Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Да,открих имейла.Точна дата няма.След 28.03 може да и на 30.04.
Ще си почакам,то и без това вдигнаха цените.Не разбирам логиката да вдигнеш якетата в края на сезона.

# 376
На много неща които следях им вдигнаха цените. И сега не мога да си използвам купона, защото с тези вдигнати цени вече няма смисъл. Яд ме е....

# 377
  • София
И аз съм учудена от скока в цената на зимните якета. Да си ги пазят до следващата зима.
С актуалния код чакам това якенце

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40280211&colorCode=0 … is-boutique=false
Сега явно са го махнали от промоцията...

# 378
Много хубав цвят.Дано ти пасне  и като размер.Иначе последните години  август, имам добри попадения на якета.
Вън 40+ аз пробвам якета.Последното на LTB го взех на 50 лв август,началото на сезона беше 124 лв

# 379
Навсякъде намаленията на зимните стоки са главно и януари и остатък февруари. Не знам какво Ви очудва.

# 380
Навсякъде намаленията на зимните стоки са главно и януари и остатък февруари. Не знам какво Ви очудва.
Учудвам се,че в Бестсиктс е точно обратното.Няма намаление.

# 381
Учудвам се,че в Бестсиктс е точно обратното.Няма намаление.

През март никъде не съм чула за намаления.

# 382
Явно не пазаруване от едни и същи сайтове.
Днес си купих зимни боти на Найк от ABOUT you на чудесна цена.

# 383
  • Berlin
При положение, че сайтът е аутлет и не продава нищо на редовна цена, не виждам как още да правят специални намаления. Всъщност то има, всеки ден има различни кампании и често допълнителни -10-20%.

# 384
Върни го поради неточен размер и поискай ваучер за разликата в цената. На мен ми пращат
Не минава тоя номер. Днес получих две огромни зимни якета и веднага им писах, че искам да ги заменя за по-малкия размер и съответно да ги платя на същата сума, защото бях си ползвала 20 % ваучер. Отказаха ми. Написаха да върна тези и да си ги поръчам пак

# 385
При положение, че сайтът е аутлет и не продава нищо на редовна цена, не виждам как още да правят специални намаления. Всъщност то има, всеки ден има различни кампании и често допълнителни -10-20%.
Специални намаления не правят.Тихомълком вдигат или смъкнат цените.От години поръчвам от сайта и почти нищо не съм си купила на намаление от 10-20%,защото няколко дни преди това цената е вдигната.Следете и ще видите.

# 386
  • Berlin
И аз това казвам. Няма специални намаления, но има дневни кампании и от време на време 10-20%. Все пак говорим за аутлет.

# 387
Не всичко е аутлет. На някои марки пускат и нови неща.

# 388
  • София
Мацки, това яке е умалено, да знаете. Получих го и го връщам:
Нося 44-46, тук на 46 не му достигат 10 см да го закопчая.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40008648&colorCode=0 … m_code=2132609561

То си пише че е умалено, ама аз сега прочетох Wink

# 389
Поръчала съм 3 чифта обувки. Два от тях не ми допадат въобще. За едните се колебая.

Имам ли опция да върна първите два веднага, а другите да ги премисля до края на срока за въщане (и тогава евентуално да върна)?

Общи условия

Активация на акаунт