Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 296
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
И аз имам същия проблем с друга рокля - отбелязана е, че е част от промоцията, но кодът за 20% не работи. Пратих им мейл, но все още не са отговорили…

# 556
Сега ходих да си смятам дали ми е хванал кода всички неща от промоцията, че се притесних като ви прочетох, да не съм се прецакала 😂 Всичко е точно.
Аз поръчах 3 различни кожени якета, различни номера, защото нямаше размери само от един модел. Дано поне едното да ми стане, ще споделя като дойдат.

# 557
Явно има някакъв бъг в сайта. Слагам кода MUM20 на продукт, който е отбелязан, че е част от промоцията и цената не се намалява. Пише, че вече съм добавила тоя код, ама нищо не е добавено... Ако бях напоръчала 10 неща, хич нямаше да забележа, така че внимавайте...

# 558
Ползвали ли сте с друга поръчка кода, кодовете обикновено са еднократни и ако ще поръчвате го правете накуп.

# 559
Не съм ползвала кода в предните дни, вчера реших да поръчам една рокля, но не хваща. От съпорта ми отговориха да съм го въвела ръчно при плащането, но то аз така правя и пак не става. Най-вероятно е бъг, ако повече хора им пишат, може и да направят нещо.

# 560
И при мен не хвана.

# 561
  • Варна
Да кажа, че днешния код хвана мъжки маратонки, а уж кодът е за дамски и детски продукти.

# 562
Поръчах рокля, която все още не дошла, а в сайта сега е с по-ниска цена. Помня, че имаше такива казуси тука, но какво да им пиша и как връщат разликата?

# 563
Пиши им и кажи, че ще върнеш поръчаната и ще направиш нова поръчка на по-ниска цена.
Аз тази седмица го направих това с едни маратони. На първия мейл се направиха на луди, не било голяма разликата и тн. , защото реално ги намаляне кода Mum20. Сметнах и каква ще е разликата, ако поръчам на ново и веднага ми направи price adjustment под формата на ваучер в профила. Така че , пиши смело

# 564
Да кажа, че днешния код хвана мъжки маратонки, а уж кодът е за дамски и детски продукти.
Били са унисекс.

# 565
  • Варна
Били са унисекс.
Да, помислих го това, но ги нямаше в дамската секция.

# 566
Здравейте, искам да попитам как става връщането на пратка през автомат на Спиди. Създадох заявка за връщане на някои артикули, след което изпринтих списъка и товарителница. Отидох до един автомат опитах се да сканирам баркода, но нищо не стана. Междувременно в My speedy ми направиха идентификация с лична карта и селфи, за да мога да пращам през автомат. В раздел пратки в сайта нямам нищо.
Трябва ли да създам нова пратка или не и къде бъркам?

# 567
  • София
Не е възможно връщане през автомат, само в куриерски офис.

# 568
  • някъде там
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32536918&colorCode=2 … ntent=transaction
ПУСКАМ  линк към нещо, което е на мноооого добра цена , а като добавим и 20% активен код.... стават като подарък!

Благодаря за линка! Имаш ли поглед как вървят номерата на марката?
Моят крак е между 36 и 37 н. Има ги и двата, но не знам кой да поръчам.

Днес получих три рокли, влюбена съм и в трите, въпреки че са толкова различни.
Всички са с много добра кройка, за щастие съм улучила номера си. 

Получих маратонките, нося 37 поръчах 37 и имам малко място отпред, така, че поръчай ако не си вече 36 щом си между двата номераа

# 569
На мен не ми допаднаха въпросните маратонки и ще ги връщам, нося 36-36.5, а за спортни обувки често и 37, поръчах точно 37, но са ми много неудобни - все едно са ми малки, а не са, иначе са красиви.

И аз като теб, Зиги, нямам почти никакъв късмет с обувки от сайта. А стъпалото ми е нормално и без особености .

Общи условия

Активация на акаунт