Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 242
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Даймънд статуса получава от покана 20%, интересно, че имате 30% от покана. 30% съм ползвала само от кампания за покана, когато е имало изрично 30% за покана / за последно миналата година лятото към края на юли /, явно тогава сте я поканили, а чак сега е пуснала поръчка,
има и код за 20% от днес на определени артикули, утре ще го виждат всички -JUNE20

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 00:07 от mila_x

# 631
Хвърлила съм око на чанта на Tory Burch, обаче цената 😭😭😭😭

Има ли някой да ме откаже, като каже, че качеството не отговаря на секирата 🤣🤣🤣
Grinning имам една чанта, голяма от филц, много е пипната, детайли, шев, кожените елементи са от много хубава кожа.

# 632
има няколко чанти от марката които ги лови кода за 20 %, примерно тази, почти 120 лв сваля от нея
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40315782&colorCode=0 … -is-boutique=true

# 633
Със сребърен статус съм и по принцип получавам 10% от покана. Точно след нея ми дойдоха пак 10% от роднина. И затова искам да разбера от какво зависи да е 30%, може би е направила голяма поръчка,  но не ми е удобно да звъня и да я питам.

# 634
  • Варна
Благодаря, zari!

mila, моята не е намалена, а много добре ще й се отрази минус 20%

# 635
Regalia43, не зависи от сумата на пуснатата поръчка, а от статуса на канещия, силвър 10%, голд 15% и даймънд 20%, и поканения получава 10% за първа поръчка. 30% има рядко и си е отделна кампания на сайта за всички който изпратят в този момент покана, и има банер с надпис, последно си спомням около края на юли миналата година имаше, най - вероятно тогава си я поканила. Или е имало след това пак и аз съм пропуснала.

missNoir,  жалко че не я лови кода, и от мойте любими нищо не огря кода.

# 636
  • Пловдив
За първи път откакто поръчвам ми се случи да получа златни обици без сертификат,само в едни две пликчета с етикети на тях.Писах на съпорта и чакам отговор, но да се допитам и до вас.Какво да ги правя?Поръчах ги за подарък и в случай че не са каквито на снимките щях да ги реша какво да правя.Сега обаче не мога да ги подаря....

# 637
Злато 14 карата ли ? Имат ли печат ?
За първи път откакто поръчвам ми се случи да получа златни обици без сертификат,само в едни две пликчета с етикети на тях.Писах на съпорта и чакам отговор, но да се допитам и до вас.Какво да ги правя?Поръчах ги за подарък и в случай че не са каквито на снимките щях да ги реша какво да правя.Сега обаче не мога да ги подаря....

# 638
  • Пловдив
Злато 14 карата ли ? Имат ли печат ?

Да 14 карата е но са твърде малки и не виждам печат на тях.Ето тези са:

https://www.lawrencegrey.de/products/40240522__000383137

# 639
  • София
В сайта е описано Заявявате и т.н.

Заявих връщане, но не мога да отворя документа. Дава ми грешка и не се отваря. Пробвах през приложението, през браузър, но уви НЕ се отваря.
Писах им, но не ми отговарят на а времето тече. Вчера съм заявила връщането

# 640
Пробвайте да отворите документа за връщане през пощата си.
При мен когато генерирам върщане изпращат и документ на мейла. Предполагам при всеки е така.
Така съм действала, когато не съм успяла да отворя документ, един път ми се е случвало за сега. На мейла изпращат до 5 мин. след заявката за връщане.

# 641
Ако не става, препратете имейла на някой, който може да го отвори от настолен компютър и да го разпечата от там.

# 642
Някой пробвал ли е да иска скоро корекция на цената? Някаква промяна ли има в политиката им?
Поисках корекция на цената на дреха, която в деня на получаването беше намалена с 16 лв. Отговориха ми, че не можели да ми направят корекция, защото били минали повече от 7 дни от датата на поръчката. Обаче пратката ми беше доставена на осмия ден след поръчката, така че фактически нямаше как да им се вместя в срока. Много странно! Реално тази корекция на цената е само в тяхна полза, защото при това положение просто ще си поръчвам отново стоката на по-ниската цена и ще ги натоварвам с разходи за връщането и новата доставка ...
В случая обаче пропуснах възможността да върна дрехата, защото я изпрах - просто не очаквах такъв отговор, а от съпорта се забавиха 4 дни докато ми отговорят.
Някъде попадали ли сте в сайта на такъв срок от 7 дни за корекция на цената?

# 643
При мен разликата беше 44 лв, отговориха ми, че цените се променят, но не правят възстановяване. Якето беше изчерпано вече в моя размер, за да го поръчам отново.
Реших да пиша, защото научих от темата, че правят такова нещо, за 10 лв не бих си правила труда. Пак дъм доволна от цената, нищо, че не се съгласиха на корекция.

# 644
Като е изчерпано в твоя размер е нормално да се откаже възстановяване, защото няма как да го поръчаш отново.
Идеята е от сайта да  си спестят нова поръчка на същата стока на ниската цена, защото това ще им струва куриерските разходи по едно безплатно за клиента връщане и безплатна (евентуално) доставка.

Общи условия

Активация на акаунт