Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 851
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Имам проблем с логването в сайта.Изписва ми ,че имат проблем и работят за отстраняването му.Пробвах от различни браузери.Проблема при мен ли е само или и при вас е така?

# 346
  • Варна
Имам проблем с логването в сайта.Изписва ми ,че имат проблем и работят за отстраняването му.Пробвах от различни браузери.Проблема при мен ли е само или и при вас е така?
Току що поръчах и нямам проблем.

# 347
Благодаря,пробвах от друго устройство и стана.Явно проблема е мой не е в сайта.

# 348
Благодаря,пробвах от друго устройство и стана.Явно проблема е мой не е в сайта.
На сайта е бил проблемът. И аз не успях. По-късно вече нямаше проблем и при мен.

# 349
  • София
Мацки, от сайта ми върнаха навзетите 2*15 лева за обявена стойност от Спиди със ваучери Wink

# 350
На мен ми е интересно обаче дали Спиди са били в правото си да ги искат?

# 351
В правото си са. Те са начислени. Системата изисква плащане. Иначе ще трябва служителя да плати от себе си. Станала е грешка при съставянето на товарителницата. Сега дали БС са виновни или някакъв бъг в системата на Спиди - кой да знае?

# 352
  • София
В правото си са. Те са начислени. Системата изисква плащане. Иначе ще трябва служителя да плати от себе си. Станала е грешка при съставянето на товарителницата. Сега дали БС са виновни или някакъв бъг в системата на Спиди - кой да знае?

Не съм разпитвала, аз имах претенция за 30 лева и ми ги върнаха!

# 353
Аз отговорих на Стела. За Вас разбирам. То няма и какво да ровите. Важното е, че са Ви компенсирали.

# 354
Здравейте, дали сте поръчвали по-скъпи бижута от сайта? Става въпрос за марката diamonds & co, не успявам да открия релевантна информация в интернет, може би защото името е много общо 😕 Ще съм благодарна ако някой сподели опит 🤗

# 355
Здравейте, дали сте поръчвали по-скъпи бижута от сайта? Става въпрос за марката diamonds & co, не успявам да открия релевантна информация в интернет, може би защото името е много общо 😕 Ще съм благодарна ако някой сподели опит 🤗
Имам подобно на това от линка, купувано преди поне две години. Нося го постоянно и нито едно от 12 диамантчета не е паднало Blush
https://www.diamondandco.fr/colliers-et-pendentifs/311-pendentif … 662483579816.html

# 356
Здравейте, бих искала да се присъединя към best secret. Някой би ли могъл да ми изпрати покана?

Благодаря! Simple Smile

# 357
Здравейте, бих искала да се присъединя към best secret. Някой би ли могъл да ми изпрати покана?

Благодаря! Simple Smile

Желаете ли все още покана?

# 358
Здравейте, изпратих обратно пратка в петък със Спиди. В понеделник е получена от клиент Best secret гр. София, обаче в профила ми статуса все още е created.
На някой случвало ли се е, кога ще го получат в склада и актуализират?

# 359
И преди сме писали.След София няма проследяване.От там я поема друг куриер

Общи условия

Активация на акаунт