Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 797
  • 762
  •   2
Отговори
# 255
  • In transit
Момичета, последните ми две пратки са на по-висока стойност заради чанти и Спиди ми взе допълнително по 15 лева на пратка заради обявена стойност. Имайте го в предвид. Над 450 лева са ми и двете пратки.
По ваша инициатива ли е обявената стойност?

# 256
  • Berlin
А защо има такава доп. такса от Спиди?

# 257
Пишете на БС. Струва ми се много странно, 450 лв. не е някаква колосалната сума и на базата на какво начисляват такава доставка, те лично, а не изпращачът? Това ми прилича на своеволие от страна на Спиди.

# 258
Да не е някаква застраховка?

# 259
Това е застраховка. Може и така да са я посъветвали: да сложи обявена стойност, но тя се заплаща. Това е, ако Спиди загубят пратката, да заплатят те цялата й стойност.

# 260
Тази обявена стойност е застраховка срещу загуба или повреда и би трябвало да я поеме изпращача. Пишете на Бс,да ви я възстановят.

# 261
  • София
Момичета, последните ми две пратки са на по-висока стойност заради чанти и Спиди ми взе допълнително по 15 лева на пратка заради обявена стойност. Имайте го в предвид. Над 450 лева са ми и двете пратки.
По ваша инициатива ли е обявената стойност?
Не, нищо такова не ми се е появявало като опция. Може би има изчезнали или ровени пратки. Ще им пиша.

Едит - писах им, да видим какво ще измислят, може би са го добавили някъде в общите условия!

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 16:10 от Rima

# 262
  • някъде там
Днес получих пратка на стойност над 600 лв и нищо не съм плащала! И това неми е първата такава, нещо са ви качили на черешата!

# 263
  • София
Днес получих пратка на стойност над 600 лв и нищо не съм плащала! И това неми е първата такава, нещо са ви качили на черешата!

Да, ще видим какво ще стане. Писах им.

# 264

Става въпрос за връщане на пратка, я не получаване.

Допълвам: аз не съм разбрала май. Това за получаване или връщане на пратка? Не трябва да е така, ако говорим за получаване на пратка.

# 265
Обявена стойност без изрично искане за застраховка, не би следвало Спиди да си начисляват такси.
Ще се разбере...... Или има глад за чанти по трасето

# 266
  • София

Допълвам: аз не съм разбрала май. Това за получаване или връщане на пратка? Не трябва да е така, ако говорим за получаване на пратка.
ПОЛУЧАВАНЕ Wink Посока към БГ!

# 267
  • някъде там

ПОЛУЧАВАНЕ Wink Посока към БГ!
Нека разнищим!
Как и кога ти ги поискаха от спиди?
Като си вземаше пратката или по имейл?

# 268
Реших, че става въпрос за върната пратка и начисляват обявена стойност като застраховка. Но за получаване на пратка изобщо не е редно!

# 269
Rima, при безплатна доставка, т.е. поета от изпращача, няма за какво да Ви искат да плащате за обявена стойност и не дължите плащане.

Общи условия

Активация на акаунт