Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 747
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Ansi_S, натисни CREATE VOUCHER и ги вземи по най-бързия начин, защото може да изчезнат. Следваш стъпките.

# 151
Като генерирате ваучер от бутона, след което добавяте каквото искате в количката и в следваща стъпка добавяте ваучера.
Моят ваучер го загубих.

# 152
elitanik, загубеният ваучер генериран ли беше (т.е. да се вижда при ваучерите в портфейла) или като на екрана по-горе на Ansi_S?

# 153
  • Хасково
Ansi_S, натисни CREATE VOUCHER и ги вземи по най-бързия начин, защото може да изчезнат. Следваш стъпките.
Благодаря,  вече имам 3 ваучера
+ 10 лв който ми върнаха за намалена цена на един часовник / бях писала за него/.
Сега ...това означава ли че трябва да направя 3 поръчки за да не ми изгорят ваучерите ?

# 154
Да, при това за процентите скоро, че изтичат другия месец.

# 155
Ansi_S, моите 60 лв. изчезнаха, когато бяха на тази стъпка, като на първия екран, който показа. Сега вече като са в портфейла, предполагам, че няма такъв риск, но все пак не съм сигурна, затова и зададох въпроса по-горе на elitanik.
Според мен нещо им се бъгна системата като смениха правилата, защото на мен ми изчезна едно, на друг - друго, после на мен внезапно ми се появиха изчезналите пари, на други - не, въобще странна работа .... Но във всеки случай съветвам тези, който имат все още някакви пари от комисионите и началния 60-левов бонус, и не са ги трансферирали все още във ваучери, да го направят веднага.
Иначе за ваучерите от 10% не мисля, че има някакъв риск, защото политиката за тях не е променена. Всеки от тях си има различен срок, за който важи и трябва да се следи.

# 156
  • Хасково
Благодаря на всички за съветите. Спрях се на едни боти , ако някой е поръчвал и познава марката моля да сподели впечатления.  Едни маратонки на малкия ще взема и ще пробвам да използвам 60 лв ваучер  а не тези с процентите. Тях другия месец, но дали ще мога аз да си избера ваучера или сайта каквото покаже?

# 157
можеш да избереш ваучер който искаш

# 158
Хубави нещица имало тук, как съм ги пропуснала, а имам регистрация от години.
Метнах по един пуловер за мен и сина ми в два размера, да  видим, ще стане ли поне един.
Лю Джо мъжки https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40230507&colorCode=0 … m_code=2130344539
Кемъл Актив дамски, него го хвана кода за минус 30 https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40081848&colorCode=0 … m_code=2130344539
Пуловери с повечко вълна вече е някаква абсолютна рядкост.

# 159
  • Berlin
Аз последно взех един кашмирен за мен, много мекичък, тънък и топъл. Хареса ми. Леко уголемен според мен или идеята му е да е oversize, ама не съм убедена, на раменете ми беше по-свободен, отколкото би трябвало, L размер.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40217378&colorCode=000347645

# 160
elitanik, загубеният ваучер генериран ли беше (т.е. да се вижда при ваучерите в портфейла) или като на екрана по-горе на Ansi_S?
Не беше генериран, но сумата все я виждам на екрана горе. До 9.01 съм можела да генерирам ваучер. За съжаление късно разбрах за промяната в условията.
Ето скрийншот от приложението.

# 161
  • In transit
evhen, в БС има доста пуловери 100% вълна или кашмир и цените им са чудни. Просто си ги селектирай, за да ги намериш по-лесно.

Не всички са много качествени, обаче. Миналата година взех един 100% вълна на Lawrence Grey, който се скубе яко и прави ужасен пилинг, за вкъщи става. Simple Smile

# 162
Благодаря за поканата, вече пуснах първа поръчка. Някоя добра душа би ли ми разяснила каква е идеята на тези точки, ваучери и т.н.?

# 163
а някой може ли да ме светне откъде да си оправя езика на сайта - върви си на английски, тъй като пропуснах първоначалните настройки Simple Smile

# 164
а някой може ли да ме светне откъде да си оправя езика на сайта - върви си на английски, тъй като пропуснах първоначалните настройки Simple Smile

В приложението долу Account->Help-> и там най-отдолу има опция за смяна на езика, вкл. и на български.

В браузър Account -> FAQ и там излиза също опция за смяна на езика.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт