Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 929
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
За мебели, техника - да, обаче за обувки и дрехи ми се вижда абсурдно. Значи аз си нося обувките година и 10 месеца и като ми се скъсат на година и 11 месеца, мога да имам претенция?

# 436
Можеш, да.
Разписах се с първа поръчка от сайта. Имам регистрация сигурно от преди година, но не бях пазарувала. Надявам се всичко да е ок и да не се налага да връщам.

# 437
  • Бургас
Пуснах и аз една поръчка днес с 2 чифта чепици за абитуриента. Бяха ми заредили ваучера от 15%, за анкетата сигурно. Дано да му станат, че вече връщах един чифт.

# 438
За мебели, техника - да, обаче за обувки и дрехи ми се вижда абсурдно. Значи аз си нося обувките година и 10 месеца и като ми се скъсат на година и 11 месеца, мога да имам претенция?
Както казах такъв е закона https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/con … tees/index_bg.htm
Тя важи за абсолютно всичко.

# 439
Пуснала съм поръчката преди обяд, а все още ми излиза, че може да се анулира. Има ли фиксирано или минимално време опцията за отмяна или е винаги различно докато започнат да я обработват?

# 440
  • Бургас
Не съм обръщала внимание, кога изчезва бутона. Май като я обработят и е готова за изпращане. Удобно е, аз съм анулирала поръчка няколко часа след като съм я направила.

# 441
Питам, защото в Aboutyou.bg също се е случвало бутона да е активен дълго време, но реално, ако са минали повече от два часа след поръчката не може да бъде отказана.
В този смисъл приемам, че тук отказа е реален до момента в който е видим бутона,  нали така?
Между другото, чета коментари, че не може да се постне линк към изчерпан артикул - може, разбира се. С опцията за споделяне го споделяте на някой имейл /без да го изпращате/ и копирате линка, след което го поставяте в темата.

# 442
Едит: получих инвайт, благодаря на всички, които се отзоваха толкова бързо!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 19:56 от feedy

# 443
Тук бутона за отказ стои няколко дни, докато не влезе в обработка.
Случвало се е много да се забавят и да пратят съобщение, че в момента са заети и с извинение за неудобството, като бутона си стои пак активен до последно

# 444
Щефи, благодаря!
Да, към момента още стои и явно ще си постои. Четох, че потребителите с диамантен статус са с предимство.

# 445
Аз пуснах поръчка вчера.Не знам кога са ми пуснали кода за -15%,но беше валиден до вчера вечерта.Днес бутона за отказ го няма и пише,че в процес на обработка.Честно казано,не съм се заглеждала до сега колко време е валиден,тъй като само веднъж съм отказвала поръчка.Бяха минали около 4 часа от пускането.

# 446
  • Plovdiv, Bulgaria
Пуснах и аз една поръчка днес с 2 чифта чепици за абитуриента. Бяха ми заредили ваучера от 15%, за анкетата сигурно. Дано да му станат, че вече връщах един чифт.
Може ли линк към обувките?

# 447
  • някъде там
Аз пуснах поръчка вчера.Не знам кога са ми пуснали кода за -15%,но беше валиден до вчера вечерта.Днес бутона за отказ го няма и пише,че в процес на обработка.Честно казано,не съм се заглеждала до сега колко време е валиден,тъй като само веднъж съм отказвала поръчка.Бяха минали около 4 часа от пускането.
кода от анкетата е валиден 1 година, т.е. до 2026, просто не сте обърнали внимание на датата!

# 448
Попълних вече 2 анкети, но код нямам. В рамките на колко време го изпращат?
Имам въпрос: Знам, че е коментиран, защото го четох, но не успявам да го намеря назад. Имам товарителница, но поръчката още не е шипната. Дедлайна ми е до 14 април. Ще се промени ли датата? Ако не - какво се случва след доставката, която може и да е след седмица?

# 449
  • някъде там
Попълних вече 2 анкети, но код нямам. В рамките на колко време го изпращат?
Имам въпрос: Знам, че е коментиран, защото го четох, но не успявам да го намеря назад. Имам товарителница, но поръчката още не е шипната. Дедлайна ми е до 14 април. Ще се промени ли датата? Ако не - какво се случва след доставката, която може и да е след седмица?
РЕДОВНО има анкети, за които не пускат код. Тази анкета специално, която е с кода, е дълга и подробна и изрично бе упомената, че ще има код.
С две думи не за всяка анкета дават код.

Общи условия

Активация на акаунт