Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 810
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Здравейте, дали може някой да ми изпратеи покана. Благодаря предварително Simple Smile

https://invite.bestsecret.com/VQ5-UD2-7J3?c=bg&v=195249286f9&utm … tent=registration

Благодаря на всички за поканите. Пожелавам си/ви успешни покупки Simple Smile

# 301
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро,  момичета! Пазарувам от няколко години вече от БС  включително и бански. За първи път обаче се чудя, ако поръчам няколко горнища /проблем са ми, заради операция на гърдата/ дали ще мога да върна някое, ако не ми е добре?

# 302
  • някъде там
Няма проблем с връщане на бельо и бански

# 303
Здравейте, дали може някой да ми изпратеи покана. Благодаря предварително Simple Smile

https://invite.bestsecret.com/VQ5-UD2-7J3?c=bg&v=195249286f9&utm … tent=registration

Благодаря на всички за поканите. Пожелавам си/ви успешни покупки Simple Smile
Здравейте, може ли и за мен една покана, благодаря!
П.С. Благодаря за бързите покани, но след като отворя връзките към тях ми дава Access denied. Your invitation is invalid. Да не би да са спрени регистрациите за момента?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 11:11 от venciminchev

# 304
аз май си я препратих на мейла или на вайбър и оттам я отворих.

# 305
  • Berlin
Да, нещо не става от форума.

# 306
Да, нещо не става от форума.
Получи се, от линк отворен в мейла Sunglasses

# 307
Отново да споделя за моя казус с това, че поръчах номер 40, на кутията пишеше 40, вътре маратонките бяха 43 номер. Предполагам е поради некоректни хора, които са ги върнали по този начин, след като са поръчали 2 размера, за да пробват и да върнат единия.

Свързах се със сайта, признаха, че грешката е тяхна, но не смятат, че ми е необходима компенсация за това, че чаках още 1 седмица нова поръчка и че тепърва ще чакам рефънд.

# 308
Есента върнах поне пет чифта обувки поради някакъв дефект или непасване, не съм търсила компенсация за неудобството по връщане, чакане, счетох го за риск при онлайн пазаруването.
Неприятно е, но пък отчетох бързината на възстановяване на сумите без никакъв проблем. За момента тук намирам все още държащи на качеството марки на модели обувки на много добри цени, дори и нови модели сравнено с другаде

Компенсация са ми давали при понижаване цената на продукт, докато е в срок за връщане с желание от моя страна да задържа артикула.

# 309
Есента върнах поне пет чифта обувки поради някакъв дефект или непасване, не съм търсила компенсация за неудобството по връщане, чакане, счетох го за риск при онлайн пазаруването.
Неприятно е, но пък отчетох бързината на възстановяване на сумите без никакъв проблем. За момента тук намирам все още държащи на качеството марки на модели обувки на много добри цени, дори и нови модели сравнено с другаде

Компенсация са ми давали при понижаване цената на продукт, докато е в срок за връщане с желание от моя страна да задържа артикула.

То тук не е само неудобство според мен, а че те самите не упражняват контрол над това, което се връща. Просто някой им е върнал грешен артикул в грешна кутия и те са го пратили.

# 310
Надежда, каква компенсация очакваш за тази грешка? Това са обувки, не животоспасяващи лекарства, че две седмици да са проблем...
Сори, но не се сдържах. Ще станем като англичаните, които искаха компенсация, че валяло дъжд по време на лятната им почивка...

# 311
Надежда, каква компенсация очакваш за тази грешка? Това са обувки, не животоспасяващи лекарства, че две седмици да са проблем...
Сори, но не се сдържах. Ще станем като англичаните, които искаха компенсация, че валяло дъжд по време на лятната им почивка...

Ами грешката не е на купувача, а продавачът би следвало да иска да задържи купувачите. Нормални търговски отношения. В същата седмица получих рокля, която трябва да има копче отпред на гърлото, но копчето го нямаше и роклята изглежда нелепо, но няма как да докажа, че е дошла така, тъй като не правя видео как отварям пакета. Просто исках да кажа, че нивото в сайта е паднало много, ама явно се оплаквам твърде много и преча на Вашите висши разисквания.

Дано Ви е голям кеф при следващата грешка от тяхна страна и получите удовлетворение, че ще си губите времето за връщания.

# 312
Никой не Ви е накарал да задържите роклята без копче и обувките в грешен размер. Ако трябваше да плащате доставката - разбирам. Да, неудобство е, защото се ангажираш да върнеш. Приемете го, че там работят хора и се случват грешки. Аз никога не съм получавала грешни или дефектни неща от БС, но явно се случва. И като не Ви харесва, не пазарувате от там. Аз така имах злополучни отношения с Абаут Ю - първия път грешен размер, вторият път бяха един и същ номер, но едната обувка беше много разширена и ми хлопаше. А, имам други обувки в този размер на марката. Беше ми наистина неприятно, защото се бях подготвила от рано да си закупя неща за една сватба и си загубих двойно времето с тях. После заради лисващите обувки трябваше да сменя и роклята, а нямах време. И 3 години по-късно - тогава ми беше последната поръчка от тях. Сайтове много.

# 313
  • някъде там
Честно казано аз обожавам Бест сикрет и до сега не съм попадала на толкова коректен сайт!
във всяко едно отношение!
В понеделник пуснах две поръчки , днес пристигнаха и двете и определено това е светкавивчна бързина!
Такава е и когато връщам, винаги са били много любезни с мен, но аз имам и много поръчки. Не вярвам обаче това да е причината!

# 314
  • Berlin
Аз нямам много поръчки, но нямам оплаквания засега от сайта, но като чета последните мнения, явно има доста издънки. Всъщност мисля, че май никога не съм получавала сгрешен/дефектен продукт от сайт за дрехи/обувки.

Общи условия

Активация на акаунт