановени и в следващите няколко дни ще бъдат по сметката ми.
И аз върнах моята в понеделник, а още е в София.

# 239
Здравейте,

И аз върнах моята в понеделник, а още е в София.

И аз в понеделник върнах, а още е в София ...

Общи условия

Активация на акаунт