Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 677
  • 762
  •   2
Отговори
# 690
  • София
Спиди държат 7 дни пратката като не броят събота и неделя. Въпроса е, че до тогава ще звънят всеки ден.

Извинете, че нахлувам така в темата, но го прочетох това и всъщност от смс-а, който се получава от Спиди с известие за пратка има линк за управление на пратката и там като се влезе има опция да се откажат всекидневните обаждания-напомняния.
Аз го пробвах при една пратка в началото на месеца, докато бях на море и не са ми звъняли за невзета пратка Rolling Eyes

Иначе влязох в темата с един въпрос - имам регистрация в Best Secret от много години, но досега не съм правила поръчка. Преди около 2 месеца започнах да получавам мейли, че ще ми деактивират профила ако не направя  поръчка в еди какъв си срок. Аз не направих поръчка и те ми писаха, че са го деактивирали. Реших, че ако реша ще си направя нов и не се трогнах особено.
След 2 седмици пак получих мейл, че са решили да ми дадат още един шанс и пак са ми активирали профила. Но че пак трябва да направя поне една поръчка в срок от една седмица. Съответно - пак не поръчах нищо. Писаха ми че вече окончателно са ми го деактивирали вчера.
Днес влизам, по случайност (последвах линк за продукт, който ме заинтересува) и установих, че профила си е актовен, в любими си стоят запазени няколко неща отпреди.
И ми стана интересно дали това не е било някаква измама. Случвало ли ви се таккова нещо?

# 691
Не е измама, и аз получих такъв мейл в началото на годината. Имах регистрация, но никога не бях поръчвала нищо.
Наскоро разбрах, че връщанията са със Спиди, а не с Български пощи, както в началото, и опитах да си вляза в профила. Излезе съобщение, че профилът ми е деактивиран, ако се освободи място /не помня точния термин/, ще ми активират профила.
Сега се чудя дали да не си направя нов профил с друг мейл.

# 692
новите регистрации,  с различен имеил и различен телефон, иначе засича системата, имена и адрес може същите, или леко видоизменени. Koala19, направи си нов акаунт, хем ще имаш 10% за първа поръчка на всичко, освен този дето е за 20% в момента до неделя вечер, за определени артикули

# 693
В понеделник направих поръчка и ми излезе това съобщение:

От тогава насам - нищо Confused Нямам имейл, поръчката я нямам в профила. Сега отварях банкирането - и там не виждам да са дръпнати пари.
Не съм поръчвала нищо от 2023г. и ми стана много странно.
Ще се самоцитирам, ама тъкмо се е "размърдала" малко темата.
Все още нищо не съм получила, а нещата от кошницата ми изчезнаха още тогава.
Реално направила ли съм поръчката? Възможно ли е още да не е обработена?

# 694
Криси, това ми се е случвало преди много години в спортдиректа и в ларедут, при мен беше бъг в момент на пускане на поръчката, а още по-неприятно, че блокираха сумата / без да я вземат/и трябваше да се чака освобождаването на парите. Щом я нямаш в акаунта, вероятно няма и поръчка, даже добре, че не са ти блокирали и сумата. Писа ли на съпорта, да ти кажат какво се случва? Пусни си нова поръчка, да не ти свършат нещата, ако се дублират, може да откажеш или да върнеш безплатно със Спиди едната.

# 695
Криси, това ми се е случвало преди много години в спортдиректа и в ларедут, при мен беше бъг в момент на пускане на поръчката, а още по-неприятно, че блокираха сумата / без да я вземат/и трябваше да се чака освобождаването на парите. Щом я нямаш в акаунта, вероятно няма и поръчка, даже добре, че не са ти блокирали и сумата. Писа ли на съпорта, да ти кажат какво се случва? Пусни си нова поръчка, да не ти свършат нещата, ако се дублират, може да откажеш или да върнеш безплатно със Спиди едната.
Не съм им писала. Къде да пиша?

# 696
Горе в дясно на човечето, след това долу в ляво на FAQs, от дясно на картинките от падащото меню български,  поръчки, как да разбера дали поръчката ми е направена успешно? - съобщение, избери за тема от менюто /други/. Опиши случая и чакаш отговор на имеила, по някога отговарят веднага, друг път не. Ако не ти върнат отговор до довечера си пусни на ново нещата, особено ако са ти с кода за 20% който е до неделя. През уикенда май не отговаряха. Но дори и необработена, трябва да я има в акаунта ти със съответния статус, чака обработване.
Друго за което се сещам е с плащането да е проблема от банката, можеш и тях да питаш. Как плати с карта ли? А и щом нямаш отразено плащане, няма и поръчка. За толкова време процеса на плащане отдавна да е приключил, трябваше по-рано да им пишеш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 17:28 от mila_x

# 697
  • София
Ами явно и аз ще си направя по някое време нов акаунт. Не трябва да е със същия имейл, нали така. Телефон не си спомням да съм давала - все пак не съм правила поръчка Simple Smile

# 698
Спиди държат 7 дни пратката като не броят събота и неделя. Въпроса е, че до тогава ще звънят всеки ден.

Извинете, че нахлувам така в темата, но го прочетох това и всъщност от смс-а, който се получава от Спиди с известие за пратка има линк за управление на пратката и там като се влезе има опция да се откажат всекидневните обаждания-напомняния.
Аз го пробвах при една пратка в началото на месеца, докато бях на море и не са ми звъняли за невзета пратка Rolling Eyes

Не знаех за тази опция. Благодаря. Тъкмо имах пратка и няма да мога да я взема тия дни. Сега си спрях обажданията. Дано не я забравя, де 🤣

# 699
Здравейте, дали някой е поръчвал скоро сандали Mia & Jo? Ще съм много благодарна, ако някой ми измери колко сантиметра е стелката на размер 36.

# 700
Аз не съм поръчвала скоро, есента беше и ги върнах, защото ми хлопаха. Като размер бяха 36 и точни, но по неизвестни причини хлопаха шумно.

# 701
От снощи се опитвам да пусна поръчка, но не приема плащането ми. Винаги в сайта съм плащала със същата карта, с apple pay, никога не съм имала проблем. Виждам, че и други са се сблъсквали със същото, как разрешихте проблемът? Картата ми е на дск, ако има значение.

# 702
Динамична парола имате ли? Да не би да не я въвеждате?  *Оффтопик: Междудругото Apple Pay как е съдействат ли както PayPal възстановява парите при непредоставени услуги?

# 703
С епъл пей не иска динамична парола, само ми идентифицира лицето. Относно съдействието, засега слава Богу не ми се е налагало, не съм имала никога проблеми, които да изискват тяхната намеса.

# 704
Аз пък щях да пиша за разликата в цената на едни сандали ,но реших да не се занимавам.Днес обаче сандалите се разпраха буквално ,както си ходех с тях.Получила съм ги на 16 този месец ,кларкс сандали -ужас!Ядосах се ,защото си ги харесвах много.Писах им през сайта през контактната форма ,приложих снимка.Отговориха ми ,че могат да ми възстановят 25 лв (144лв беше цената) или да ги върна и да ми върнат парите!!!За какво им са разпрани сандали? Да не стане да ги върна и да ми претендират ,че не са в търговски вид ?Аз съм ги носила и писах че щях да се пребия с тях!Добре че пазех кутията поне ,излъсках им ги и ги пакетирах оргинално 🧐🤨Скъсани! Мога ли на мейла който са ми пратили да им драсна още един като отговор или те са автоматични и няма никой да го прочете?

Общи условия

Активация на акаунт