Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 695
  • 762
  •   2
Отговори
# 90
Аз върнах в плик. Не и имало проблем. Върнах яке и панталони.

# 91
Доста са бързи. Поръчах до кутия на Спиди миналата събота и днес пристига.
В3дях, че и цената на един артикул се е намалила с 10лв, а на друг с 20 и пробвах да помоля за ваучер, но написах само номера на поръчката, а не опоменах цените, но веднага ми върнаха 11лв. Не е всичко, ама си заслужава опитът, все е нещо.

# 92
  • Berlin
Не може да се изпраща до друга страна, нали? 🤔Трябва да се направи нов профил и да се сложи съответната страна, предполагам. Искаше ми се един пуловер да изпратя на майка ми.

# 93
Прати си покана и си направи нов акаунт с адреса на ,който искаш да изпратиш поръчката.

# 94
nadezhda30, пиши им отново, обясни по-подробно и си искай парите, 20 лв. не са малко пари.

Аз скоро бях споделила тук за проблем, който имах след промяната на политиката им за ваучерите. Писах на съпорта и ми върнаха ваучера. Първо си писах с бот и ми отказа, но след комуникация със служител, се разбрахме. Припомням
Скрит текст:
На мен ми е изчезнал началният ваучер за 60 лв., който ми беше в портфейла. Имаше ли срок за ползването му? Спечелих го преди по-малко от месец.

Преди това имах друг казус, който от съпорта отново решиха в моя полза.
Въобще много съм доволна от връзката с тях. Доста сайтове съм изоставила заради липсата на възможност за адекватна комуникация, но БС успяха да ме впечатлят. Отношението им към клиентите не е формално и винаги се стараят да оставят у тях усещане за удовлетвореност.

# 95
Да, БС доста подобриха комуникацията, преди време не беше така.

# 96
И на мен ми е изчезнал ваучера за 60лв. Но така и не разбрах как може да се полва.. Също и точките как се ползват?

# 97
Здравейте! Ако анулирам поръчка след колко време горе долу артикулът отново се появява като наличен?
Направих поръчка, но забравих да въведа кода за намаление...

# 98
Артикулите, които днес са с код 20%,  утре следва да завъртят други ли?

# 99
Може ли да разясните това с намалянето на цената на артикул и изпращането на ваучер ? Аз преди няколко дни пуснах едни боти на Geox за 85лв (детски), гледам че днес са 75 и ги хваща
кода, но няма размера който търся. В случая ще ми пратят ли ваучер или не?

# 100
Здравейте! Ако анулирам поръчка след колко време горе долу артикулът отново се появява като наличен?
Направих поръчка, но забравих да въведа кода за намаление...
След два дни се случи при мен, но трябва да проверявате често.

Може ли да разясните това с намалянето на цената на артикул и изпращането на ваучер ? Аз преди няколко дни пуснах едни боти на Geox за 85лв (детски), гледам че днес са 75 и ги хваща кода, но няма размера който търся. В случая ще ми пратят ли ваучер или не?
Не.

Артикулите, които днес са с код 20%,  утре следва да завъртят други ли?
Обикновено да, но не се знае.

# 101
А кога може да се използва тази опция с ваучерите?

# 102
Аз също имам едни платени 40лв в повече за продукт, но вече няма моя номер и не съм търсила ваучер.

Сутринта взех с кода два номера от мартенси, които им се чудех https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40110992&colorCode=0 … m_code=2129875399

Сега умувам за panama jack, дали сега или ако ги завъртят още на разчистване
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32553098&colorCode=21

# 103
А кога може да се използва тази опция с ваучерите?
Когато продуктът е наличен и е на по-ниска цена, от тази, на която е поръчан.

# 104
Днес съм направила поръчка с кода, но ако утре има други продукти, които той да ги хваща, мога ли изобщо да го ползвам пак? Мислех, че е еднократно…

Общи условия

Активация на акаунт