Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 654
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
А защо ще въвеждате банкова сметка ?   Исках да напиша дебитна карта.Предполагам че може, но в случай на връщане на артикул се притеснявам дали ще има проблем ако тя е направила поръчката, а сумата се върне на мен.

# 721
Няма проблем.Имам няколко акаунта и при всички плащам с една карта.Тя се запаметява,докато не въведеш друга.

# 722
Няма проблем.Имам няколко акаунта и при всички плащам с една карта.Тя се запаметява,докато не въведеш друга.
Благодаря!

# 723
  • на земята
pipilota с нова покана, имейлът и телефонния номер трябва да са различни
То не ми дава нов акаунт да си направя изобщо.
Нито с покана става?

# 724
Не става и при мен да поканя едни приятелки. Много странно обаче хората стоят там в сиво и не можеш да ги поканиш наново. Колко интересно точно когато уж получаваш 20%, всъщност не получаваш нищо. А аз и на 10  се радвам, ... а те  все едно 100% дават, карай ще мина и без тях.

# 725
Естествено че дават
Трябва да мине определено време от покупката на поканения от вас човек, за да може да си създадете ваучер/комисионна

# 726
Трябва да мине срока за връщане.Ако не върне цялата поръчка,получаваш ваучер.

# 727
Писах, че не е възможно изобщо да стане поканата, тоест не могат да се регистрират, получават имейла за потвърждение, но като цъкнат на него не им дава да си въведат данни, а при мен стоят като поканени в сиво. Иначе ми е ясно кога идва ваучерът и кога светва зеленото. Въпросът е че в момента има проблем с поканването. И на мен ми ги отчита като поканени, но не активни. А реално самата система не разрешава изобщо да се регистрират, а съвсем скоро получих нови места за покани.

# 728
  • на земята
Писах, че не е възможно изобщо да стане поканата, тоест не могат да се регистрират, получават имейла за потвърждение, но като цъкнат на него не им дава да си въведат данни, а при мен стоят като поканени в сиво. Иначе ми е ясно кога идва ваучерът и кога светва зеленото. Въпросът е че в момента има проблем с поканването. И на мен ми ги отчита като поканени, но не активни. А реално самата система не разрешава изобщо да се регистрират, а съвсем скоро получих нови места за покани.
Точно,при доста мои познати така.

# 729
Това с ваучерите не го ли махнаха? Сега само процент отстъпка дава.

# 730
да, махнаха комисионната от поръчките на рефералите, сега само кодовте за % отстъпка, и точките в баланса за вдигане на нивото

# 731
Много тъпо. Сега постигнах златен статус - и какво ми носи това 7 дни удължен период на връщане. Аз купувам много, но не мога да убеждавам хората да се регистрират, тъй като повечето от тях имат вече регистрация, а аз самата като лоялен клиент нищо не получавам за моята собствена лоялност - купувам яке за 300 лв и даже нямам едни 5% отстъпка. На всичко отгоре веднъж да намеря някой да ми се регистрира и то цялата им система не работи. Много е разочароващо. Повече започнах да пазарувам от Answear, там на силвър статус получаваш -10% от редовни цени, на голд -15%, а на платинум -20% от редовните отстъпка от поръчките си. Абаут Ю също постоянно дава някаква рулетка и кодове. Връщането на стоки също се обработва доста бавно - пак върнах в един и същ ден в Ансуеър, АЮ и БС, само БС още нищо не са ми върнали. Бест сикрет започва да изостава в “благата” и малко по-малко конкуренцията го изпреварва, поне в моите очи. Ще му дам още няколко шанса и ще видя.

# 732
И точките за нивата имат валидност. За да държиш статус, трябва да пазаруваш постоянно.

# 733
така е, за това вместо да се разчита на случайни покани, аз също доста пазарувам и съм извъртяла цялата рода с акаунти от който поръчките са мои, вдигнала съм нивото на един акаунт и него го поддържам за кодове от 20%

# 734
В момента получават ли ви се? Аз нямам толкова роднини. На сина ми изгоря сега покана с фалшивите 20%, дава, че е регистриран, а той нищо не получи, дори не може да влезнем от имейла за потвърждение. Но не разбирам защо им са повече бройки абонати, като те може да са стиснати и да поръчват нещо за 50 лв веднъж в годината, а някой друг клиент да поръчва за  1000 лв всеки месец. Simple Smile И как БС показват, че държат на лоялния клиент? Никак.

Общи условия

Активация на акаунт