Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 812
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Проблема с тези големи сайтове,не е в продавача а в купувача.Има доста некоректни хора,които носят и после връщат.Или пък подменят дадена стока преди връщане.Така ,даже може да получиш и менте.За радост без проблем може да върнеш и да ти върнат парите.А в някой случай може да получиш и компенсация.Ако на някой не му допада този вариант на пазаруване,отива в официалния сайт на дадена марка и пуска поръчка там.Обслужването е друго и цената естествено.

# 316
Проблема с тези големи сайтове,не е в продавача а в купувача.Има доста некоректни хора,които носят и после връщат.Или пък подменят дадена стока преди връщане.Така ,даже може да получиш и менте.За радост без проблем може да върнеш и да ти върнат парите.А в някой случай може да получиш и компенсация.Ако на някой не му допада този вариант на пазаруване,отива в официалния сайт на дадена марка и пуска поръчка там.Обслужването е друго и цената естествено.

И аз това казвам. Имах предвид, че е занижен контролът от страна на сайта, защото е редно да проверят какво им се връща и ако не съответства да се свържат с дадения купувач. А липсата на контрол води до това да получаваме неща, които някой е върнал неизрядни.

# 317
Увеличат ли се продажбите, съответно връщанията ,се получава така.Трябва да го приемем.Все пак търсим най-ниската цена.Преди близо 4 години,когато започнах да пазарувам от сайта,почти нямаше пробвани неща.Както вече писах,на който това му е проблем,отива в официалния сайт и плаща реалната цена.Там продажбите не са толкова много и контролът е на ниво.

# 318
Надежда, аз съм един от най-големите каръци в темата по отношение на обувките. Дори не искам да броя колко чифта съм поръчала, но вероятно са над 30. От тях съм запазила 3-4. Всички останали съм върнала или пък продала на приятелки, които са с по-голям крак от моя. Безплатна доставка, безплатно връщане, цени без конкуренция.
Да, била съм разочарована, но чак толкова колкото теб - не.

# 319
  • София
Аз нямам много поръчки, но нямам оплаквания засега от сайта, но като чета последните мнения, явно има доста издънки. Всъщност мисля, че май никога не съм получавала сгрешен/дефектен продукт от сайт за дрехи/обувки.

Имам над 60 поръчки, нито една издънка.

# 320

Имам над 60 поръчки, нито една издънка.
Аз също, от които имам само 2 върнати артикула. Във фешън дейс например положението е сто пъти по-зле и вече на 100% съм сигурна, че продават ментета и то на високи цени

# 321
Up. Благодаря на всички за подкрепата. Успях да вляза.
Здравейте. Може ли да помоля някоя от вас да ме покани в БестСикрет? Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 08:58 от poli85s

# 322
  • София
Здравейте. Може ли да помоля някоя от вас да ме покани в БестСикрет? Благодаря предварително Simple Smile

Забранили сте си получаването на лични съобщения!

# 323
Мисля, че ги отключих. Може ли да опитате сега.

Забранили сте си получаването на лични съобщения!

# 324
  • Варна
Днешния код за сникърсите само днес ли важи?
Изтрих мейла и в кошче го няма, за да видя какво пише. В приложението също не ми излиза повече информация само днес ли важи или и утре.

Върнах тези на Lacoste. Езикът е много дълъг и ми опира в крака, а кожата е по корава. Подметката ужасно скърца.

# 325
  • София, Манастирски ливади
И в имейл нищо не пише.

# 326
до утре вечер, /когато активирате кода в кошницата се появява надпис до кога е/

# 327
Здравейте, бих искала да се присъединя към Best Secret, моля някой да ми изпрати покана! Благодаря! ☺️

# 328
  • Стара Загора
Ivana Lambanova 776059 изпратих Ви.

# 329
  • София
Здравейте, бих искала да се присъединя към Best Secret, моля някой да ми изпрати покана! Благодаря! ☺️
Май на лично не става....Изпратете ми Ваш имейл, ако прецените!

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 08:36 от Rima

Общи условия

Активация на акаунт