Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 246
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
И аз получих поръчка с доста неща. Едната рокля са объркали и са ми пратили по-голям размер. Писах мейл и ще я върна.

# 616
  • Варна
Минавам да споделя разочарованието си - току-що си взех пратката и изненада - получих използвана дамска чанта. За пръв път от десетките поръчки, които съм правила, ми се случва такова нещо. Естествено, че още в понеделник ще я върна към тях, но ми трябваше по повод за другия петък и точно се радвах, че съм я открила, защото ми пасваше като цвят и модел.
Покажете коя е чантата.

# 617
  • София
Чантата е ето тази:

Зарадвах се какъв късмет имам - беше последна бройка, намалена от 567 лв. А, то съвсем неслучайно е било това - очевидно е била върната и пусната отново в продажба. Непременно ще им пиша.

# 618
  • Mostly in my mind
Абе да ви кажа не им вярвайте и особено много на намаленията и че сте улучили джакпота. И беста станаха като повечето - тарикати с изкуствено завишени редовни цени. Винаги си проверявайте и в други сайтове цената. С този гугъл обектив вече всичко е много лесно.

# 619
Здравейте, може ли да се върне пратка към Best secret от автомат на Спиди? Защото току що от Спиди ми казаха по телефона, че не можело, а на сайта на best secret пише, че може и от автомат?

# 620
Здравейте.Възможно ли е връщането на дрехи  ако етикета е премахнат?Благодаря!

# 621
  • София
Не се получава на автомат връщането.

# 622
  • София
Да, на мен ми се наложи веднъж. Нямаше проблем.

# 623
Бих върнала дреха без етикет, само ако съм я получила без етикет. Получавала съм носени дрехи с или без етикет.

# 624
  • София, Манастирски ливади
Здравейте, може ли да се върне пратка към Best secret от автомат на Спиди? Защото току що от Спиди ми казаха по телефона, че не можело, а на сайта на best secret пише, че може и от автомат?

Аз опитах 2 пъти и не можах. Същата товарителница в офис ми приеха пратките.
В сайта на Спииди трябва да се направи някаква регистрация, за да може да се изпраща през автомат. След това може би ще е възможно, но не съм пробвала.

# 625
  • Варна
Хвърлила съм око на чанта на Tory Burch, обаче цената 😭😭😭😭

Има ли някой да ме откаже, като каже, че качеството не отговаря на секирата 🤣🤣🤣

# 626
Гледам профила на моя позната, която се регистрира наскоро - няма 60-те лева на прасето. Също така после видях в моя си профил, че имам 30% от нея. Вече няма ли ваучери в парички, че съм получила проценти?

# 627
Няма. Спряха програмата с получаването на пари равни на процент от поръчаното на препоръчани потребители. Имаше информационна кампания в началото на годината как да се конвертира и използва последното салдо (с крайни срокове и т.н.).

Предполагам, че се касае за някаква правна пречка, защото се раздаваха пари, образно казано.

# 628
Разбирам. А след като съм получила 30% - на каква стойност тя е пазарувала?

# 629
Стойността вече не играе роля Получили сте -30%,защото е направила първа поръчка,а вие най-вероятно имате диамантен статус.

Общи условия

Активация на акаунт