Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 899
  • 762
  •   2
Отговори
# 390
Не знам дали ще генерира нова товарителница и дали изобщо ще е безплатно. Защо не изчакате докато помислите? Той срока не е много дълъг - 14 дни (освен, ако не сте по-високо ниво).

# 391
  • София, Манастирски ливади
Може, да. Вчера върнах 2 неща и сега мога да генерирам ново връщане за останалите неща.

# 392
Може на толкова части да се връща, колкото са артикулите в поръчката.

# 393
Момичета за първи път ще връщам към Best Secret. Не им разбрах добре условията. Генерирах в профила ми връщане. После принтирам двете страници, едната слагам в кутията за тях, другата залепям на Калина, така ли?
Занасям го в Спийди (не идва куриер? Мога ли да си викна?) и това е? Аз плащам ли нещо за връщането?
Правилно ли съм разбрала стъпките?

# 394
Lale_Lili, не се залепя нищо на кутията, принтира се товарителница в Спиди, като се сканира баркодът, който имате, при занасянето на кашона в техен офис. Не може да извикате куриер.

# 395
Тук се губя аз, с принтирането. Трябва ли да принтирам нещо, или само показвам баркода от PDF файла в офиса? Те си го сканират, принтират си товарителницата и готово? Аз само нося залепения кашон?

# 396
Принтирате си другата страница и слагате в кашона.

# 397
Много мерси! Оказа се че съм имала мейл с инструкции. Сега го видях и там пише по подробно. Извинете за безпокойството и благодаря че се отзовахте 💐💐💐

# 398
Дали скоро ще пуснат някакъв код? Последният код  “лукс2025” не ми хвана обувките, които следя…

# 399
  • София
Дали скоро ще пуснат някакъв код? Последният код  “лукс2025” не ми хвана обувките, които следя…
по принцип около техния великден има разни намаления и игри...

# 400
Аз имам само една поръчка досега, тъй като наскоро се включих. И сега са ми пратили код за 10% за втора поръчка.

# 401
Какъв е срокът за рекламация? Че се чудя боти дали да купувам, а са извън сезон?

# 402
Здравейте,до колкото разбрах за да влузна в сайта ми трябва покана Simple Smile ,ако се намира някой добър човек да ми прати Simple Smile ще съм благодарна ,ако ли не живи и здрави Simple Smile

# 403
Здравейте, за първи път ще връщам закупени стоки от сайта. Въпросът ми е - задължително ли е всеки артикул да бъде поставен в торбичката, в която е пристигнал, тъй като съм изгубила едната торбичка? И още нещо в кашона, в който съм ги получила ли трябва да ги върна? Малко странно ми се вижда, ако нещата за връщане са с доста малък обем и кашонът, на практика, ще е празен, но знам ли?

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:57 от bwbwbw

# 404
  • някъде там
Здравейте, за първи път ще връщам закупени стоки от сайта. Въпросът ми е - задължително ли е всеки артикул да бъде поставен в торбичката, в която е пристигнал, тъй като съм изгубила едната торбичка? И още нещо в кашона, в който съм ги получила ли трябва да ги върна? Малко странно ми се вижда, ако нещата за връщане са с доста малък обем и кашонът, на практика, ще е празен, но знам ли?
Нищо от това, което питаш не е задължително

Общи условия

Активация на акаунт