Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 837
  • 762
  •   2
Отговори
# 330
По имейл трябва. На лично си го напишете..там да ви пратят.

# 331
Здравейте, предстои ми първа поръчка от Best secret и не съм наясно има ли ваучери, кодове за отстъпки? Погледнах на първа страница, но не пише.
Благодаря предварително Simple Smile

# 332
Ако има кодове за намаление, то си ги пише горе в банер. Ако някой Ви е поканил за регистрация в сайта, би трябвало да имате 10% при първата поръчка.

# 333
за първа поръчка трябва да имате код за 10% намаление /ако не сте изпуснали дните от регистрацията/ днес има 20% за определени артикули / разгледайте ги в сайта/

# 334
Регистрацията ми е от поне преди 2 години. Чак сега правя първа поръчка. Може и да пробвам да намеря кода, 10% биха ми дошли добре.

# 335
Регистрацията ми е от поне преди 2 години. Чак сега правя първа поръчка. Може и да пробвам да намеря кода, 10% биха ми дошли добре.
Той важи някакви дни само.

# 336
Мисля, че е изтекъл. Има срок за ползване.

# 337
от преди 2 години, мисля че кода не ви е активен, понякога зареждат код  10% при неактивност, пробвайте дали го има в количката на добави, ако има ще е там, ако не то нова регистрация с друг имеил и телефон. Име и адрес може същите.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 14:34 от mila_x

# 338
Прави сте момичета, отдавна е изтекъл. В писмото ми даже не е код, а линк. Ще направя нова регистрация.
Много ви благодаря! 💐

# 339
Няма нужда да правите нова регистрация. Просто пишете на съпорта, че не сте успели да ползвате първоначалния си бонус, а имате намерение да направите поръчка. На мен така ми пратиха ваучер за-15%.

# 340
Спорта по мейл ли мога да го намеря или има чат?

# 341
Спорта по мейл ли мога да го намеря или има чат?
Мейл: service@bestsecret.com

# 342
Благодаря!

# 343
Вчера направих поръчка за първи път.

До колко дни и как става доставката.

# 344
Вчера направих поръчка за първи път.

До колко дни и как става доставката.
Зависи кога ще я изпратят.Когато има кодове,пращат по бавно.Но, за около седмица е тук поръчката.Можеш в профила да си следиш тракинга.

Общи условия

Активация на акаунт