Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 235
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Къде в условията  на сайта пише, че са длъжни да правят корекция на цената.

# 646
При мен предложиха ваучер за разликата в сумата, но аз все още не бях получила поръчката си. Явно има нещо, свързано със срока, в който може да претендираш.

# 647
  • София
Здравейте, аз с малко по-различен въпрос. Имам няколко покупки от сайта, като съм плащала и с дебитна карта и с PayPal. От известно време не мога да платя с нито един от двата метода. При опит да платя с карта излиза съобщение "Възникна грешка при обработка на заявката". В PayPal имам добавена карта, одобрена, проверена. Обаче при опит за плащане греда..."Няма източник на финансиране, добавен към вашия акаунт в PayPal. Добавете карта, за да продължите". И се въртя в омагьосан кръг. Идеи?

# 648
Обърнете се към банката, да проверят статута на картата. Може да са сложили някакви ограничения.

# 649
Аз съм купувала златни обици от Best Secret. И моите златни обици дойдоха в пликче със залепен стикер, на самия стикер пише 14 карата и за мен това е сертификата. На същата марка са; Аз си ги оставих, подобни са на Вашите и тежат половин грам. Аз съм доволна.

# 650
Момичета,поръчах маратонки на детето,но от мобилно приложение BEST SECRET.Сега виждам че има тема и че там се влиза само с покана.Та въпроса ми е-това приложение дали е оригиналния сайт или е менте?🤔 Междудругото линка от темата ме изпраща точно в приложението,та се чудя.😁

# 651
Аз също се регистрирах без покана,през реклама във фейсбук.

# 652
Момичета, къде в сайта пише до кога са намаленията, че не се ориентирах ?

# 653
Сайта е аутлет и постоянно е в намаление, под всяка картинка на заглавната страница пише.

# 654
HOT40, имаме код за 40% на определени артикули

# 655
Аз още не мога да попадна на продукти за които е приложим Sad

# 656
В началната страница като цъкнеш на банера, ще ти излезнат продуктите с този код.

# 657
Аз преди кода пуснах два чифта маратонки, но той и не ги лови. Всичко което харесах с него, няма нужния размер. Няма нищо де. Ще чакаме друг код, те пускат периодично.

# 658
То вече повечето хубави неща свършиха.Но все пак пуснах една малка поръчка,тъй като се олях преди това с about you.Яке на Dare 2b за 60 лв https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32982783&colorCode=5 … m_code=2138861216
Комплект памучни бикини на Fila 3 бр за 15.60 лв и още едни маратонки на ARKK  Copenchagen пак за 60 лв.Преди време ги бях похвалила тука.

# 659
Аз преди кода пуснах два чифта маратонки, но той и не ги лови. Всичко което харесах с него, няма нужния размер. Няма нищо де. Ще чакаме друг код, те пускат периодично.

Абсолютно същото е и при мен, а ако има нещо валидно с кода, след като го поръчах получих мейл, че се е изчерпало и, че ще ми върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт